fbpx

Bedrijfsuitje Twente

Op zoek naar een dag vol plezier en gezelligheid met je personeel? Uitjesbazen organiseert dé leukste bedrijfsuitjes voor ieder gezelschap. Bekijk ons aanbod en ontdek het prachtige Twente.

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ originele bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Vanaf 5 tot 2.500 personen

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Beleef dé leukste bedrijfsuitjes

Ontdek een stad als nooit tevoren met onze originele stadspellen, beleef een nieuwe wereld met onze moderne VR games of ga de zenuwslopende strijd aan met onze spannende escape games. Even geen ideeën voor een gaaf bedrijfsuitje? Bekijk hier onze top 10 bedrijfsuitjes.

In de zomer en winter plezier

Een regenachtig dagje in Twente? Geen paniek. Met onze verschillende binnenactiviteiten beleef je een bedrijfsuitje zoals je hem nog nooit eerder hebt ervaren. Probeer onze succesvolle Quiz Show Deluxe met typische Twentse quizvragen. Ontmoet onze eigen Linda de Mol tijdens een Ik Hou van Holland Quiz of bekijk onze andere binnenactiviteiten.

Ik hou van Holland bedrijfsuitje - teamuitje - uitje | Uitjesbazen

Ga los in een stad naar keuze

Altijd al het mooie Enschede willen ontdekken? Liever Almelo, Hengelo of Delden verkennen? Wij komen naar jouw gewenste locatie. Daarvoor reizen wij met plezier heel Nederland en België af. Of dit nou een stad is of jouw eigen locatie, voor ons geen probleem. Kies jouw favoriete locatie en wij bezorgen jullie een onvergetelijk dag.

Voor ieder gezelschap

Kom jij met een kleine of grote groep? Uitjesbazen biedt voor ieder gezelschap de leukste groepsactiviteiten. Ga de strijd met elkaar aan en verbeter de samenwerking en sfeer in jullie team. Dit wordt een personeelsfeest waar je u tegen zegt. 😉

Bedrijfsuitje - Bedrijfsuitjes | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie bedrijfsuitje!

Combineer een bedrijfsuitje in Twente met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties door heel Nederland en België. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie bedrijfsuitje.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Leuk, origineel en enthousiast. Wij zouden het wel weten hoor. 😉

“Afgelopen donderdag 22 april hebben wij de Pubquiz gedaan en wij vonden het erg geslaagd en we hebben enorm aan de teambuilding kunnen werken met de leuke opdrachten! Positieve reacties ontvangen.”

Trebbe Groep
Sjors Negenman
31 personen
Pubquiz op locatie
Bedrijfsuitje Twente

Bedrijfsuitje Enschede - Trebbe | Uitjesbazen

“Afgelopen vrijdag is goed gegaan. Iedereen vond het heel leuk. Men had niet verwacht dat we het op deze manier hadden geregeld!”

Yamada
Vivian Janvier
13 personen
Foute Bingo
Bedrijfsuitje Twente

Bedrijfsuitje Hengelo - Yamada | Uitjesbazen

“Het was een superleuke activiteit, mijn collega’s en ik zijn zeer tevreden!”

Saxion University of Applied Sciences
Simone Peet
16 personen
Escape Box
Bedrijfsuitje Twente

Bedrijfsuitje Enschede - Saxion | Uitjesbazen

Voor dé kroon op jullie bedrijfsuitje in Twente!

Offerte aanvragen 0413-302773