Uitje aanvragen
25+ originele teamuitjes
25+ originele teamuitjes
Vanaf 5 tot 2.500 personen
Vanaf 5 tot 2.500 personen
300+ Google beoordelingen: 4,8 ★★★★★
300+ Google beoordelingen: 4,8 ★★★★★

Een origineel uitje in Nijmegen

Welkom in het bruisende Nijmegen, waar plezier, avontuur en teambuilding samenkomen! Uitjesbazen nodigt jullie uit voor een onvergetelijk teamuitje in deze historische stad aan de Waal. Ontdek de charme van Nijmegen terwijl jullie deelnemen aan uitdagende activiteiten en samen herinneringen creëren die nog lang na het evenement zullen voortleven.

Categorieën

Wij organiseren altijd hét juiste type teamuitje in Nijmegen.

Kies voor een bijzonder uitje

Stap in de wereld van spanning en mysterie met onze teamuitjes in het prachtige Nijmegen! Ontsnap uit een betoverde kamer in onze meeslepende escape rooms, waar teamwork en puzzelvaardigheden worden getest.

Een groot aanbod aan unieke uitje

Beleef een unieke ervaring met onze spannende escape games, waar jullie als team tegen de klok strijden om uitdagende raadsels op te lossen. En duik in de virtuele realiteit met onze state-of-the-art VR-uitjes, waar jullie samen avonturen kunnen beleven die jullie verbeelding te boven gaan. Ontdek Nijmegen op een opwindende en interactieve manier, en laat jullie teambuilding naar een hoger niveau tillen met onze diverse en boeiende activiteiten.

Nijmegen | Uitjesbazen | Bedrijfsuitje | Teambuilding | Afdelingsuitje | Groepsactiviteit | Personeelsuitje | Teamuitje

Populaire teamuitjes in Nijmegen

In het stadscentrum, bij een horecagelegenheid of gewoon op kantoor. Onze teamuitjes zijn op elke locatie in Nijmegen mogelijk.

Inspiratie en ideeën voor jullie personeelsuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie teamuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste teamuitjes in Nijmegen en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

PS. Kun je het gewenste teamuitje nog steeds niet vinden tussen onze populaire activiteiten? In onze blog “top 10 bedrijfsuitjes“ vind je een rangschikking van onze toppers. Wil jij een handig stappenplan hebben voor het organiseren van hét perfecte uitje, lees dan de blog “bedrijfsuitje organiseren”.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Een greep uit onze 300 Google reviews: 4,8/5 ★★★★★

Wij willen jullie bedanken voor de leuke middag. “Wij willen jullie bedanken voor de leuke middag. Het was weer top! Tot de volgende keer!” Monique Roelofs Nijmegen – 72 personen Quiz Show Deluxe
We hebben zeker een leuke tijd gehad, echt een super leuke activiteit en iedereen was erg enthousiast, bedankt daarvoor! Yvonne van der Pas Nijmegen – 36 personen PubQuiz op locatie
We kregen duidelijke uitleg en leuk commentaar/reacties op de ingezonden foto’s/video’s van Anne. “Afgelopen zondag hebben wij de Crazy 88 gedaan als personeelsuitje, we kregen duidelijke uitleg en leuk commentaar/reacties op de ingezonden foto’s/video’s van Anne. Ik kijk uit naar de foto’s en video’s, bedankt voor het leuke uitje!” Danni van Koolwijk Nijmegen – 18 personen Crazy 88 Deluxe
Er wordt proactief meegedacht en snel gereageerd. Top dag! “Wij hebben met ons team ‘Wie is de Rat?’ gespeeld, georganiseerd door Uitjesbazen. Dit was een hele leuke ervaring; zeer aan te raden. Er wordt proactief meegedacht en snel gereageerd. Top dag!” Jessica Ekkers Nijmegen – 9 personen Wie is de Rat
Wij hebben met collega’s een hele informatieve en leuke VR middag gehad. Ik ga dit zeker aanraden aan andere takken van het bedrijf. “Dit is de toekomst! Hoe gaaf is het dan om op deze manier een bedrijfsuitje te organiseren. Wij hebben met collega’s een hele informatieve en leuke VR middag gehad. Ik ga dit zeker aanraden aan andere takken van het bedrijf.” Bente Hendriksen Arnhem – 32 personen VR Teambuilding

 

Haal alles uit jullie teamuitje

Je bent er bijna uit, maar je hebt nog enkele vragen over de invulling van jullie teamuitje in Nijmegen. Stel je vragen gerust via ons contactformulier, zodat wij vrijblijvend mee kunnen denken.

Wil je bijvoorbeeld een van onze activiteiten laten personaliseren? Kijk, dat is pas écht leuk en origineel. Wil je het teamuitje combineren met een lunchdiner of borrel? Uitjesbazen werkt samen met talloze horeca– en eventlocaties in heel Nijmegen en omgeving. Ook handig wanneer je nog geen locatie op het oog hebt. Kortom: gezamenlijk stemmen we het teamuitje compleet af op jullie wensen.

Bel direct met een van onze kantoorbazen0413 302 773

Neem contact op

Liever een teamuitje in de omgeving van Nijmegen?

Onze teamuitjes worden ook veel geboekt in:

Voor de kroon op jullie teamuitje in Nijmegen!

Ja, ik wil nu een gratis offerte!