fbpx

Personeelsuitje

Geleen

Wil je met collega’s een leuk personeelsuitje organiseren in Geleen? Met 25+ originele uitjes neemt Uitjesbazen graag de organisatie van jullie bedrijfsuitje uit handen.

 

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ leuke personeelsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Inclusief enthousiaste begeleiding

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,8 ★★★★★

Home » Personeelsuitje » Personeelsuitje Geleen

Een personeelsuitje organiseren in Geleen

Welkom bij Uitjesbazen! We nodigen jullie uit voor een onvergetelijk personeelsuitje in het prachtige Geleen. Laat ons jullie verrassen met een dag vol avontuur, teambuilding en plezier, waarbij we samen herinneringen creëren die jullie nog lang zullen koesteren.

Kies voor een leuke activiteit

Ontdek de spannende wereld van Uitjesbazen in Geleen! We bieden een breed scala aan personeelsuitjes die gegarandeerd voor een onvergetelijke ervaring zorgen. Duik in de mysterieuze wereld van onze escape rooms, waar jullie team wordt uitgedaagd om puzzels op te lossen en codes te kraken om te ontsnappen. Liever een interactief avontuur? Kies dan voor onze meeslepende escape games, waarin jullie met behulp van augmented reality en slimme technologieën opdrachten volbrengen in de stad.

Voor een innovatieve en futuristische ervaring bieden we ook virtual reality (VR) uitjes aan, waarin jullie je kunnen onderdompelen in virtuele werelden en unieke teamuitdagingen aangaan. Bij Uitjesbazen staan plezier, teamwork en onvergetelijke momenten centraal tijdens jullie personeelsuitje in Geleen.

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Inspiratie en ideeën voor jullie bedrijfsuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie bedrijfsuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste personeelsuitjes in Geleen en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Bekijk gerust onderstaande reviews en verkrijg de nodige tips en inspiratie voor jullie uitje. 🙂

Ons team heeft de pubquiz als zeer geslaagd ervaren. Complimenten aan de host en de opzet van de quiz was ook top (goede duur, soort vragen, etc)

EY Belastingadviseurs LLP
Bart Ulenkate
31 Personen
Pubquiz op locatie
Personeelsuitje Maastricht / Venlo

Bedrijfsuitje Maastricht - EY | Uitjesbazen

Wij hebben met ons team een ontzettend leuke en gezellige avond mogen beleven met de ‘Gek op Holland Quiz’ en onze host Nina. De communicatie met Uitjesbazen was prima, goed bereikbaar en snelle reacties. De quiz op zich bevatte originele opdrachten, was makkelijk te spelen met de Uitjesbazen App en de interactie met de host was leuk. Kortom, een top ervaring! Bedankt voor jullie service en wie weet tot ziens.”

Koenen en Co
Cynthia Houben
20 personen
Ik hou van Holland spel op locatie
Personeelsuitje Maastricht / Roermond

Bedrijfsuitje Roermond - Koenen en Co | Uitjesbazen

Het is super leuk geweest en nog best ingewikkeld haha.

Obvion
Linda Huizer
16 personen
Moorddiner
Personeelsuitje Heerlen

Bedrijfsuitje Heerlen - Obvion | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie personeelsuitje!

Combineer een personeelsuitje in Geleen met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Geleen en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie personeelsuitje.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Liever een personeelsuitje in de omgeving van Geleen?

Onze personeelsuitjes worden ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie personeelsuitje in Geleen!

Offerte aanvragen 0413-302773