fbpx

Teamuitje Gelderland

Wil je met jouw gezelschap een teamuitje organiseren in Gelderland? Met een breed aanbod van 25+ activiteiten verzorgt Uitjesbazen hét perfecte teamuitje voor iedere groep.

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ leuke teamuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Inclusief enthousiaste begeleiding

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Teamuitje » Teamuitje Gelderland

Een origineel uitje in Gelderland

Welkom bij Uitjesbazen! Bent u op zoek naar een onvergetelijk teamuitje in Gelderland? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ontdek de prachtige natuur, spannende activiteiten en de gezelligheid van deze veelzijdige provincie tijdens een avontuurlijk en teamversterkend uitje met Uitjesbazen!

Kies voor een bijzonder uitje

Bent u op zoek naar een teamuitje in Gelderland dat garant staat voor spanning, uitdaging en teambuilding? Uitjesbazen biedt een breed scala aan avontuurlijke activiteiten, waaronder escape rooms, escape games en VR-uitjes, om uw team een onvergetelijke ervaring te bezorgen. Stap samen in een meeslepende escape room en werk onder druk samen om puzzels op te lossen en te ontsnappen. Of ervaar de virtuele wereld tijdens een interactief VR-uitje, waarbij teamleden samenwerken in digitale omgevingen vol uitdagingen en verrassingen. Onze teamuitjes in Gelderland bieden niet alleen plezier en spanning, maar versterken ook de onderlinge band en communicatie binnen uw team. Kies voor een uniek en onvergetelijk uitje met Uitjesbazen en ontdek wat Gelderland te bieden heeft!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Inspiratie en ideeën voor jullie personeelsuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie teamuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste teamuitjes in Gelderland en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Bekijk gerust onderstaande reviews en verkrijg de nodige tips en inspiratie voor jullie uitje. 🙂

“Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Stichting Zozijn
Linda Willems
22 personen
Escape Room op locatie
Teamuitje Arnhem / Deventer / Doetinchem

Bedrijfsuitje Apeldoorn - Zozijn | Uitjesbazen

“Wij willen jullie bedanken voor de leuke middag. Het was weer top! Tot de volgende keer!”

Gemeente Nijmegen
Monique Roelofs
72 personen
Quiz Show Deluxe
Teamuitje Nijmegen

Bedrijfsuitje Nijmegen - Gemeente Nijmegen | Uitjesbazen

“Op heel korte termijn hebben de uitjesbazen nog een super gezellige foute bingo voor ons kunnen organiseren: tot in de puntjes goed geregeld. Eerste ervaring, maar zal zeker niet de laatste zijn! Dank voor jullie enthousiasme en professionele inzet!”

Gemeente Epe
Mariëlle Berkhoff
150 personen
Foute Bingo
Teamuitje Apeldoorn

Image

“We hebben zeker een leuke tijd gehad, echt een super leuke activiteit en iedereen was erg enthousiast, bedankt daarvoor!”

Dichterbij
Yvonne van der Pas
36 personen
Pubquiz op locatie
Teamuitje Nijmegen

Bedrijfsuitje Nijmegen - Dichterbij | Uitjesbazen

”Dank je Sanne! Het was een fijne avond vrijdag. Ik hoop en ik denk dat het personeel er wel van genoten heeft. Merci! En tot de volgende.”

Remeha
Celine De Vroey
80 personen
Foute Bingo
Teamuitje Apeldoorn

Bedrijfsuitje Apeldoorn - Remeha | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie teamuitje!

Combineer een teamuitje in Gelderland met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Gelderland en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie teamuitje.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Liever een teamuitje in de omgeving van Gelderland?

Onze teamuitjes worden ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie teamuitje in Gelderland!

Offerte aanvragen 0413-302773