fbpx

Teamuitje Hengelo

Wil je met jouw gezelschap een teamuitje organiseren in Hengelo? Met een breed aanbod van 25+ activiteiten verzorgt Uitjesbazen hét perfecte teamuitje voor iedere groep.

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ leuke teamuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Inclusief enthousiaste begeleiding

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Teamuitje » Teamuitje Hengelo

Een origineel uitje in Hengelo

Welkom in Hengelo, dé bestemming voor een onvergetelijk teamuitje! Laat Uitjesbazen je meenemen op een avontuurlijke reis vol spannende uitdagingen en teambuildingactiviteiten. Ontdek de bruisende stad, maak herinneringen en versterk de band met je collega’s tijdens een onvergetelijk teamuitje in Hengelo!

Kies voor een bijzonder uitje

Ontdek de magie van Hengelo tijdens onze teamuitjes vol avontuur en samenwerking! Duik in een meeslepende escape room en test jullie puzzelvaardigheden en communicatie om binnen de tijd te ontsnappen.

Of ga voor een uitdagende escape game waarbij jullie als team missies moeten voltooien en raadsels moeten oplossen in de prachtige omgeving van Hengelo. Voor een unieke en innovatieve ervaring bieden we ook VR uitjes aan, waarbij jullie je volledig onderdompelen in virtuele werelden en samenwerken om doelen te bereiken. Laat je verrassen en verbind je team op een onvergetelijke manier tijdens onze teamuitjes in Hengelo!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Ga voor goud in de metaalstad

Wie gaat er voor goud, zilver of brons? Neem het tegen elkaar op in de metaalstad Hengelo. Altijd je collega’s al is willen verslaan? Dit kan met een van onze actieve uitjes. Kies uit ons ruime aanbod van 25+ uitjes. Wij van Uitjesbazen organiseren alles voor jullie. Samen maken we er een onvergetelijke dag van. We gaan voor goud!

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Bekijk gerust onderstaande reviews en verkrijg de nodige tips en inspiratie voor jullie uitje. 🙂

“Afgelopen vrijdag is goed gegaan. Iedereen vond het heel leuk. Men had niet verwacht dat we het op deze manier hadden geregeld!”

Yamada
Vivian Janvier
13 personen
Foute Bingo
Teamuitje Hengelo

Bedrijfsuitje Hengelo - Yamada | Uitjesbazen

“Het was een superleuke activiteit, mijn collega’s en ik zijn zeer tevreden!”

Saxion University of Applied Sciences
Simone Peet
16 personen
Escape Box
Teamuitje Deventer / Enschede

Bedrijfsuitje Enschede - Saxion | Uitjesbazen

“Afgelopen donderdag 22 april hebben wij de Pubquiz gedaan en wij vonden het erg geslaagd en we hebben enorm aan de teambuilding kunnen werken met de leuke opdrachten! Positieve reacties ontvangen.”

Trebbe Groep
Sjors Negenman
31 personen
Pubquiz op locatie
Teamuitje Enschede / Zwolle

Bedrijfsuitje Enschede - Trebbe | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie teamuitje!

Combineer een teamuitje in Hengelo met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Hengelo en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie teamuitje.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Liever een teamuitje in de omgeving van Hengelo?

Onze teamuitjes worden ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie teamuitje in Hengelo!

Offerte aanvragen 0413-302773