fbpx

Bedrijfsuitje Almelo

Wil je met jouw collega’s een bedrijfsuitje organiseren in Almelo? Met een breed aanbod van 25+ activiteiten verzorgt Uitjesbazen hét perfecte bedrijfsuitje voor ieder gezelschap.

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ originele bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Vanaf 5 tot 2.500 personen

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,8 ★★★★★

Home » Bedrijfsuitje » Bedrijfsuitje Almelo

Ontdek de highlights van de stad

In het oosten van Nederland biedt Almelo volop mogelijkheden voor een leuk bedrijfsuitje. Ontdek de highlights van de stad door het spelen van een stadsspel of combineer een escape game met een hapje en drankje in het stadscentrum van Almelo. Aan jou de keuze voor welke activiteit jullie gaan.

Een teamuitje met “De Mol” elementen

Loop door de knusse winkelstraatjes van Almelo, terwijl je met jouw gezelschap unieke opdrachten uitvoert. Onze tip? Beleef met Wie is de Rat een verraderlijk teamuitje met “De Mol” elementen. Ideaal om de onderlinge samenwerking en communicatie te verbeteren. Wel kan het zijn dat je elkaar niet meer kunt vertrouwen in de toekomst. 😉

Kiezen jullie liever voor een binnenactiviteit? Bijvoorbeeld in een plaatselijk restaurant of op kantoor. Uitjesbazen helpt jullie graag bij invulling van de activiteit. Ervaar een nieuwe wereld in Virtual Reality of laat een ruimte naar keuze volledig ombouwen tot een heuse Escape Room. De Italiaanse maffia, met real-life acteurs, staat al op jullie te wachten in De Maffia Gijzeling.

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Inspiratie en ideeën voor jullie bedrijfsuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie personeelsuitje in Overijssel. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste bedrijfsuitjes in Almelo en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Bekijk gerust onderstaande reviews en laat je overtuigen. 🙂

“Het was een superleuke activiteit, mijn collega’s en ik zijn zeer tevreden!”

Saxion University of Applied Sciences
Simone Peet
16 personen
Escape Box
Bedrijfsuitje Deventer / Enschede

Bedrijfsuitje Enschede - Saxion | Uitjesbazen

“Afgelopen vrijdag is goed gegaan. Iedereen vond het heel leuk. Men had niet verwacht dat we het op deze manier hadden geregeld!”

Yamada
Vivian Janvier
13 personen
Foute Bingo
Bedrijfsuitje Hengelo

Bedrijfsuitje Hengelo - Yamada | Uitjesbazen

“Afgelopen donderdag 22 april hebben wij de Pubquiz gedaan en wij vonden het erg geslaagd en we hebben enorm aan de teambuilding kunnen werken met de leuke opdrachten! Positieve reacties ontvangen.”

Trebbe Groep
Sjors Negenman
31 personen
Pubquiz op locatie
Bedrijfsuitje Enschede / Zwolle

Bedrijfsuitje Enschede - Trebbe | Uitjesbazen

Erg leuke VR-teambuilding. Positief verrast van de competitie drang die het opwekte tussen de teams onderling. Professionele begeleiding. Zeker een aanrader.

Nederlandse Aardolie Maatschappij
Joop Reisiger
35 personen
Full VR Experience
Bedrijfsuitje Assen

Bedrijfsuitje Assen - NAM | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie bedrijfsuitje!

Combineer een bedrijfsuitje in Almelo met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Almelo en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie bedrijfsuitje.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Liever een bedrijfsuitje in de omgeving van Almelo?

Onze bedrijfsuitjes worden ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie bedrijfsuitje in Almelo!

Offerte aanvragen 0413-302773