fbpx

Teamuitje Zwolle

Wil je met jouw gezelschap een teamuitje organiseren in Zwolle? Met een breed aanbod van 25+ activiteiten verzorgt Uitjesbazen hét perfecte teamuitje voor iedere groep.

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ leuke teamuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Inclusief enthousiaste begeleiding

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Teamuitje » Teamuitje Zwolle

Een origineel uitje in Zwolle

Welkom bij Uitjesbazen! Ben je op zoek naar een uniek en onvergetelijk teamuitje in het prachtige Zwolle? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Ontdek samen met je collega’s de historische charme van deze bruisende stad en beleef een dag vol avontuur, plezier en teambuilding.

Kies voor een bijzonder uitje

Stap in de wereld van spannende en uitdagende teamuitjes in het levendige Zwolle met Uitjesbazen! Ontdek onze brede selectie aan teamactiviteiten, waaronder escape rooms, escape games en VR-uitjes. Test jullie samenwerkingsvaardigheden en probleemoplossend vermogen terwijl jullie proberen te ontsnappen uit een meeslepende escape room.

Of ga de virtuele realiteit in en beleef adembenemende avonturen met onze VR-uitjes. Onze teamuitjes in Zwolle bieden de perfecte gelegenheid om de banden te versterken, het vertrouwen op te bouwen en vooral heel veel plezier te hebben. Of je nu een klein team of een grote groep hebt, Uitjesbazen heeft voor ieder wat wils. Boek vandaag nog jouw onvergetelijke teamuitje in Zwolle en laat Uitjesbazen de ultieme ervaring voor jullie creëren!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Inspiratie en ideeën voor jullie personeelsuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie teamuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste teamuitjes in Zwolle en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Bekijk gerust onderstaande reviews en verkrijg de nodige tips en inspiratie voor jullie uitje. 🙂

“Afgelopen donderdag 22 april hebben wij de Pubquiz gedaan en wij vonden het erg geslaagd en we hebben enorm aan de teambuilding kunnen werken met de leuke opdrachten! Positieve reacties ontvangen.”

Trebbe Groep
Sjors Negenman
31 personen
Pubquiz op locatie
Teamuitje Zwolle

Bedrijfsuitje Enschede - Trebbe | Uitjesbazen

“Het was een superleuke activiteit, mijn collega’s en ik zijn zeer tevreden!”

Saxion University of Applied Sciences
Simone Peet
16 personen
Escape Box
Teamuitje Deventer / Enschede

Bedrijfsuitje Enschede - Saxion | Uitjesbazen

“Afgelopen vrijdag is goed gegaan. Iedereen vond het heel leuk. Men had niet verwacht dat we het op deze manier hadden geregeld!”

Yamada
Vivian Janvier
13 personen
Foute Bingo
Teamuitje Hengelo

Bedrijfsuitje Hengelo - Yamada | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie teamuitje!

Combineer een teamuitje in Zwolle met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Zwolle en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie teamuitje.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Liever een teamuitje in de omgeving van Zwolle?

Onze teamuitjes worden ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie teamuitje in Zwolle!

Offerte aanvragen 0413-302773