fbpx

Bedrijfsuitje Emmeloord

Ben je op zoek naar een leuke activiteit voor jullie bedrijfsuitje in Emmeloord? Uitjesbazen organiseert al méér dan 10 jaar dé leukste bedrijfsuitjes in Emmeloord en omgeving!

Groepsactiviteiten - Uitjesbazen

25+ leuke, originele bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Bedrijfsuitjes voor grote groepen

ster-usp-uitjesbazen

100+ Google beoordelingen:
4,6 ★★★★★

Home » Bedrijfsuitje » Bedrijfsuitje Emmeloord

Leuke én originele bedrijfsuitjes in Emmeloord

Emmeloord ligt in het mooie Flevoland en is een super leuke plek om een geweldig bedrijfsuitje te organiseren. Lijkt jullie dat wat? Bij Uitjesbazen kunnen wij het voor je regelen. Wat dacht je van een spannende Escape the City? In deze game moet je samen met jouw collega’s een moordenaar opsporen door het oplossen van van puzzels en opdrachten. Willen jullie liever iets organiseren op kantoor? Met een Pubquiz op locatie kun je nooit fout gaan!

Krijg nooit genoeg van deze té gekke bedrijfsuitjes

We krijgen geen genoeg van Emmeloord, en Emmeloord ook niet van ons! Dat is goed nieuws, want wij willen namelijk dé leukste bedrijfsuitjes blijven aanbieden in deze prachtige stad. Ga er dus lekker met je collega’s op uit en geniet!

Met de Foute Bingoshow komen we naar jullie toe. Uitjesbazen on tour! We bouwen jullie kantine of een horecagelegenheid naar keuze om tot een ware bingoshow. En wie zijn wij als dit zomaar een normale bingo zou zijn. Nee, deze bingo is fout. Fouter dan fout. Because we are proud to be fout! Willen jullie liever echt de stad verkennen, dan kun je beter een stadsspel boeken. Denk hierbij aan Wie is de Rat of de Crazy 88 Deluxe!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Geen locatie is ons vreemd in de provincie Flevoland

Zo worden onze bedrijfsuitjes ook veel geboekt in:

Veelgestelde vragen

1. Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Wij zijn zelf ooit begonnen als hobby, lol maken op vrijgezellenfeesten was onze focus. Deze hobby groeide uit tot een passie en naar een volledig bedrijf. Maar de kern is nooit veranderd: vermaak en ontspanning staan namelijk nog steeds centraal!

Met onze professionele groei focussen wij ons dan ook al meer dan 10 jaar om de gaafste bedrijfsuitjes te organiseren!

2. Wat is het voordeel van teambuilding?

Teambuilding is essentieel om onderling met collega’s een betere band te creëren. Daardoor zijn al onze bedrijfsuitjes niet alleen super leuk, maar ook nog eens goed voor bonding! Hieronder wat andere voordelen van bedrijfsuitjes:

  • Je leert je collega’s op een andere manier kennen;
  • Jullie doorbreken de sleur van de dag, week of het jaar;
  • Het is gewoon super gezellig!

3. Kunnen bedrijfsuitjes gecombineerd worden met een borrel?

Dat kan zeker! We snappen het uiteraard dat het leuk en lekker is om je bij je bedrijfsuitje ook iets te eten of te drinken. Gelukking werken wij dan ook samen met verschillende horeca zaken in zowel Emmeloord als andere steden in Flevoland, zoals: Lelystad, Almere, Dronten en Zeewolde.

Recensies

”Het was leuk om deze gekke bingo een keer met elkaar te spelen. Sommige collega’s moesten even wennen aan deze gekkigheid. 😊 Snel de knop omzetten lukt dan niet iedereen – is niet erg, daar leert men van. 😊”

Foute Bingo
Bedrijfsuitje Emmeloord

”Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Escape Room op locatie
Bedrijfsuitje Emmeloord

”We hebben heel erg genoten en gelachen met elkaar, dat hadden we echt even nodig na de lock down. Het was wel weer even wennen om weer sociaal te zijn. Kan je de begeleiding mijn dank overbrengen? Volgens mij ben ik vergeten naar ze te zwaaien….”

Escape the City
Bedrijfsuitje Emmeloord

Voor dé kroon op jullie bedrijfsuitje in Emmeloord!

Offerte aanvragen 0413-302773