Uitje aanvragen
22 zelfontwikkelde bedrijfsuitjes
22 zelfontwikkelde bedrijfsuitjes
Vanaf 5 tot 2.500 personen
Vanaf 5 tot 2.500 personen
300+ Google beoordelingen: 4,8 ★★★★★
300+ Google beoordelingen: 4,8 ★★★★★

Beleef samen een unieke ervaring

Op zoek naar een spectaculair en goedgeregeld bedrijfsuitje? Uitjesbazen organiseert luxe bedrijfsuitjes tot in de puntjes. Je wordt volledig ontzorgd door onze enthousiaste Uitjesbazen. Met een breed repertoire aan activiteiten is de keuze voor jouw bedrijfsuitje reuze. Beleef een unieke ervaring samen met je collega’s en bevorder de sfeer en teambuilding binnen je bedrijf. Zijn jullie klaar voor een onvergetelijke dag?

Er tussenuit met je personeel?

Uitjesbazen biedt dé leukste en meest originele bedrijfsuitjes. Ga op pad in jouw favoriete stad met ons listige Wie is de Rat. Ontdek een nieuwe wereld met onze VR Teambuilding of beleef een avond boordevol gezelligheid met onze succesvolle Quiz Show Deluxe.

Plezier voor grote en kleine groepen

Ben jij met een groep van 200 personen of meer? Of een groepje van 15 personen? Geen probleem. Wij verzorgen de beste activiteiten voor zowel grote als kleine groepen. Zo kan iedereen een onvergetelijke dag beleven. Inspiratie voor gave teamuitjes nodig? Bekijk hier onze blog: Top 10 bedrijfsuitjes. Verwen je collega’s met een spectaculair bedrijfsuitje van Uitjesbazen!

  • Unieke teamuitjes met veel originele spelattributen.
  • Professionele en enthousiaste begeleiding.
  • Inclusief een schitterende trofee.

Op (eigen) gewenste locatie

Graag met je team langs de grachten van Amsterdam wandelen tijdens een stadsspel? Of toch liever een horecagelegenheid in het mooie Utrecht of altijd gezellige Den Bosch afhuren voor een dinerspel? Onze Uitjesbazen komen altijd naar jouw gewenste locatie toe. Een stad, dorp of op jouw eigen locatie op het kantoor of de werkvloer, dat maakt ons niet uit. Wij reizen heel Nederland en België door om jullie een unieke ervaring te bezorgen.

Regenachtig dagje?

Even last van het Hollandse weer? Niet getreurd. Wij bieden ook genoeg binnenactiviteiten op locatie aan. Onze gewilde Foute Bingoshow of Ik hou van Holland zijn dan zeker geschikte groepsactiviteiten. Ben jij klaar voor een uitje vol plezier en entertainment?

Categorieën

Wij organiseren altijd het juiste type bedrijfsuitje.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Een greep uit onze 300 Google reviews: 4,8/5 ★★★★★

Tot in de puntjes goed geregeld. Eerste ervaring, maar zal zeker niet de laatste zijn! “Op heel korte termijn hebben de Uitjesbazen nog een super gezellige Foute Bingo voor ons kunnen organiseren: tot in de puntjes goed geregeld. Eerste ervaring, maar zal zeker niet de laatste zijn! Dank voor jullie enthousiasme en professionele inzet!” Mariëlle Berkhoff Apeldoorn – 150 personen Foute Bingo
Wij willen jullie bedanken voor de leuke middag. “Wij willen jullie bedanken voor de leuke middag. Het was weer top! Tot de volgende keer!” Monique Roelofs Nijmegen – 72 personen Quiz Show Deluxe
Ik wilde jullie laten weten dat wij allemaal enorm genoten hebben! “Gisteren hebben wij de Pubquiz gespeeld. Ik wilde jullie laten weten dat wij allemaal enorm genoten hebben, veel leuke opdrachten en mooie foto’s en video’s gemaakt. Ook leuk dat je ze bij elkaar kon bekijken! Grote klasse!” Marco Schokker Utrecht – 17 personen PubQuiz op locatie
Iedereen vond de bingo leuk! Bedankt voor de gezellige avond! Wesley La Grand Woerden – 59 personen Foute Bingo
Leuk dat er ook persoonlijke elementen aan toegevoegd konden worden. ”Ik vond de quiz erg leuk en goed georganiseerd. Leuk dat er ook persoonlijke elementen aan toegevoegd konden worden. Succes met jullie bedrijf. We vonden het echt superleuk!” Erika Jongsma Amsterdam – 37 personen Quiz Show Deluxe
Wij hebben een aantal zeer leuke reacties van collega’s ontvangen en vonden het allemaal heel geslaagd. “Ik wilde zeggen dat het een zeer geslaagd online uitje was en de quizmaster was geniaal. Wij hebben een aantal zeer leuke reacties van collega’s ontvangen en vonden het allemaal heel geslaagd.” Regine van den Bosch Utrecht – 27 personen Foute Bingo

Haal alles uit jullie luxe bedrijfsuitje!

Je bent er bijna uit, maar je hebt nog enkele vragen over de invulling van jullie luxe bedrijfsuitje. Stel je vragen gerust via ons contactformulier, zodat wij vrijblijvend mee kunnen denken.

Wil je bijvoorbeeld een van onze activiteiten laten personaliseren? Kijk, dat is pas écht leuk en origineel. Wil je het uitje combineren met een lunchdiner of borrel? Uitjesbazen werkt samen met talloze horeca– en eventlocaties in heel de Nederland en België. Ook handig wanneer je nog geen locatie op het oog hebt. Kortom: gezamenlijk stemmen we het bedrijfsuitje compleet af op jullie wensen.

Bel direct met een van onze kantoorbazen: 0413 302 773

Neem contact op

Inspiratie en ideeën voor jullie bedrijfsuitje

Bedrijfsuitjes zijn er in verschillende soorten en smaken, zowel binnen als buiten. Daarom hebben we onze verschillende type bedrijfsuitjes voor jullie op een rijtje gezet. In onze blog “Top 10 bedrijfsuitjes – teamuitjes” hebben we onze toppers gerangschikt. Ideaal ter inspiratie en voor de nodige ideeën. Zo weet je dat je altijd kiest voor hét beste bedrijfsuitje bij jullie groep.

Voor de kroon op jullie luxe bedrijfsuitje!

Ja, ik wil nu een gratis offerte!