fbpx

Personeelsuitje Veldhoven

Wil je met collega’s een leuk personeelsuitje organiseren in Veldhoven? Met 25+ originele uitjes neemt Uitjesbazen graag de organisatie van jullie bedrijfsuitje uit handen.

 

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ leuke personeelsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Vanaf 5 tot 2.500 personen

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,8 ★★★★★

Home » Personeelsuitje » Personeelsuitje Veldhoven

Een personeelsuitje organiseren in Veldhoven

Wij zijn verheugd om jullie uit te nodigen voor een onvergetelijk personeelsuitje in het prachtige Veldhoven. Bereid je voor op een dag vol avontuur, teambuilding en plezier, waarin jullie samen herinneringen zullen creëren die nog lang zullen nazinderen. Ontdek de charme van deze bruisende stad en laat Uitjesbazen jullie begeleiden naar een buitengewone ervaring! Heb je even geen ideeën of inspiratie voor een origineel bedrijfsuitje? Bekijk onze Top 10 bedrijfsuitjes. Durven jullie de strijd met elkaar aan te gaan in het mooie Veldhoven?

Kies voor een leuke activiteit

Ontdek de spannende wereld van escape rooms, escape games en VR-uitjes tijdens onze onvergetelijke personeelsuitjes in Veldhoven! Laat je team zich onderdompelen in een interactieve en meeslepende ervaring, waarbij samenwerking en creatief denken centraal staan. Onze escape rooms bieden uitdagende puzzels en raadsels die jullie moeten oplossen om te ontsnappen. Daarnaast kunnen jullie jezelf onderdompelen in virtuele werelden met onze VR-uitjes, waarin jullie de grenzen van de realiteit kunnen overstijgen.

Of kies voor een op maat gemaakte escape game, speciaal ontworpen om de teamdynamiek en communicatievaardigheden van jullie personeel te verbeteren. Maak van jullie personeelsuitje een onvergetelijke ervaring vol spanning en plezier in het bruisende Veldhoven!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Inspiratie en ideeën voor jullie bedrijfsuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie bedrijfsuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste personeelsuitjes in Veldhoven en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Bekijk gerust onderstaande reviews en verkrijg de nodige tips en inspiratie voor jullie uitje. 🙂

“Vorige week hebben wij met 70 medewerkers genoten van de Escape Room op locatie. Een erg leuk, meeslepend verhaal waar teamwork en out-of-the-box denken centraal staat om te winnen. Complimenten aan Uitjesbazen voor de duidelijke communicatie en meedenken voorafgaand de activiteit. Tevens onze complimenten aan de begeleiders op locatie. Leuke enthousiasten begeleiders met kennis van zaken.”

PHC Tailored telecom & IT
70 personen
Escape Room op locatie
Personeelsuitje Eindhoven

Bedrijfsuitje Eindhoven - PHC | Uitjesbazen

“De activiteiten van Uitjesbazen zijn altijd erg goed georganiseerd. Afgelopen donderdag weer een hele leuke en goed georganiseerde middag gehad. Er werd zowel het moordspel als Crazy-88 gespeeld en over beide activiteiten hele positieve reacties ontvangen.”

Gemeente Gemert-Bakel
Meggie Spierings
158 personen
Crazy 88 Deluxe / Moordspel op locatie
Personeelsuitje Gemert

Bedrijfsuitje Gemert | Personeelsuitje - Teamuitje | Uitjesbazen

“We hebben een onwijs leuke foute bingo gehad met ons personeelsfeest. De presentatrices van de show waren erg enthousiast waardoor iedereen leuk mee deed! Complimenten! het was goed georganiseerd en de avond verliep daardoor soepel. Ook de cadeau’s werden goed ontvangen!”

Zorgboerderij De Witte Hoeve
Richelle Wittenberg
54 personen
Foute Bingo
Personeelsuitje Helmond

Bedrijfsuitje Helmond - De Witte Hoeve | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie personeelsuitje!

Combineer een personeelsuitje in Veldhoven met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Veldhoven en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie personeelsuitje.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Liever een personeelsuitje in de omgeving van Veldhoven?

Onze personeelsuitjes worden ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie personeelsuitje in Veldhoven!

Offerte aanvragen 0413-302773