fbpx

Teamuitje Apeldoorn

Wil je met jouw gezelschap een teamuitje organiseren in Apeldoorn? Met een breed aanbod van 25+ activiteiten verzorgt Uitjesbazen hét perfecte teamuitje voor iedere groep.

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ leuke teamuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Inclusief enthousiaste begeleiding

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Teamuitje » Teamuitje Apeldoorn

Een origineel uitje in Apeldoorn

Welkom bij Uitjesbazen! Ben je op zoek naar een onvergetelijk teamuitje in Apeldoorn? Zoek niet verder! Wij hebben de perfecte mix van spanning, plezier en teambuilding samengebracht om jullie een dag vol avontuur en samenhorigheid te bezorgen. Bereid je voor op een unieke ervaring die jullie teamband zal versterken en herinneringen creëert die nog lang zullen nazinderen.

Kies voor een bijzonder uitje

Ontdek de spanning en sensatie van teamuitjes in Apeldoorn met Uitjesbazen! We bieden een breed scala aan onvergetelijke ervaringen, waaronder escape rooms, escape games en VR-uitjes. Stap in de wereld van mysterie en puzzels terwijl jullie als team proberen te ontsnappen uit een intrigerende escaperoom. Of ga de uitdaging aan met onze interactieve escape games, waarbij jullie met behulp van slimme strategieën en teamwork raadsels en opdrachten moeten oplossen. Voor een unieke en futuristische ervaring bieden wij ook virtual reality-uitjes aan, waarbij jullie je in een virtuele wereld begeven en samen uitdagende missies volbrengen.

Kortom, bij Uitjesbazen vinden jullie de ultieme teambuildingactiviteiten die niet alleen voor plezier en spanning zorgen, maar ook de samenwerking en communicatie binnen jullie team versterken. Kom naar Apeldoorn en beleef een teamuitje vol avontuur en gezelligheid met Uitjesbazen!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Inspiratie en ideeën voor jullie personeelsuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie teamuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste teamuitjes in Apeldoorn en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Bekijk gerust onderstaande reviews en verkrijg de nodige tips en inspiratie voor jullie uitje. 🙂

”Dank je Sanne! Het was een fijne avond vrijdag. Ik hoop en ik denk dat het personeel er wel van genoten heeft. Merci! En tot de volgende.”

Remeha
Celine De Vroey
80 personen
Foute Bingo
Teamuitje Apeldoorn

Bedrijfsuitje Apeldoorn - Remeha | Uitjesbazen

”Het spel was erg leuk en we hebben als team samen een leuke middag gehad. Dank hiervoor!”

Kadaster
Saskia Frenkel
21 personen
Moorddiner
Teamuitje Apeldoorn

Bedrijfsuitje Apeldoorn - Kadaster | Uitjesbazen

“Op heel korte termijn hebben de uitjesbazen nog een super gezellige foute bingo voor ons kunnen organiseren: tot in de puntjes goed geregeld. Eerste ervaring, maar zal zeker niet de laatste zijn! Dank voor jullie enthousiasme en professionele inzet!”

Gemeente Epe
Mariëlle Berkhoff
150 personen
Foute Bingo
Teamuitje Apeldoorn

Bedrijfsuitje Apeldoorn - Gemeente Epe | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie teamuitje!

Combineer een teamuitje in Apeldoorn met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Apeldoorn en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie teamuitje.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Liever een teamuitje in de omgeving van Apeldoorn?

Onze teamuitjes worden ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie teamuitje in Apeldoorn!

Offerte aanvragen 0413-302773