fbpx

Teamuitje Deventer

Wil je met jouw gezelschap een teamuitje organiseren in Deventer? Met een breed aanbod van 25+ activiteiten verzorgt Uitjesbazen hét perfecte teamuitje voor iedere groep.

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ leuke teamuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Inclusief enthousiaste begeleiding

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Teamuitje » Teamuitje Deventer

Een origineel uitje in Deventer

Welkom in Deventer, de bruisende stad waar het Teamuitje van Uitjesbazen plaatsvindt! Ontdek de historische charme van deze prachtige Hanzestad terwijl jullie team samen avonturen beleeft en uitdagingen aangaat. Van spannende speurtochten door de straten tot interactieve teambuildingactiviteiten, ons team staat klaar om jullie een onvergetelijke ervaring te bezorgen.

Kies voor een bijzonder uitje

Ontdek Deventer op een unieke en spannende manier tijdens onze Teamuitjes! Stap in de wereld van de escape rooms en laat je team zichzelf uitdagen en samenwerken om te ontsnappen binnen de tijdslimiet. Of kies voor onze meeslepende escape games waarbij jullie de stad doorkruisen op zoek naar verborgen aanwijzingen en raadsels.

Voor een onvergetelijke ervaring kunnen jullie ook kiezen voor onze virtual reality (VR) uitjes, waarbij jullie in een digitale wereld stappen en samen de meest uitdagende opdrachten uitvoeren. Of het nu gaat om het versterken van teambuilding of gewoon plezier hebben, onze Teamuitjes in Deventer bieden voor elk wat wils. Laat Uitjesbazen jullie teamuitje omtoveren tot een onvergetelijke ervaring vol avontuur en samenwerking!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Inspiratie en ideeën voor jullie personeelsuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie teamuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste teamuitjes in Deventer en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Bekijk gerust onderstaande reviews en verkrijg de nodige tips en inspiratie voor jullie uitje. 🙂

“Het was een superleuke activiteit, mijn collega’s en ik zijn zeer tevreden!”

Saxion University of Applied Sciences
Simone Peet
16 personen
Escape Box
Teamuitje Deventer

Bedrijfsuitje Enschede - Saxion | Uitjesbazen

“Afgelopen donderdag 22 april hebben wij de Pubquiz gedaan en wij vonden het erg geslaagd en we hebben enorm aan de teambuilding kunnen werken met de leuke opdrachten! Positieve reacties ontvangen.”

Trebbe Groep
Sjors Negenman
31 personen
Pubquiz op locatie
Teamuitje Enschede / Zwolle

Bedrijfsuitje Enschede - Trebbe | Uitjesbazen

“Afgelopen vrijdag is goed gegaan. Iedereen vond het heel leuk. Men had niet verwacht dat we het op deze manier hadden geregeld!”

Yamada
Vivian Janvier
20 personen
Foute Bingo
Teamuitje Hengelo

Bedrijfsuitje Hengelo - Yamada | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie teamuitje!

Combineer een teamuitje in Deventer met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Deventer en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie teamuitje.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Liever een teamuitje in de omgeving van Deventer?

Onze teamuitjes worden ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie teamuitje in Deventer!

Offerte aanvragen 0413-302773