fbpx

Personeelsuitje Sittard

Wil je met collega’s een leuk personeelsuitje organiseren in Sittard? Met 25+ originele uitjes neemt Uitjesbazen graag de organisatie van jullie bedrijfsuitje uit handen.

 

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ leuke personeelsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Inclusief enthousiaste begeleiding

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,8 ★★★★★

Home » Personeelsuitje » Personeelsuitje Sittard

Zijn jullie klaar voor een Personeelsuitje in Sittard?

Welkom bij Uitjesbazen! Wij zijn verheugd om jullie uit te nodigen voor een onvergetelijk personeelsuitje in het prachtige Sittard. Laat je verrassen door de historische charme van deze stad, terwijl wij zorgen voor een dag vol teambuilding, avontuur en gezelligheid.

Kies voor een leuke activiteit

Ontdek de spannende wereld van teambuilding met onze unieke personeelsuitjes in Sittard! Stap in de mysterieuze sfeer van onze escape rooms, waar jullie samen moeten puzzelen, codes kraken en raadsels oplossen om te ontsnappen.

Of kies voor een adrenaline-gevulde escape game, waarbij jullie in teams tegen elkaar strijden om als eerste de uitgang te vinden. Voor een totaal andere beleving bieden wij ook opwindende VR-uitjes aan, waar jullie met behulp van virtual reality-technologie worden ondergedompeld in een virtuele wereld vol uitdagingen. Onze professionele begeleiders zorgen ervoor dat jullie personeelsuitje in Sittard een onvergetelijke ervaring wordt, waarbij teambuilding en plezier hand in hand gaan.

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Inspiratie en ideeën voor jullie bedrijfsuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie bedrijfsuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste personeelsuitjes in Sittard en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Bekijk gerust onderstaande reviews en verkrijg de nodige tips en inspiratie voor jullie uitje. 🙂

Ons team heeft de pubquiz als zeer geslaagd ervaren. Complimenten aan de host en de opzet van de quiz was ook top (goede duur, soort vragen, etc)

EY Belastingadviseurs LLP
Bart Ulenkate
31 Personen
Pubquiz op locatie
Personeelsuitje Maastricht / Venlo

Bedrijfsuitje Maastricht - EY | Uitjesbazen

Wij hebben met ons team een ontzettend leuke en gezellige avond mogen beleven met de ‘Gek op Holland Quiz’ en onze host Nina. De communicatie met Uitjesbazen was prima, goed bereikbaar en snelle reacties. De quiz op zich bevatte originele opdrachten, was makkelijk te spelen met de Uitjesbazen App en de interactie met de host was leuk. Kortom, een top ervaring! Bedankt voor jullie service en wie weet tot ziens.”

Koenen en Co
Cynthia Houben
20 personen
Ik hou van Holland spel op locatie
Personeelsuitje Maastricht / Roermond

Bedrijfsuitje Roermond - Koenen en Co | Uitjesbazen

Het is super leuk geweest en nog best ingewikkeld haha.

Obvion
Linda Huizer
16 personen
Moorddiner
Personeelsuitje Heerlen

Bedrijfsuitje Heerlen - Obvion | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie personeelsuitje!

Combineer een personeelsuitje in Sittard met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Sittard en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie personeelsuitje.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Liever een personeelsuitje in de omgeving van Sittard?

Onze personeelsuitjes worden ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie personeelsuitje in Sittard!

Offerte aanvragen 0413-302773