fbpx

Bedrijfsuitje Hengelo

Ben je op zoek naar een leuke activiteit voor jullie bedrijfsuitje in Hengelo? Uitjesbazen organiseert al méér dan 10 jaar dé leukste bedrijfsuitjes in Hengelo en omgeving!

Groepsactiviteiten - Uitjesbazen

25+ leuke, originele bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Bedrijfsuitjes voor grote groepen

ster-usp-uitjesbazen

100+ Google beoordelingen:
4,6 ★★★★★

Home » Bedrijfsuitje » Bedrijfsuitje Hengelo

Ontdek Hengelo met een bedrijfsuitje

Zoeken jullie nog een leuke invulling voor een bedrijfsuitje in Hengelo? Als één van de trekpleisters van Overijssel heeft Hengelo voor ieder wat wils te bieden. Voltooi dé gekste opdrachten in Crazy 88, spoor de seriemoordenaar op in Escape the City of scoor de meeste punten in Wie is de Rat. Een levensechte – Wie is de Mol – ervaring. Weet jij samen met je team de ‘rat’ te ontmaskeren en de felbegeerde – Wie is de Rat – trofee mee naar huis te nemen? We dare you! Boek snel bij Uitjesbazen. dé nummer 1 in bedrijfsuitjes, teamuitjes en personeelsuitjes!

Een bedrijfsuitje op locatie naar keuze

Onze specialiteit is het organiseren van te gekke bedrijfsuitjes op locatie naar keuze. Hebben jullie een ruimte op kantoor ter beschikking? Een horecagelegenheid gereserveerd? Zijn jullie klaar om het centrum van Hengelo te bestormen? Wat jullie voorkeuren ook zijn, het bedrijfsuitje wordt gehouden op de gewenste locatie. De keuze is reuze en voor ons is niks te gek. Van een Escape Room op locatie tot een Foute Bingoshow en van het Moorddiner tot een Pubquiz. Bekijk op je gemak de mogelijkheden online. Liever passend advies? Geef ons gerust een belletje.

Onze tip: combineer een bedrijfsuitje in Hengelo met een lunch, diner of borrel!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Geen locatie is ons vreemd in de provincie Overijssel.

Zo worden onze bedrijfsuitjes ook veel geboekt in:

Veelgestelde vragen

1. Is Hengelo geschikt voor een bedrijfsuitje?

Natuurlijk!

Kies het gewenste bedrijfsuitje, plan een datum in en gaan met de banaan. Wij zorgen voor een professionele organisatie en een flinke dosis enthousiasme. Begint het bij jullie stiekem ook al te kriebelen? 😉

2. Wat te doen bij slecht weer in Hengelo?

Als evenementenbureau reageren wij snel en adequaat. Flexibel denken is een zeer belangrijke eigenschap van onze organisatie. Is er slecht weer voorspeld voor jullie bedrijfsuitje in Hengelo? Trek gerust aan de bel, zodat onze kantoorbazen met jullie kunnen meedenken. Ongetwijfeld dat we een passende oplossing vinden. 100 procent!

3. Kan ik een bedrijfsuitje boeken in combinatie met een lunch of borrel?

Dit behoort zeker tot de mogelijkheden. Zo werken wij met diverse horecagelegenheden samen in de regio Hengelo, Enschede, Zwolle, Deventer en Almelo. Hierdoor kunnen wij jullie altijd wel een leuk aanbod voorschotelen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

Recensies

”Het was leuk om deze gekke bingo een keer met elkaar te spelen. Sommige collega’s moesten even wennen aan deze gekkigheid. 😊 Snel de knop omzetten lukt dan niet iedereen – is niet erg, daar leert men van. 😊”

Foute Bingo
Bedrijfsuitje Hengelo

”Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Escape Room op locatie
Bedrijfsuitje Hengelo

”We hebben heel erg genoten en gelachen met elkaar, dat hadden we echt even nodig na de lock down. Het was wel weer even wennen om weer sociaal te zijn. Kan je de begeleiding mijn dank overbrengen? Volgens mij ben ik vergeten naar ze te zwaaien….”

Escape the City
Bedrijfsuitje Hengelo

Voor dé kroon op jullie bedrijfsuitje in Hengelo!

Offerte aanvragen0413-302773