fbpx

Teamuitje Gouda

Wil je met jouw gezelschap een teamuitje organiseren in Gouda? Met een breed aanbod van 25+ activiteiten verzorgt Uitjesbazen hét perfecte teamuitje voor iedere groep.

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ leuke teamuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Inclusief enthousiaste begeleiding

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Teamuitje » Teamuitje Gouda

Een origineel uitje in Gouda

Welkom in het charmante Gouda, waar plezier, avontuur en teambuilding samenkomen! Uitjesbazen nodigt jullie uit voor een onvergetelijk teamuitje in deze historische stad. Verken de grachten, bewonder de prachtige architectuur en ga de uitdaging aan met onze unieke activiteiten die zorgen voor een onvergetelijke band tussen collega’s.

Kies voor een bijzonder uitje

Stap in de wereld van spannende teamuitjes in Gouda met Uitjesbazen! Ontsnap uit de dagelijkse sleur en dompel je onder in de opwinding van onze uitdagende escape rooms. Werk samen met je team om raadsels op te lossen, geheimen te ontrafelen en binnen de tijd te ontsnappen. Voor een unieke en interactieve ervaring bieden we ook escape games aan, waarbij je de stad Gouda verkent en puzzels oplost om je missie te voltooien. Als je op zoek bent naar een teamuitje met een futuristisch tintje, dan zijn onze Virtual Reality (VR) uitjes perfect voor jouw team. Duik in een digitale wereld en beleef avonturen die je verbeelding te boven gaan. Werk samen om virtuele uitdagingen aan te gaan en test je teamgeest en communicatievaardigheden in een compleet nieuwe dimensie.

Kies uit ons brede scala aan teamuitjes in Gouda en ontdek een unieke combinatie van spanning, teamwork en plezier. Of je nu een bedrijfsuitje, teambuildingdag of teamuitje plant, Uitjesbazen staat klaar om jouw ervaring in Gouda onvergetelijk te maken. Laat het avontuur beginnen!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Uniek teamuitje voor alle leeftijden

Op zoek naar een unieke ervaring met je team? Hier hebben wij van Uitjesbazen wel kaas van gegeten. Onze uitjes zijn geschikt voor iedereen. Ontdek de stad van de Goudse Kaas, terwijl je raadsels oplost tijdens Escape the City. Liever een dag vol hilarische opdrachten? Dan is Crazy 88 perfect voor jullie. Neem het tegen elkaar op met een van onze te gekke activiteiten. Wie gaat er voor Goud(a)?

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Bekijk gerust onderstaande reviews en verkrijg de nodige tips en inspiratie voor jullie uitje. 🙂

“Wij hebben het erg leuk gehad tijdens de bingo!! Heerlijk al die gekkigheid. Complimenten voor de leuke prijzen!! Heb leuke reacties ontvangen van collega’s.”

Gemeente Lansingerland
Hellen Lankhamer
30 personen
Foute Bingo
Teamuitje Gouda

Bedrijfsuitje Rotterdam - Gemeente Lansingerland | Uitjesbazen

“Vorige week heb ik met mijn collega’s het moordspel gespeeld. Iedereen was erg enthousiast, het was een ontzettend leuk spel met uitgebreide bewijsstukken! Het spel zat goed in elkaar en iedereen begreep het.”

Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijkrelaties
Jesse Blijleven
10 personen
Moorddiner
Teamuitje Den Haag

Bedrijfsuitje Den Haag - Ministerie van Buitenlandse Zaken | Uitjesbazen

“Hartstikke goed en leuk georganiseerd gisteren. We zullen in januari bij jullie in de lucht komen voor een derde event.”

Actiam
Anita Meijer
62 personen
Pubquiz op locatie
Teamuitje Rotterdam

Bedrijfsuitje Rotterdam - Actiam | Uitjesbazen

“Heel leuk teamuitje gehad bij basisschool de horizon uit Delft. Fijn contact en overleg. De begeleiding die kwam uitleggen was zo enthousiast dat het team dit ook meteen werd. ‘Escape the city’ is echt een aanrader en niet te moeilijk, maar zeker ook niet te makkelijk. Top dus voor iedereen. Bedankt!”

SCO Delft – Basisschool De Horizon
Sanne Heemskerk
65 personen
Escape the City
Teamuitje Zoetermeer

Image

“Professioneel, vriendelijk, behulpzaam en verlenen goede service. De medewerkers op locatie zijn enthousiast, goede begeleiders en creëren een prettige sfeer. Mooie materialen en spannende verhalen.”

Davinci college Dordrecht
Saida Alla
65 personen
Escape Room op locatie
Teamuitje Dordrecht

Bedrijfsuitje Dordrecht - Da Vinci College | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie teamuitje!

Combineer een teamuitje in Gouda met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Gouda en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie teamuitje.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Liever een teamuitje in de omgeving van Gouda?

Onze teamuitjes worden ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie teamuitje in Gouda!

Offerte aanvragen 0413-302773