fbpx

Personeelsuitje Roosendaal

Wil je met collega’s een leuk personeelsuitje organiseren in Roosendaal? Met 25+ originele uitjes neemt Uitjesbazen graag de organisatie van jullie bedrijfsuitje uit handen.

 

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ leuke personeelsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Inclusief enthousiaste begeleiding

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,8 ★★★★★

Home » Personeelsuitje » Personeelsuitje Roosendaal

Ga met elkaar op pad tijdens een personeelsuitje in Roosendaal

Tijd voor een uitstapje met je collega’s Brabant! Maar alleen een drankje doen in Roosendaal is natuurlijk niet genoeg. Kies voor een van de outdoor- of indoor activiteiten van Uitjesbazen voor een personeelsuitje om nooit te vergeten. Speel een spel in de stad of kies voor een show bij een evenementenlocatie naar keuze. Uitjesbazen komt naar je toe!

Deze activiteiten vallen in de smaak

Ga met elkaar op pad tijdens een van onze city games en ontdek het centrum van Roosendaal op een unieke manier. Tijdens “Escape the City” krijgen jullie het zwaar te verduren als echbte detectives. Jullie trekken de stad in met een koffer vol bewijsmateriaal en cryptische hints om een gruwelijke moord op te lossen. Welk team weet als eerste een verdachte aan te houden?

Hebben jullie liever een uitje waarbij je aan de slag gaat als een heuse bom-defusal-squad? Tijdens onze VR-Teambuilding gaan jullie in teams aan de slag om de meeste bommen onschadelijk te maken. Eén persoon van jullie zet de VR-bril op, terwijl de rest de VR-handleidingen gebruikt om deze persoon te leiden. Welke draad moet worden doorgeknipt? Wees voorzichtig, want voor je het weet… BOEM!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Inspiratie en ideeën voor jullie bedrijfsuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie bedrijfsuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste personeelsuitjes in Roosendaal en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Bekijk gerust onderstaande reviews en verkrijg de nodige tips en inspiratie voor jullie uitje. 🙂

“Onze host had de bingo echt super leuk gedaan! Heel enthousiast. We komen zeker nog een keertje terug!”

Testpeople
Sanne Fraanje
18 personen
Foute Bingo
Personeelsuitje Breda

Bedrijfsuitje Breda - Test People | Uitjesbazen

“De activiteiten van Uitjesbazen zijn altijd erg goed georganiseerd. Afgelopen donderdag weer een hele leuke en goed georganiseerde middag gehad. Er werd zowel het moordspel als Crazy-88 gespeeld en over beide activiteiten hele positieve reacties ontvangen.”

Gemeente Gemert-Bakel
Meggie Spierings
158 personen
Crazy 88 Deluxe / Moordspel op locatie
Personeelsuitje Eindhoven

Bedrijfsuitje Gemert | Personeelsuitje - Teamuitje | Uitjesbazen

”Wat een GEWELDIG spel is het moordspel zeg! We zijn er allemaal zo in opgegaan dat iedereen er aan het eind vol van zat. Namens alle collega’s bedankt!”

Auris De Spreekhoorn
Sabine Vermetten
42 personen
Moorddiner
Personeelsuitje Breda

Bedrijfsuitje Breda - Auris | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie personeelsuitje!

Combineer een personeelsuitje in Roosendaal met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Roosendaal en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie personeelsuitje.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Liever een personeelsuitje in de omgeving van Roosendaal?

Onze personeelsuitjes worden ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie personeelsuitje in Roosendaal!

Offerte aanvragen 0413-302773