fbpx

Teamuitje Utrecht

Wil je een teamuitje organiseren in Utrecht? Bijvoorbeeld in de stad Utrecht zelf of Amersfoort? Bij Uitjesbazen vind je leuke, originele bedrijfsuitjes voor grote groepen.

Groepsactiviteiten - Uitjesbazen

25+ leuke,
originele teamuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Teamuitjes voor
grote groepen

Home » Teamuitje » Teamuitje Utrecht

Teamuitje in Utrecht

Heb jij hulp nodig om jouw teamuitje in Utrecht nog leuker te maken! Uitjesbazen helpen jou daar graag bij. Wij hebben de leukste spellen en activiteiten en komen naar jullie toe! Waar dan ook! Ga gezellig met je vrienden, collega’s of familie op pad. Struin door de Utrechtse straatjes en ontdek de Domtoren, de Domkerk, het Nijntje Pleintje en natuurlijk de volle straten langs de gracht. En terwijl je al deze highlights meepakt, speel je bijvoorbeeld een van onze spannende city games. Voor onze Uitjesbazen is niks te gek! Samen maken wij er een onvergetelijke dag van!

Populaire teamuitjes in Utrecht

Utrecht is dé ideale plaats voor teamuitjes van Uitjesbazen. Daarom hebben wij toffe city games bedacht die je in hartje Utrecht kan spelen. Wat dacht je van een spel volop verraad met Wie is de Rat? In de Utrechtse horeca zijn wij ook van de partij met onze teamuitjes, zoals het moorddiner of de Foute Bingoshow. Maar een teamuitje kan ook bij jullie op het bedrijf kan worden gehouden, zoals een escape Room op locatie of The Hack Game. Zoals je ziet, is er veel mogelijk en voor onze Uitjesbazen is niks te gek. Ga samen op pad met je collega’s, vrienden of familie en verwacht een dag om nooit te vergeten!

Bekijk referenties Over ons

Uitjesbazen teamuitje bedrijfsuitje personeelsuitje teambuilding games

Geen locatie is ons vreemd in de provincie Utrecht.

Zo worden onze teamuitjes ook veel geboekt in:

Veelgestelde vragen

Kan ik alle uitjes spelen in Utrecht?

Bijna alle uitjes zijn te spelen in alle steden in Nederland! Toch zijn er natuurlijk bepaalde uitjes die supergoed in een bepaalde stad gespeeld kunnen worden. Neem contact met ons op en wij vertellen je graag meer! We houden wel van een babbeltje!

Met hoeveel personen kan ik een teamuitje in Utrecht spelen?

Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Daar geloven we in bij Uitjesbazen. Daarom kun je bijna alle spellen met zoveel mensen spelen als je wilt. Als de groep te groot wordt, dan worden jullie opgedeeld in kleinere groepen. Net zo makkelijk ;-).

Wat kan ik allemaal als uitje in Utrecht spelen?

Er zijn vele uitjes die je in Utrecht kunt spelen. Citygames, escape games, uitjes in café’s of andere horecagelegenheden. Het aanbod is eindeloos. Bekijk daarom alle uitjes, stel de filters in naar jouw keuze en bekijk het gehele aanbod!

Recensies

”Het was leuk om deze gekke bingo een keer met elkaar te spelen. Sommige collega’s moesten even wennen aan deze gekkigheid 😊 Snel de knop omzetten lukt dan niet iedereen – is niet erg, daar leert men van 😊”

Foute Bingo
Teamuitje Utrecht

”Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Escape room op locatie
Teamuitje Utrecht

”We hebben heel erg genoten en gelachen met elkaar, dat hadden we echt even nodig na de lock down. Het was wel weer even wennen om weer sociaal te zijn. Kan je de begeleiding mijn dank overbrengen? Volgens mij ben ik vergeten naar ze te zwaaien….”

Escape the City
Teamuitje Utrecht

Wij zetten dé kroon op jullie teamuitje in Utrecht!

Offerte aanvragen0413-302773