fbpx

Bedrijfsuitje Zeewolde

Ben je op zoek naar een leuke activiteit voor jullie bedrijfsuitje in Zeewolde? Uitjesbazen organiseert al méér dan 10 jaar dé leukste bedrijfsuitjes in Zeewolde en omgeving!

Groepsactiviteiten - Uitjesbazen

25+ leuke,
originele bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Bedrijfsuitjes voor
grote groepen

ster-usp-uitjesbazen

150+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Bedrijfsuitje » Bedrijfsuitje Zeewolde

Leuke én originele bedrijfsuitjes in Zeewolde

Oh, wat een mooie stad is Zeewolde toch. Gelegen in Flevoland, ten oosten van Almere en ten zuiden van Lelystad, is dit speciale plekje te vinden. Hoe gaaf zou het zijn om hier een onvergetelijk bedrijfsuitje te organiseren?

Gelukkig kan dat bij Uitjesbazen! Wij zijn namelijk al meer dan 10 jaar bazen in het organiseren van bedrijfsuitjes en groepsactiviteiten. Waar ben je naar op zoek? Jij zegt, wij draaien!

Samen genieten in Zeewolde

Of jullie nu een binnen bedrijfsuitje willen of toch de voorkeur kiest voor een activiteit buiten. Wij hebben altijd wel iets wat bij jullie past. Kijk dus gerust even rond op de website voor inspiratie en neem gerust contact met ons op voor vragen of als je gewoon even lekker een babbeltje wil maken. 😉

Hieronder onze aanraders. Want zoals een chef in de keuken hebben wij ook onze specialiteiten, namelijk: Wie is de Rat! Dit spannende stadsspel is volledig gebaseerd op het Tv-programma met een soort gelijke naam. Werk in teams samen om de rat in jullie midden te ontmaskeren en zo de meeste punten te scoren. Verder hebben we ook games die in het teken staan van gezelligheid. Wat dacht je bijvoorbeeld van een Pubquiz of de Foute Bingoshow? De keuze is reuze.

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Onze tip:

Combineer een bedrijfsuitje in Zeewolde met een lunch, diner of borrel. Wij werken nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Zeewolde en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of locatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie bedrijfsuitje!

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen!

Offerte aanvragen0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Recensies

Wat zijn we trots op onze bedrijfsuitjes in zeewolde!

”Het was leuk om deze gekke bingo een keer met elkaar te spelen. Sommige collega’s moesten even wennen aan deze gekkigheid. 😊 Snel de knop omzetten lukt dan niet iedereen – is niet erg, daar leert men van. 😊”

Foute Bingo
Bedrijfsuitje Zeewolde

”Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Escape Room op locatie
Bedrijfsuitje Zeewolde

”We hebben heel erg genoten en gelachen met elkaar, dat hadden we echt even nodig na de lock down. Het was wel weer even wennen om weer sociaal te zijn. Kan je de begeleiding mijn dank overbrengen? Volgens mij ben ik vergeten naar ze te zwaaien….”

Escape the City
Bedrijfsuitje Zeewolde

Impressie bedrijfsuitje in Zeewolde

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze verschillende activiteiten. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste bedrijfsuitjes in Zeewolde en omgeving. Dit doen wij voor elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd tijdens jullie bedrijfsuitje!

Online quiz - Goed nieuws! quiz | Uitjesbazen

Altijd een bedrijfsuitje op maat

Hebben jullie het gewenste bedrijfsuitje gevonden? Pak een kopje koffie en vraag vrijblijvend een offerte aan. Samen maken we er een fantastische dag van in Zeewolde!

Heb je een vraag of kun je niet kiezen tussen onze activiteiten? Dat begrijpen wij maar al te goed. Neem daarom gerust contact met ons op voor meer informatie. Ook als jullie een persoonlijk tintje aan de activiteit willen toevoegen. Zo zorgen we altijd voor een bedrijfsuitje op maat!

Offerte aanvragen0413-302773

Bedrijfsuitje organiseren - Leuk en origineel | Uitjesbazen

Geen locatie is ons vreemd in de provincie Flevoland:

Zo worden onze bedrijfsuitjes ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie bedrijfsuitje in Zeewolde!

Offerte aanvragen 0413-302773