fbpx

Teamuitje Nijmegen

Wil je met jouw gezelschap een teamuitje organiseren in Nijmegen? Met een breed aanbod van 25+ activiteiten verzorgt Uitjesbazen hét perfecte teamuitje voor iedere groep.

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ leuke teamuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Inclusief enthousiaste begeleiding

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Teamuitje » Teamuitje Nijmegen

Een origineel uitje in Nijmegen

Welkom in het bruisende Nijmegen, waar plezier, avontuur en teambuilding samenkomen! Uitjesbazen nodigt jullie uit voor een onvergetelijk teamuitje in deze historische stad aan de Waal. Ontdek de charme van Nijmegen terwijl jullie deelnemen aan uitdagende activiteiten en samen herinneringen creëren die nog lang na het evenement zullen voortleven.

Kies voor een bijzonder uitje

Stap in de wereld van spanning en mysterie met onze teamuitjes in het prachtige Nijmegen! Ontsnap uit een betoverde kamer in onze meeslepende escape rooms, waar teamwork en puzzelvaardigheden worden getest.

Beleef een unieke ervaring met onze spannende escape games, waar jullie als team tegen de klok strijden om uitdagende raadsels op te lossen. En duik in de virtuele realiteit met onze state-of-the-art VR-uitjes, waar jullie samen avonturen kunnen beleven die jullie verbeelding te boven gaan. Ontdek Nijmegen op een opwindende en interactieve manier, en laat jullie teambuilding naar een hoger niveau tillen met onze diverse en boeiende activiteiten.

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Inspiratie en ideeën voor jullie personeelsuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie teamuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste teamuitjes in Nijmegen en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Bekijk gerust onderstaande reviews en verkrijg de nodige tips en inspiratie voor jullie uitje. 🙂

“Wij willen jullie bedanken voor de leuke middag. Het was weer top! Tot de volgende keer!”

Gemeente Nijmegen
Monique Roelofs
72 personen
Quiz Show Deluxe
Teamuitje Nijmegen

Bedrijfsuitje Nijmegen - Gemeente Nijmegen | Uitjesbazen

“We hebben zeker een leuke tijd gehad, echt een super leuke activiteit en iedereen was erg enthousiast, bedankt daarvoor!”

Dichterbij
Yvonne van der Pas
36 personen
Pubquiz op locatie
Teamuitje Nijmegen

Bedrijfsuitje Nijmegen - Dichterbij | Uitjesbazen

Afgelopen zondag hebben wij de crazy 88 gedaan als personeelsuitje, we kregen duidelijke uitleg en leuk commentaar/reacties op de ingezonden foto’s/video’s van Anne. Ik kijk uit naar de foto’s en video’s, bedankt voor het leuke uitje!

Fundustry Nijmegen
Danni van Koolwijk
18 personen
Crazy 88 Deluxe
Teamuitje Nijmegen

Image

Haal alles uit jullie teamuitje!

Combineer een teamuitje in Nijmegen met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Nijmegen en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie teamuitje.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Liever een teamuitje in de omgeving van Nijmegen?

Onze teamuitjes worden ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie teamuitje in Nijmegen!

Offerte aanvragen 0413-302773