fbpx

Bedrijfsuitje Hengelo

Wil je met jouw collega’s een bedrijfsuitje organiseren in Hengelo? Met een breed aanbod van 25+ activiteiten verzorgt Uitjesbazen hét perfecte bedrijfsuitje voor ieder gezelschap.

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ originele bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Vanaf 5 tot 2.500 personen

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,8 ★★★★★

Home » Bedrijfsuitje » Bedrijfsuitje Hengelo

Ga los met een bedrijfsuitje in Twente

Zoeken jullie nog een leuke activiteit voor jullie bedrijfsuitje in Hengelo? Als één van de trekpleisters van Overijssel biedt Hengelo voor ieder wat wils. Voltooi (te) gekke opdrachten in Crazy 88, behaal met jouw team het meeste geld in Wie is de Rat of combineer een activiteit met eten in het Moorddiner. Zijn jullie er klaar voor om los te gaan met een teamuitje in Twente?

Kies altijd voor een uitje op maat

Van interactieve stadsspellen tot spannende escape games en van smakelijke diner games tot verrassende Virtual Reality games. Uitjesbazen zorgt ervoor dat jullie los kunnen gaan in Hengelo. Kies de gewenste activiteit, de gewenste datum en de gewenste collega’s. Let’s go!

Als evenementenbureau kennen wij meer dan 10 jaar ervaring in het organiseren van bedrijfsuitjes en teambuilding activiteiten. Dit doen wij niet alleen in Hengelo, maar door heel Nederland. Gedreven door passie en creativiteit doen wij er alles aan om dé kroon op jullie activiteit te zetten. Kies daarom altijd voor een uitje op maat. Ofwel: een uitje dat past bij jullie groep en de gelegenheid. PS. Personalisatie is zeker mogelijk.

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Inspiratie en ideeën voor jullie teamuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie teamuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste bedrijfsuitjes in Hengelo en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Bekijk gerust onderstaande reviews en verkrijg de nodige tips en inspiratie voor jullie uitje. 🙂

“Afgelopen vrijdag is goed gegaan. Iedereen vond het heel leuk. Men had niet verwacht dat we het op deze manier hadden geregeld!”

Yamada
Vivian Janvier
13 personen
Foute Bingo
Bedrijfsuitje Hengelo

Bedrijfsuitje Hengelo - Yamada | Uitjesbazen

“Het was een superleuke activiteit, mijn collega’s en ik zijn zeer tevreden!”

Saxion University of Applied Sciences
Simone Peet
16 personen
Escape Box
Bedrijfsuitje Deventer / Enschede

Bedrijfsuitje Enschede - Saxion | Uitjesbazen

“Afgelopen donderdag 22 april hebben wij de Pubquiz gedaan en wij vonden het erg geslaagd en we hebben enorm aan de teambuilding kunnen werken met de leuke opdrachten! Positieve reacties ontvangen.”

Trebbe Groep
Sjors Negenman
31 personen
Pubquiz op locatie
Bedrijfsuitje Enschede / Zwolle

Bedrijfsuitje Enschede - Trebbe | Uitjesbazen

“Erg leuke VR-teambuilding. Positief verrast van de competitie drang die het opwekte tussen de teams onderling. Professionele begeleiding. Zeker een aanrader.”

Nederlandse Aardolie Maatschappij
Joop Reisiger
35 personen
Full VR Experience
Bedrijfsuitje Assen

Bedrijfsuitje Assen - NAM | Uitjesbazen

“Wij hebben een zeer geslaagd teamuitje gehad en de uitjesbaas (in ons geval Sam) deed het fantastisch. Ik heb van de collega’s alleen maar positieve verhalen gehoord en zelfs de vooraf sceptische collega’s werden megafanatiek. Echt een aanrader!”

Hogeschool Windesheim
Lisanne Zanting
30 personen
Crazy 88 Deluxe
Bedrijfsuitje Zwolle

Bedrijfsuitje Zwolle - Windesheim | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie bedrijfsuitje!

Combineer een bedrijfsuitje in Hengelo met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Hengelo en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie bedrijfsuitje.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Liever een bedrijfsuitje in de omgeving van Hengelo?

Onze bedrijfsuitjes worden ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie bedrijfsuitje in Hengelo!

Offerte aanvragen 0413-302773