fbpx

Bedrijfsuitje Zeewolde

Ben je op zoek naar een leuke activiteit voor jullie bedrijfsuitje in Zeewolde? Uitjesbazen organiseert al méér dan 10 jaar dé leukste bedrijfsuitjes in Zeewolde en omgeving!

Groepsactiviteiten - Uitjesbazen

25+ leuke,
originele bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Bedrijfsuitjes voor
grote groepen

Home » Bedrijfsuitje » Bedrijfsuitje Zeewolde

Leuke én originele bedrijfsuitjes in Zeewolde

Oh, wat een mooie stad is Zeewolde toch. Gelegen in Flevoland, ten oosten van Almere en ten zuiden van Lelystad, is dit speciale plekje te vinden. Hoe gaaf zou het zijn om hier een onvergetelijk bedrijfsuitje te organiseren?

Gelukkig kan dat bij Uitjesbazen! Wij zijn namelijk al meer dan 10 jaar bazen in het organiseren van bedrijfsuitjes en groepsactiviteiten. Waar ben je naar op zoek? Jij zegt, wij draaien!

Samen genieten in Zeewolde

Of jullie nu een indoor bedrijfsuitje willen of toch de voorkeur kiest voor een activiteit buiten. Wij hebben altijd wel iets wat bij jullie past. Kijk dus gerust even rond op de website voor inspiratie en neem gerust contact met ons op voor vragen of als je gewoon even lekker een babbeltje wil maken. 😉

Hieronder onze aanraders. Want zoals een chef in de keuken hebben wij ook onze specialiteiten, namelijk: Wie is de Rat! Dit spannende stadsspel is volledig gebaseerd op het Tv-programma met een soort gelijke naam. Werk in teams samen om de rat in jullie midden te ontmaskeren en zo de meeste punten te scoren. Verder hebben we ook games die in het teken staan van gezelligheid. Wat dacht je bijvoorbeeld van een Pubquiz of de Foute Bingoshow? De keuze is reuze.

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Geen locatie is ons vreemd in de provincie Flevoland

Zo worden onze bedrijfsuitjes ook veel geboekt in:

Veelgestelde vragen

1. Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Wij zijn zelf ooit begonnen als hobby, lol maken op vrijgezellenfeesten was onze focus. Deze hobby groeide uit tot een passie en naar een volledig bedrijf. Maar de kern is nooit veranderd: vermaak en ontspanning staan namelijk nog steeds centraal!

Met onze professionele groei focussen wij ons dan ook al meer dan 10 jaar op de organisatie van de gaafste bedrijfsuitjes!

2. Waar kunnen onze bedrijfsuitjes gegeven worden?

Onze bedrijfsuitjes kunnen vrijwel op elke locatie gegeven worden. Wij beschikken namelijk over tal van prachtige busjes. Dus noem het maar op. Een horecagelegenheid of gewoon gezellig bij jullie op het kantoor? Alles is mogelijk!

3. Kunnen bedrijfsuitjes gecombineerd worden met een borrel?

Dat kan zeker. Zo werken wij met diverse horecazaken samen in zowel Zeewolde als Lelystad, Almere, Dronten en Emmeloord.

Recensies

”Het was leuk om deze gekke bingo een keer met elkaar te spelen. Sommige collega’s moesten even wennen aan deze gekkigheid. 😊 Snel de knop omzetten lukt dan niet iedereen – is niet erg, daar leert men van. 😊”

Foute Bingo
Bedrijfsuitje Zeewolde

”Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Escape Room op locatie
Bedrijfsuitje Zeewolde

”We hebben heel erg genoten en gelachen met elkaar, dat hadden we echt even nodig na de lock down. Het was wel weer even wennen om weer sociaal te zijn. Kan je de begeleiding mijn dank overbrengen? Volgens mij ben ik vergeten naar ze te zwaaien….”

Escape the City
Bedrijfsuitje Zeewolde

Voor dé kroon op jullie bedrijfsuitje in Zeewolde!

Offerte aanvragen 0413-302773