fbpx

Teamuitje Apeldoorn

Ben je op zoek naar een leuke activiteit voor jullie teamuitje in Apeldoorn? Uitjesbazen organiseert al méér dan 10 jaar dé leukste teamuitje in Apeldoorn en omgeving!

Groepsactiviteiten - Uitjesbazen

25+ leuke,
originele teamuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Teamuitjes voor
grote groepen

Home » Teamuitje » Teamuitje Apeldoorn

Leuk teamuitje in Apeldoorn

Apeldoorn is een prachtige stad voor teamuitjes van Uitjesbazen. Kiezen jullie voor een teamuitje op locatie of in de stad? Wij komen naar jullie gewenste locatie toe. Of dit nou op kantoor, in een vergaderzaal of in de kantine is. Het maakt voor ons niks uit! Niks is voor ons te gek of te groot. Met onze 10 jaar ervaring door heel Nederland, zijn wij dé nummer 1 in het opbouwen van teamuitjes op locatie. Willen jullie liever de stad verkennen? Ga dan voor een van onze stadsspellen. Maak kennis met Apeldoorn op unieke wijze en kom langs de leukste plekken in het culturele Apeldoorn. Nog geen keuze kunnen maken? Bekijk dan nog eens rustig ons uitjesoverzicht.

Teamuitje met zoveel personen als je wil

Roep al je collega’s bij elkaar voor dé dag van het jaar! Ga samen op pad door de mooie straten van Apeldoorn. Voer de gekste opdrachten uit en scoor zoveel mogelijk punten tijdens een Crazy 88 Deluxe. Liever een teamuitje op locatie met onderlinge competitie. Boek dan één van onze quizzen of spelshows, zoals de Pubquiz of de Gek op Holland spelshow. Deze teamuitjes kunnen op elke locatie geboekt worden. Ook zijn onze teamuitjes gebaseerd op een ongelimiteerd aantal personen. Er wordt namelijk per groep gespeeld, waardoor er strijd ontstaat. Maar hierdoor kunnen er zoveel groepen deelnemen als jullie zelf willen. Dus nodig iedereen uit en dan zien we jullie daar!

Onze tip: combineer een teamuitje in Apeldoorn met een lunch, diner of borrel!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Onze tip:

Combineer een teamuitje in Apeldoorn met een lunch, diner of borrel. Wij werken nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Apeldoorn en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of locatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie teamuitje!

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen!

Offerte aanvragen0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Recensies

WAT ZIJN WE TOCH TROTS OP ONZE Apeldoornse teamuijtes!

“Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Stichting Zozijn
Linda Willems
22 personen
Escape Room op locatie
Teamuitje Apeldoorn

Bedrijfsuitje Apeldoorn - Zozijn | Uitjesbazen

”Dank je Sanne! Het was een fijne avond vrijdag. Ik hoop en ik denk dat het personeel er wel van genoten heeft. Merci! En tot de volgende.”

Remeha
Celine De Vroey
80 personen
Foute Bingoshow
Teamuitje Apeldoorn

Bedrijfsuitje Apeldoorn - Remeha | Uitjesbazen

”Het spel was erg leuk en we hebben als team samen een leuke middag gehad. Dank hiervoor!”

Kadaster
Saskia Frenkel
21 personen
Moorddiner
Teamuitje Apeldoorn

Bedrijfsuitje Apeldoorn - Kadaster | Uitjesbazen

Impressie teamuitje in Apeldoorn

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze verschillende activiteiten. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste teamuitjes in Apeldoorn en omgeving. Dit doen wij voor elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd tijdens jullie teamuitje!

Online quiz - Goed nieuws! quiz | Uitjesbazen

Altijd een teamuitje op maat

Groen en gezellig in het mooie Apeldoorn. Deze levendige stad vervult ieders wens en zorgt voor enorm leuke herinneringen en ervaringen.

Heb je een vraag of kun je niet kiezen tussen onze activiteiten? Dat begrijpen wij maar al te goed. Neem daarom gerust contact met ons op voor meer informatie. Ook als jullie een persoonlijk tintje aan de activiteit willen toevoegen. Zo zorgen we altijd voor een teamuitje op maat!

Offerte aanvragen0413-302773

Bedrijfsuitje organiseren - Leuk en origineel | Uitjesbazen

Liever een teamuitje nabij Apeldoorn?

Geen probleem. Zo worden onze teamuitjes ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie teamuitje in Apeldoorn!

Offerte aanvragen0413-302773