fbpx

Teamuitje Zutphen

Wil je met jouw gezelschap een teamuitje organiseren in Zutphen? Met een breed aanbod van 25+ activiteiten verzorgt Uitjesbazen hét perfecte teamuitje voor iedere groep.

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ leuke teamuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Inclusief enthousiaste begeleiding

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Teamuitje » Teamuitje Zutphen

Een origineel uitje in Zutphen

Welkom bij Uitjesbazen, dé expert in teamuitjes die voor een onvergetelijke ervaring zorgen! In het historische Zutphen bieden wij een breed scala aan spannende en unieke activiteiten voor bedrijven en groepen. Ontdek de charme van deze prachtige stad terwijl jij en je team een geweldige tijd hebben!

Kies voor een bijzonder uitje

Verken de betoverende stad Zutphen met Uitjesbazen en beleef een onvergetelijk teamuitje! Ontsnap uit een wereld vol mysteries en uitdagende puzzels in onze spannende escape rooms. Of ga de uitdaging aan in onze interactieve escape games, waar teamwork en communicatie cruciaal zijn om te slagen.

Voor een futuristische en meeslepende ervaring, bieden wij ook VR-uitjes aan waarin je team wordt ondergedompeld in virtuele werelden vol avontuur. Onze teamuitjes in Zutphen combineren plezier, teamwork en spanning om een onvergetelijke dag voor jou en je collega’s te creëren. Kies Uitjesbazen voor een uniek en op maat gemaakt teamuitje in het charmante Zutphen!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Inspiratie en ideeën voor jullie personeelsuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie teamuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste teamuitjes in Zutphen en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Bekijk gerust onderstaande reviews en verkrijg de nodige tips en inspiratie voor jullie uitje. 🙂

“Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Stichting Zozijn
Linda Willems
22 personen
Escape Room op locatie
Teamuitje Apeldoorn

Bedrijfsuitje Apeldoorn - Zozijn | Uitjesbazen

“We hebben heel erg genoten en gelachen met elkaar, dat hadden we echt even nodig na de lock down. Het was wel weer even wennen om weer sociaal te zijn. Kan je de begeleiding mijn dank overbrengen? Volgens mij ben ik vergeten naar ze te zwaaien….”

Real Estate & Facilities
Kam Chan
60 personen
Escape the City
Teamuitje Almere

Bedrijfsuitje Almere - Real Estate | Uitjesbazen

“Alleen maar positieve reacties van mijn collega’s gehad! Complimenten hoor!! Leuke afwisseling van opdrachten/vragen die anders zijn dan andere ‘pubquizen’. Kortom, we hebben ons uitstekend vermaakt. Zal jullie zeker aanbevelen bij anderen.”

VGZ
Yvonne Theuns
43 personen
Pubquiz op locatie
Bedrijfsuitje Eindhoven

Bedrijfsuitje Eindhoven - VGZ | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie teamuitje!

Combineer een teamuitje in Zutphen met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Zutphen en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie teamuitje.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Liever een teamuitje in de omgeving van Zutphen?

Onze teamuitjes worden ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie teamuitje in Zutphen!

Offerte aanvragen 0413-302773