Uitje aanvragen
25+ originele teamuitjes
25+ originele teamuitjes
Vanaf 5 tot 2.500 personen
Vanaf 5 tot 2.500 personen
300+ Google beoordelingen: 4,8 ★★★★★
300+ Google beoordelingen: 4,8 ★★★★★

Een origineel uitje in Deventer

Welkom in Deventer, de bruisende stad waar het Teamuitje van Uitjesbazen plaatsvindt! Ontdek de historische charme van deze prachtige Hanzestad terwijl jullie team samen avonturen beleeft en uitdagingen aangaat. Van spannende speurtochten door de straten tot interactieve teambuildingactiviteiten, ons team staat klaar om jullie een onvergetelijke ervaring te bezorgen.

Categorieën

Wij organiseren altijd hét juiste type teamuitje in Deventer.

Kies voor een bijzonder uitje

Ontdek Deventer op een unieke en spannende manier tijdens onze Teamuitjes! Stap in de wereld van de escape rooms en laat je team zichzelf uitdagen en samenwerken om te ontsnappen binnen de tijdslimiet. Of kies voor onze meeslepende escape games waarbij jullie de stad doorkruisen op zoek naar verborgen aanwijzingen en raadsels.

Ontdek de virtuele wereld

Voor een onvergetelijke ervaring kunnen jullie ook kiezen voor onze virtual reality (VR) uitjes, waarbij jullie in een digitale wereld stappen en samen de meest uitdagende opdrachten uitvoeren. Of het nu gaat om het versterken van teambuilding of gewoon plezier hebben, onze Teamuitjes in Deventer bieden voor elk wat wils. Laat Uitjesbazen jullie teamuitje omtoveren tot een onvergetelijke ervaring vol avontuur en samenwerking!

Deventer | Uitjesbazen | Bedrijfsuitje | Teambuilding | Afdelingsuitje | Groepsactiviteit | Personeelsuitje | Teamuitje

Populaire teamuitjes in Deventer

In het stadscentrum, bij een horecagelegenheid of gewoon op kantoor. Onze teamuitjes zijn op elke locatie in Deventer mogelijk.

Inspiratie en ideeën voor jullie personeelsuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie teamuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste teamuitjes in Deventer en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

PS. Kun je het gewenste teamuitje nog steeds niet vinden tussen onze populaire activiteiten? In onze blog “top 10 bedrijfsuitjes“ vind je een rangschikking van onze toppers. Wil jij een handig stappenplan hebben voor het organiseren van hét perfecte uitje, lees dan de blog “bedrijfsuitje organiseren”.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Een greep uit onze 300 Google reviews: 4,8/5 ★★★★★

Het was een superleuke activiteit, mijn collega’s en ik zijn zeer tevreden! Simone Peet Enschede / Deventer – 16 personen Escape Box
Wij vonden het erg geslaagd en we hebben enorm aan de teambuilding kunnen werken. “Afgelopen donderdag 22 april hebben wij de Pubquiz gedaan en wij vonden het erg geslaagd en we hebben enorm aan de teambuilding kunnen werken met de leuke opdrachten! Positieve reacties ontvangen.” Sjors Negenman Enschede / Zwolle – 31 personen PubQuiz op locatie
Iedereen vond het heel leuk. Men had niet verwacht dat we het op deze manier hadden geregeld! “Afgelopen vrijdag is goed gegaan. Iedereen vond het heel leuk. Men had niet verwacht dat we het op deze manier hadden geregeld!” Vivian Janvier Hengelo – 13 personen Foute Bingo
Positief verrast van de competitie drang die het opwekte tussen de teams onderling. “Erg leuke VR-teambuilding. Positief verrast van de competitie drang die het opwekte tussen de teams onderling. Professionele begeleiding. Zeker een aanrader.” Joop Reisiger Assen – 35 personen Full VR Experience
Alle lof voor Matton. Enthousiaste en vriendelijke man die alle geduld had voor ons. “Hoi Tim! Ik wil je even laten weten dat we een superleuke middag hebben gehad gisteren in Zwolle! Bedankt hiervoor. En ook alle lof voor Matton. Enthousiaste en vriendelijke man die alle geduld had voor ons. Mochten we weer eens een uitje willen organiseren, dan weten we je te vinden!” Hennie Poortinga Zwolle – 15 personen Wie is de Rat?

Haal alles uit jullie teamuitje

Je bent er bijna uit, maar je hebt nog enkele vragen over de invulling van jullie teamuitje in Deventer. Stel je vragen gerust via ons contactformulier, zodat wij vrijblijvend mee kunnen denken.

Wil je bijvoorbeeld een van onze activiteiten laten personaliseren? Kijk, dat is pas écht leuk en origineel. Wil je het teamuitje combineren met een lunchdiner of borrel? Uitjesbazen werkt samen met talloze horeca– en eventlocaties in heel Deventer en omgeving. Ook handig wanneer je nog geen locatie op het oog hebt. Kortom: gezamenlijk stemmen we het teamuitje compleet af op jullie wensen.

Bel direct met een van onze kantoorbazen0413 302 773

Neem contact op

Liever een teamuitje in de omgeving van Deventer?

Onze teamuitjes worden ook veel geboekt in:

Voor de kroon op jullie teamuitje in Deventer!

Ja, ik wil nu een gratis offerte!