fbpx

Teamuitje Woerden

Wil je met jouw gezelschap een teamuitje organiseren in Woerden? Met een breed aanbod van 25+ activiteiten verzorgt Uitjesbazen hét perfecte teamuitje voor iedere groep.

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ leuke teamuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Inclusief enthousiaste begeleiding

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Teamuitje » Teamuitje Woerden

Een origineel uitje in Woerden

Welkom in Woerden, de perfecte bestemming voor jullie onvergetelijke teamuitje! Uitjesbazen nodigt jullie uit om samen met je collega’s de charmante stad te verkennen en te genieten van een dag vol avontuur, teambuilding en plezier. Van spannende escape rooms tot interactieve stadsspellen, in Woerden vind je alle ingrediënten voor een geslaagd teamuitje.

Kies voor een bijzonder uitje

Stap in de wereld van spanning en sensatie tijdens jullie teamuitje in het pittoreske Woerden! Uitjesbazen biedt een scala aan unieke en uitdagende activiteiten om jullie teambuilding naar een hoger niveau te tillen. Ontsnap uit onze meeslepende escape rooms, waar jullie met teamwork, puzzels en adrenaline de klok moeten verslaan. Liever een virtueel avontuur?

Beleef dan onze interactieve VR-uitjes, waarin jullie in een compleet andere realiteit stappen en samenwerken om doelen te bereiken. Of ga voor een spannende escape game op locatie, waarbij jullie de stad Woerden op een originele manier verkennen en raadsels oplossen. Ontdek de perfecte mix van uitdaging, samenwerking en plezier tijdens jullie onvergetelijke teamuitje in Woerden met Uitjesbazen!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Inspiratie en ideeën voor jullie personeelsuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie teamuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste teamuitjes in Woerden en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Bekijk gerust onderstaande reviews en verkrijg de nodige tips en inspiratie voor jullie uitje. 🙂

“Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Stichting Zozijn
Linda Willems
22 personen
Escape Room op locatie
Teamuitje Apeldoorn

Bedrijfsuitje Apeldoorn - Zozijn | Uitjesbazen

“We hebben heel erg genoten en gelachen met elkaar, dat hadden we echt even nodig na de lock down. Het was wel weer even wennen om weer sociaal te zijn. Kan je de begeleiding mijn dank overbrengen? Volgens mij ben ik vergeten naar ze te zwaaien….”

Real Estate & Facilities
Kam Chan
60 personen
Escape the City
Teamuitje Almere

Bedrijfsuitje Almere - Real Estate | Uitjesbazen

“Alleen maar positieve reacties van mijn collega’s gehad! Complimenten hoor!! Leuke afwisseling van opdrachten/vragen die anders zijn dan andere ‘pubquizen’. Kortom, we hebben ons uitstekend vermaakt. Zal jullie zeker aanbevelen bij anderen.”

VGZ
Yvonne Theuns
43 personen
Pubquiz op locatie
Bedrijfsuitje Eindhoven

Bedrijfsuitje Eindhoven - VGZ | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie teamuitje!

Combineer een teamuitje in Woerden met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Woerden en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie teamuitje.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Liever een teamuitje in de omgeving van Woerden?

Onze teamuitjes worden ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie teamuitje in Woerden!

Offerte aanvragen 0413-302773