fbpx

Personeelsuitje Roermond

Wil je met collega’s een leuk personeelsuitje organiseren in Roermond? Met 25+ originele uitjes neemt Uitjesbazen graag de organisatie van jullie bedrijfsuitje uit handen.

 

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ leuke personeelsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Inclusief enthousiaste begeleiding

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,8 ★★★★★

Home » Personeelsuitje » Personeelsuitje Roermond

Een personeelsuitje in Roermond met je collega’s

Het wordt weer tijd om je collega’s eens te verwennen met een leuk bedrijfsuitje. De locatie: Limburg, specifiek Roermond. Deze stad leent zich op ideale wijze voor een van onze activiteiten. Tijdens een van onze VR-uitjes maken jullie kennis met de toekomst, en tijdens onze dinergames geniet je van een hapje en een drankje in combinatie met een activiteit.

Activiteiten voor een uniek bedrijfsuitje

Bij Uitjesbazen houden we van unieke activiteiten om deelnemers te verrassen. Nu hoor ik je denken: ”een bingo is toch niet zo uniek?” Nou, onze bingo wel! Tijdens “de Foute Bingo Show” gaan jullie in verschillende rondes strijden voor prijzen. Deze rondes zijn allemaal anders en uniek. Zo is er een dansronde, een Chineze ronde en een turboronde. Gezelligheid en humor zijn gegarandeerd!

Liever een spannender uitje? Wat dachten jullie van een van onze stadsspellen in het centrum van Roermond! Ga onderling in teams voor de meeste punten in “Wie is de Rat?” Maar let op, in elk team zit een verrader die er alles aan zal doen om het aantal punten te saboteren. Voor elke groepssamenstelling hebben we wel een uitje dat bij jullie past. Kijk gerust nog even rond of bel ons voor passend advies!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Inspiratie en ideeën voor jullie bedrijfsuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie bedrijfsuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste personeelsuitjes in Roermond en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Bekijk gerust onderstaande reviews en verkrijg de nodige tips en inspiratie voor jullie uitje. 🙂

Wij hebben met ons team een ontzettend leuke en gezellige avond mogen beleven met de ‘Gek op Holland Quiz’ en onze host Nina. De communicatie met Uitjesbazen was prima, goed bereikbaar en snelle reacties. De quiz op zich bevatte originele opdrachten, was makkelijk te spelen met de Uitjesbazen App en de interactie met de host was leuk. Kortom, een top ervaring! Bedankt voor jullie service en wie weet tot ziens.”

Koenen en Co
Cynthia Houben
20 personen
Ik hou van Holland spel op locatie
Personeelsuitje Roermond

Bedrijfsuitje Roermond - Koenen en Co | Uitjesbazen

Het is super leuk geweest en nog best ingewikkeld haha.

Obvion
Linda Huizer
16 personen
Moorddiner
Personeelsuitje Heerlen

Bedrijfsuitje Heerlen - Obvion | Uitjesbazen

Ons team heeft de pubquiz als zeer geslaagd ervaren. Complimenten aan de host en de opzet van de quiz was ook top (goede duur, soort vragen, etc)

EY Belastingadviseurs LLP
Bart Ulenkate
31 Personen
Pubquiz op locatie
Personeelsuitje Maastricht / Venlo

Bedrijfsuitje Maastricht - EY | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie personeelsuitje!

Combineer een personeelsuitje in Roermond met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Roermond en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie personeelsuitje.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Liever een personeelsuitje in de omgeving van Roermond?

Onze personeelsuitjes worden ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie personeelsuitje in Roermond!

Offerte aanvragen 0413-302773