fbpx

Personeelsuitje Roosendaal

Wil je met collega’s een leuk personeelsuitje organiseren in Roosendaal? Met 25+ originele uitjes neemt Uitjesbazen graag de organisatie van jullie bedrijfsuitje uit handen.

 

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ leuke personeelsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Inclusief enthousiaste begeleiding

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Personeelsuitje » Personeelsuitje Roosendaal

Een personeelsuitje organiseren in Roosendaal

Welkom bij Uitjesbazen! Wij nodigen je uit voor een onvergetelijk personeelsuitje in het prachtige Roosendaal. Laat de dagelijkse sleur achter je en geniet samen met je collega’s van een uitdagend en plezierig avontuur vol teambuilding en gezelligheid. Bereid je voor op een dag vol verrassingen en beleef Roosendaal op een unieke manier!

Kies voor een leuke activiteit

Stap in de wereld van spanning en sensatie met onze unieke personeelsuitjes in Roosendaal! Ontdek de opwinding van een escape room waarbij je als team puzzels moet oplossen en raadsels moet kraken om te ontsnappen.

Of ga de uitdaging aan met een meeslepende escape game op locatie, waarbij je de stad Roosendaal verkent terwijl je mysteries ontrafelt. Voor een futuristische twist bieden wij ook spannende VR-uitjes aan, waarbij je met behulp van virtual reality-technologie in de meest adembenemende virtuele werelden stapt. Kies jouw ultieme personeelsuitje en beleef samen met je collega’s een onvergetelijk avontuur in Roosendaal!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Inspiratie en ideeën voor jullie bedrijfsuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie bedrijfsuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste personeelsuitjes in Roosendaal en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Bekijk gerust onderstaande reviews en verkrijg de nodige tips en inspiratie voor jullie uitje. 🙂

“Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Stichting Zozijn
Linda Willems
22 personen
Escape Room op locatie
Personeelsuitje Apeldoorn

Bedrijfsuitje Apeldoorn - Zozijn | Uitjesbazen

“We hebben heel erg genoten en gelachen met elkaar, dat hadden we echt even nodig na de lock down. Het was wel weer even wennen om weer sociaal te zijn. Kan je de begeleiding mijn dank overbrengen? Volgens mij ben ik vergeten naar ze te zwaaien….”

Real Estate & Facilities
Kam Chan
60 personen
Escape the City
Personeelsuitje Almere

Bedrijfsuitje Almere - Real Estate | Uitjesbazen

“Alleen maar positieve reacties van mijn collega’s gehad! Complimenten hoor!! Leuke afwisseling van opdrachten/vragen die anders zijn dan andere ‘pubquizen’. Kortom, we hebben ons uitstekend vermaakt. Zal jullie zeker aanbevelen bij anderen.”

VGZ
Yvonne Theuns
43 personen
Pubquiz op locatie
Personeelsuitje Eindhoven

Bedrijfsuitje Eindhoven - VGZ | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie personeelsuitje!

Combineer een personeelsuitje in Roosendaal met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Roosendaal en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie personeelsuitje.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Liever een personeelsuitje in de omgeving van Roosendaal?

Onze personeelsuitjes worden ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie personeelsuitje in Roosendaal!

Offerte aanvragen 0413-302773