Uitje aanvragen
25+ originele teamuitjes
25+ originele teamuitjes
Vanaf 5 tot 2.500 personen
Vanaf 5 tot 2.500 personen
300+ Google beoordelingen: 4,8 ★★★★★
300+ Google beoordelingen: 4,8 ★★★★★

Een origineel uitje in Arnhem

Welkom bij Uitjesbazen! Wij nodigen jullie graag uit voor een onvergetelijk teamuitje in het bruisende Arnhem. Met een scala aan spannende activiteiten, prachtige natuur en historische bezienswaardigheden is Arnhem de perfecte bestemming om de teamspirit te versterken en samen avonturen te beleven. Ontdek nu ons gevarieerde aanbod en beleef een dag vol plezier en gezelligheid in het hart van Gelderland!

Categorieën

Wij organiseren altijd hét juiste type teamuitje in Arnhem

Kies voor een bijzonder uitje

Stap in de wereld van spanning en avontuur tijdens onze teamuitjes in Arnhem! Ontsnap uit een mysterieuze escape room, waar jullie samen moeten puzzelen, communiceren en strategisch denken om binnen de tijd te ontsnappen. Voor de liefhebbers van digitale uitdagingen bieden we spannende escape games, waarbij jullie via tablets en smartphones in teams tegen elkaar strijden om als eerste de oplossingen te vinden. Wil je de grenzen van de realiteit verleggen?

Stap in de wereld van VR

Dan zijn onze VR-uitjes de perfecte keuze! Stap met je team in de virtuele wereld en beleef unieke en interactieve ervaringen die jullie nog lang zullen bijblijven. Kies voor een onvergetelijke teamdag vol teamwork, spanning en plezier in het bruisende Arnhem!

Arnhem | Uitjesbazen | Bedrijfsuitje | Teambuilding | Afdelingsuitje | Groepsactiviteit | Personeelsuitje | Teamuitje

Populaire teamuitjes in Arnhem

In het stadscentrum, bij een horecagelegenheid of gewoon op kantoor. Onze teamuitjes zijn op elke locatie in Arnhem mogelijk.

Inspiratie en ideeën voor jullie personeelsuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie teamuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste teamuitjes in Arnhem en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

PS. Kun je het gewenste teamuitje nog steeds niet vinden tussen onze populaire activiteiten? In onze blog “top 10 bedrijfsuitjes“ vind je een rangschikking van onze toppers. Wil jij een handig stappenplan hebben voor het organiseren van hét perfecte uitje, lees dan de blog “bedrijfsuitje organiseren”.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Een greep uit onze 300 Google reviews: 4,8/5 ★★★★★

De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. “Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.” Linda Willems Arnhem / Deventer / Doetinchem – 22 personen Escape Room op locatie
Het spel was erg leuk en we hebben als team samen een leuke middag gehad. Dank hiervoor! Saskia Frenkel Arnhem / Apeldoorn – 21 personen Moordspel op locatie
Het was een fijne avond vrijdag. ”Dank je Sanne! Het was een fijne avond vrijdag. Ik hoop en ik denk dat het personeel er wel van genoten heeft. Merci! En tot de volgende.” Celine De Vroey Apeldoorn – 80 personen Foute Bingo
Wij willen jullie bedanken voor de leuke middag. “Wij willen jullie bedanken voor de leuke middag. Het was weer top! Tot de volgende keer!” Monique Roelofs Nijmegen – 72 personen Quiz Show Deluxe
Tot in de puntjes goed geregeld. Eerste ervaring, maar zal zeker niet de laatste zijn! “Op heel korte termijn hebben de Uitjesbazen nog een super gezellige Foute Bingo voor ons kunnen organiseren: tot in de puntjes goed geregeld. Eerste ervaring, maar zal zeker niet de laatste zijn! Dank voor jullie enthousiasme en professionele inzet!” Mariëlle Berkhoff Apeldoorn – 150 personen Foute Bingo

Haal alles uit jullie teamuitje

Je bent er bijna uit, maar je hebt nog enkele vragen over de invulling van jullie teamuitje in Arnhem. Stel je vragen gerust via ons contactformulier, zodat wij vrijblijvend mee kunnen denken.

Wil je bijvoorbeeld een van onze activiteiten laten personaliseren? Kijk, dat is pas écht leuk en origineel. Wil je het teamuitje combineren met een lunchdiner of borrel? Uitjesbazen werkt samen met talloze horeca– en eventlocaties in heel Arnhem en omgeving. Ook handig wanneer je nog geen locatie op het oog hebt. Kortom: gezamenlijk stemmen we het teamuitje compleet af op jullie wensen.

Bel direct met een van onze kantoorbazen0413 302 773

Neem contact op

Liever een teamuitje in de omgeving van Arnhem?

Onze teamuitjes worden ook veel geboekt in:

Voor de kroon op jullie teamuitje in Arnhem!

Ja, ik wil nu een gratis offerte!