fbpx

Bedrijfsuitje Almelo

Wil je met jouw collega’s een bedrijfsuitje organiseren in Almelo? Met een breed aanbod van 25+ activiteiten verzorgt Uitjesbazen hét perfecte bedrijfsuitje voor ieder gezelschap.

Groepsactiviteiten - Uitjesbazen

25+ originele bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Inclusief enthousiaste begeleiding

Home » Bedrijfsuitje » Bedrijfsuitje Almelo

Organiseer een leuk bedrijfsuitje in Almelo

Ben je met jouw collega’s op zoek naar een passende invulling voor jullie bedrijfsuitje in Almelo? Laat het over aan een échte baas. Sit back, relax and enjoy. Al voor méér dan 10 jaar organiseert Uitjesbazen 25+ activiteiten door heel Nederland. Met een leuk teamuitje kun je even gas terugnemen op de werkvloer en ontspannen. Je collega’s in een relaxte setting ontmoeten. Teambuilding in optima forma. Zijn jullie klaar voor een bedrijfsuitje in Overijssel? Wij in ieder geval wel!

Een Escape Room of Moorddiner

Als evenementenbureau bieden wij tal van mogelijkheden voor een gezellig dagje uit met collega’s. Geef jullie voorkeur aan en kies een datum. Op de afgesproken dag komen wij naar jullie toe voor een onvergetelijk evenement. Wat dit betekent? Jullie kiezen de locatie uit voor de invulling van de activiteit. Dus… waar kiezen jullie voor? Een Escape Room op kantoor, een Pubquiz in een populair restaurant of maken jullie de straten van Almelo onveilig in een interactief stadsspel. Alles is mogelijk. 🙂

Wij helpen jullie graag op weg voor een leuk bedrijfsuitje in Almelo. Neem voor passend advies gerust contact op met een van onze specialisten!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie bedrijfsuitje!

Combineer een bedrijfsuitje in Almelo met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Den Bosch en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie bedrijfsuitje.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Wat zijn we toch trots op onze bedrijfsuitjes in Almelo!

”Het was leuk om deze gekke bingo een keer met elkaar te spelen. Sommige collega’s moesten even wennen aan deze gekkigheid. 😊 Snel de knop omzetten lukt dan niet iedereen – is niet erg, daar leert men van. 😊”

Foute Bingo
Bedrijfsuitje Almelo

”Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Escape Room op locatie
Bedrijfsuitje Almelo

”We hebben heel erg genoten en gelachen met elkaar, dat hadden we echt even nodig na de lock down. Het was wel weer even wennen om weer sociaal te zijn. Kan je de begeleiding mijn dank overbrengen? Volgens mij ben ik vergeten naar ze te zwaaien….”

Escape the City
Bedrijfsuitje Almelo

Impressie bedrijfsuitje in Almelo

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze verschillende activiteiten. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste bedrijfsuitjes in Almelo en omgeving. Dit doen wij voor elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd tijdens jullie bedrijfsuitje!

Online quiz - Goed nieuws! quiz | Uitjesbazen

Altijd een bedrijfsuitje op maat

Hebben jullie het gewenste bedrijfsuitje gevonden? Vraag vrijblijvend een offerte aan. Samen maken we er een fantastische dag van in het Oosten!

Heb je een vraag of kun je niet kiezen tussen onze activiteiten? Dat begrijpen wij maar al te goed. Neem daarom gerust contact met ons op voor meer informatie. Ook als jullie een persoonlijk tintje aan de activiteit willen toevoegen. Zo zorgen we altijd voor een bedrijfsuitje op maat!

Offerte aanvragen0413-302773

Bedrijfsuitje organiseren - Leuk en origineel | Uitjesbazen

Liever een bedrijfsuitje in de omgeving van Almelo?

Onze bedrijfsuitjes worden ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie bedrijfsuitje in Almelo!

Offerte aanvragen0413-302773