fbpx

Personeelsuitje Roermond

Wil je met collega’s een leuk personeelsuitje organiseren in Roermond? Met 25+ originele uitjes neemt Uitjesbazen graag de organisatie van jullie bedrijfsuitje uit handen.

 

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ leuke personeelsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Inclusief enthousiaste begeleiding

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Personeelsuitje » Personeelsuitje Roermond

Een personeelsuitje organiseren in Roermond

Welkom bij Uitjesbazen! We nodigen jullie uit om een onvergetelijk personeelsuitje te beleven in het betoverende Roermond. Ontsnap aan de dagelijkse sleur en geniet van een bruisende stad vol historie, prachtige natuur en gezelligheid. Laat ons team van enthousiaste Uitjesbazen jullie meenemen op een avontuurlijke reis vol teambuilding, plezier en nieuwe herinneringen in het hart van Limburg.

Kies voor een leuke activiteit

Ontdek onze spannende en uitdagende escape rooms in Roermond, waar teams samen moeten werken om puzzels op te lossen en codes te kraken binnen een bepaalde tijdslimiet. Voor de avontuurlijke geesten bieden we ook boeiende escape games aan, waarin de stad zelf de speellocatie wordt en jullie op zoek gaan naar verborgen aanwijzingen en geheimen.

Voor een unieke en meeslepende ervaring kunnen jullie kiezen voor onze VR-uitjes, waarbij jullie ondergedompeld worden in virtuele werelden en uitdagende opdrachten moeten voltooien. Of het nu gaat om teambuilding, plezier of gewoonweg ontsnappen aan de werkelijkheid, onze personeelsuitjes in Roermond bieden voor elk wat wils!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Inspiratie en ideeën voor jullie bedrijfsuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie bedrijfsuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste personeelsuitjes in Roermond en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Bekijk gerust onderstaande reviews en verkrijg de nodige tips en inspiratie voor jullie uitje. 🙂

“Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Stichting Zozijn
Linda Willems
22 personen
Escape Room op locatie
Personeelsuitje Apeldoorn

Bedrijfsuitje Apeldoorn - Zozijn | Uitjesbazen

“We hebben heel erg genoten en gelachen met elkaar, dat hadden we echt even nodig na de lock down. Het was wel weer even wennen om weer sociaal te zijn. Kan je de begeleiding mijn dank overbrengen? Volgens mij ben ik vergeten naar ze te zwaaien….”

Real Estate & Facilities
Kam Chan
60 personen
Escape the City
Personeelsuitje Almere

Bedrijfsuitje Almere - Real Estate | Uitjesbazen

“Alleen maar positieve reacties van mijn collega’s gehad! Complimenten hoor!! Leuke afwisseling van opdrachten/vragen die anders zijn dan andere ‘pubquizen’. Kortom, we hebben ons uitstekend vermaakt. Zal jullie zeker aanbevelen bij anderen.”

VGZ
Yvonne Theuns
43 personen
Pubquiz op locatie
Personeelsuitje Eindhoven

Bedrijfsuitje Eindhoven - VGZ | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie personeelsuitje!

Combineer een personeelsuitje in Roermond met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Roermond en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie personeelsuitje.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Liever een personeelsuitje in de omgeving van Roermond?

Onze personeelsuitjes worden ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie personeelsuitje in Roermond!

Offerte aanvragen 0413-302773