fbpx

Teamuitje Arnhem

Ben je op zoek naar een leuk teamuitje in Arnhem? Uitjesbazen organiseert al méér dan 10 jaar dé leukste teamuitjes in Arnhem en omgeving!

Groepsactiviteiten - Uitjesbazen

25+ leuke,
originele teamuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Teamuitjes voor
grote groepen

Home » Teamuitje » Teamuitje Arnhem

Leuke teamuitjes in Arnhem

De groene regio van Arnhem biedt talloze mogelijkheden voor leuke teamuitjes. Dus ben je op zoek naar stadsspellen, escape games of een combinatie ervan? Kies dan voor dé nummer 1 in teamuitjes! Aangenaam wij zijn Uitjesbazen en wij organiseren al meer dan 10 jaar de leukste teamuitjes op jullie gewenste locatie. Op kantoor of in de stad? In een restaurant of gewoon in jullie eigen kantine? Geen probleem voor onze Uitjesbazen. Zij komen namelijk naar jullie toe. Jullie beleven een onvergetelijke ervaring met het hele team. Kies jullie gewenste locatie en wij regelen de rest van a tot z! Geef van tevoren even de locatie door of neem even contact op met een van onze specialisten en dan zien we jullie daar. 🙂

Onze teamuitjes in een notendop

Van quizzen tot stadsspellen en van diner games tot virtual reality games. Ga bijvoorbeeld Arnhem ontdekken tijdens een Escape the City. Organiseer een Quiz Show Deluxe op kantoor voor een luchtig teamuitje. Boek een Moorddiner in een restaurant naar keuze. Verken de wereld van technologie met een Full VR Experience. Kortom, wij rijden met onze busjes vol plezier en gekkigheid door heel Nederland. Kies jullie gewenste locatie in omgeving Arnhem en onze Uitjesbazen zullen daar zijn! Voor alle informatie over al onze teamuitjes kun je het uitjesoverzicht nog eens even rustig bekijken. Voor extra vragen kan je altijd contact opnemen met een van onze specialisten.

Onze tip: combineer een teamuitje in Arnhem met een lunch, diner of borrel!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Onze tip:

Combineer een teamuitje in Arnhem met een lunch, diner of borrel. Wij werken nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Arnhem en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of locatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie teamuitje!

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen!

Offerte aanvragen0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Recensies

WAT ZIJN WE TOCH TROTS OP ONZE Arnhemse teamuijtes!

”Het was leuk om deze gekke bingo een keer met elkaar te spelen. Sommige collega’s moesten even wennen aan deze gekkigheid 😊 Snel de knop omzetten lukt dan niet iedereen – is niet erg, daar leert men van 😊”

Foute Bingo
Teamuitje Arnhem

”Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Escape room op locatie
Teamuitje Arnhem

”We hebben heel erg genoten en gelachen met elkaar, dat hadden we echt even nodig na de lock down. Het was wel weer even wennen om weer sociaal te zijn. Kan je de begeleiding mijn dank overbrengen? Volgens mij ben ik vergeten naar ze te zwaaien….”

Escape the City
Teamuitje Arnhem

Impressie teamuitje in Arnhem

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze verschillende activiteiten. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste teamuitjes in Arnhem en omgeving. Dit doen wij voor elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd tijdens jullie teamuitje!

Online quiz - Goed nieuws! quiz | Uitjesbazen

Altijd een teamuitje op maat

Proef de energie van de stad. Het groen in combinatie met al het stoere en hippe van de Arnhem is een perfecte optie voor een teamuitje op maat!

Heb je een vraag of kun je niet kiezen tussen onze activiteiten? Dat begrijpen wij maar al te goed. Neem daarom gerust contact met ons op voor meer informatie. Ook als jullie een persoonlijk tintje aan de activiteit willen toevoegen. Zo zorgen we altijd voor een teamuitje op maat!

Offerte aanvragen0413-302773

Bedrijfsuitje organiseren - Leuk en origineel | Uitjesbazen

Liever een teamuitje nabij Arnhem?

Geen probleem. Zo worden onze teamuitjes ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie teamuitje in Arnhem!

Offerte aanvragen 0413-302773