fbpx

Bedrijfsuitje Almelo

Ben je op zoek naar een leuke activiteit voor jullie bedrijfsuitje in Almelo? Uitjesbazen organiseert al méér dan 10 jaar dé leukste bedrijfsuitjes in Almelo en omgeving!

Groepsactiviteiten - Uitjesbazen

25+ leuke,
originele bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Bedrijfsuitjes voor
grote groepen

Home » Bedrijfsuitje » Bedrijfsuitje Almelo

Organiseer een leuk bedrijfsuitje in Almelo

Ben je met jouw collega’s op zoek naar een passende invulling voor jullie bedrijfsuitje in Almelo? Laat het over aan een échte baas. Sit back, relax and enjoy. Al voor méér dan 10 jaar organiseert Uitjesbazen dé leukste bedrijfsuitjes door heel Nederland. Met een leuk teamuitje kun je even gas terugnemen op de werkvloer en ontspannen. Je collega’s in een relaxte setting ontmoeten. Teambuilding in optima forma. Zijn jullie klaar voor een bedrijfsuitje in Overijssel? Wij in ieder geval wel!

Een Escape Room, Moorddiner of Pubquiz op locatie?

Als evenementenbureau bieden wij tal van mogelijkheden voor een gezellig dagje uit met collega’s. Geef jullie voorkeuren aan en kies een datum. Op de afgesproken dag zelf komen wij naar jullie toe voor een onvergetelijk evenement. Wat dit betekent? Jullie kiezen de locatie uit voor de invulling van de activiteit. Dus.. waar kiezen jullie voor? Een Escape Room op kantoor, een Pubquiz in een populair restaurant of maken jullie de straten van Almelo onveilig in een interactief stadsspel. Alles is mogelijk. 🙂

Wij helpen jullie graag op weg voor een leuk bedrijfsuitje in Almelo. Neem voor passend advies contact gerust op met een van onze specialisten!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Geen locatie is ons vreemd in de provincie Overijssel.

Zo worden onze bedrijfsuitjes ook veel geboekt in:

Veelgestelde vragen

1. Welk bedrijfsuitje raden jullie aan in Almelo?

Al onze bedrijfsuitjes natuurlijk!

Zonder gekheid op een stokje; wij geven graag passend advies voor jullie invulling. Zo weten jullie zeker dat het bedrijfsuitje naadloos aansluit op jullie wensen en voorkeuren. Personalisatie? Wij voorzien het uitje graag van een persoonlijke twist. Neem hiervoor gerust contact met ons op.

2. Zijn de bedrijfsuitjes wel geschikt voor grotere groepen?

Onze bedrijfsuitjes zijn doordacht en uitermate geschikt voor zowel kleine als grote groepen. Kortom: jullie hoeven jezelf nergens druk over te maken. Laat dat maar aan ons over. 🙂

3. Kan ik het bedrijfsuitje combineren met een borrel?

Jazeker. Wij werken in de omgeving van Almelo, Enschede, Hengelo en Zwolle samen met diverse horecagelegenheden. Hierdoor weten wij altijd een passend voorstel voor jullie te maken. Voor meer informatie kun je ons altijd even bellen. 😉

Recensies

”Het was leuk om deze gekke bingo een keer met elkaar te spelen. Sommige collega’s moesten even wennen aan deze gekkigheid. 😊 Snel de knop omzetten lukt dan niet iedereen – is niet erg, daar leert men van. 😊”

Foute Bingo
Bedrijfsuitje Almelo

”Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Escape Room op locatie
Bedrijfsuitje Almelo

”We hebben heel erg genoten en gelachen met elkaar, dat hadden we echt even nodig na de lock down. Het was wel weer even wennen om weer sociaal te zijn. Kan je de begeleiding mijn dank overbrengen? Volgens mij ben ik vergeten naar ze te zwaaien….”

Escape the City
Bedrijfsuitje Almelo

Voor dé kroon op jullie bedrijfsuitje in Almelo!

Offerte aanvragen0413-302773