Uitje aanvragen
25+ originele teamuitjes
25+ originele teamuitjes
Vanaf 5 tot 2.500 personen
Vanaf 5 tot 2.500 personen
300+ Google beoordelingen: 4,8 ★★★★★
300+ Google beoordelingen: 4,8 ★★★★★

Een origineel uitje in Gouda

Welkom in het charmante Gouda, waar plezier, avontuur en teambuilding samenkomen! Uitjesbazen nodigt jullie uit voor een onvergetelijk teamuitje in deze historische stad. Verken de grachten, bewonder de prachtige architectuur en ga de uitdaging aan met onze unieke activiteiten die zorgen voor een onvergetelijke band tussen collega’s.

Categorieën

Wij organiseren altijd hét juiste type teamuitje in Gouda.

Kies voor een bijzonder uitje

Stap in de wereld van spannende teamuitjes in Gouda met Uitjesbazen! Ontsnap uit de dagelijkse sleur en dompel je onder in de opwinding van onze uitdagende escape rooms. Werk samen met je team om raadsels op te lossen, geheimen te ontrafelen en binnen de tijd te ontsnappen. Voor een unieke en interactieve ervaring bieden we ook escape games aan, waarbij je de stad Gouda verkent en puzzels oplost om je missie te voltooien. Als je op zoek bent naar een teamuitje met een futuristisch tintje, dan zijn onze Virtual Reality (VR) uitjes perfect voor jouw team. Duik in een digitale wereld en beleef avonturen die je verbeelding te boven gaan. Werk samen om virtuele uitdagingen aan te gaan en test je teamgeest en communicatievaardigheden in een compleet nieuwe dimensie.

Een breed aanbod aan unieke uitjes

Kies uit ons brede scala aan teamuitjes in Gouda en ontdek een unieke combinatie van spanning, teamwork en plezier. Of je nu een bedrijfsuitje, teambuildingdag of teamuitje plant, Uitjesbazen staat klaar om jouw ervaring in Gouda onvergetelijk te maken. Laat het avontuur beginnen!

Gouda | Uitjesbazen | Bedrijfsuitje | Teambuilding | Afdelingsuitje | Groepsactiviteit | Personeelsuitje | Teamuitje

Populaire teamuitjes in Gouda

In het stadscentrum, bij een horecagelegenheid of gewoon op kantoor. Onze teamuitjes zijn op elke locatie in Gouda mogelijk.

Uniek teamuitje voor alle leeftijden

Op zoek naar een unieke ervaring met je team? Hier hebben wij van Uitjesbazen wel kaas van gegeten. Onze uitjes zijn geschikt voor iedereen. Ontdek de stad van de Goudse Kaas, terwijl je raadsels oplost tijdens Escape the City. Liever een dag vol hilarische opdrachten? Dan is Crazy 88 perfect voor jullie. Neem het tegen elkaar op met een van onze te gekke activiteiten. Wie gaat er voor Goud(a)?

PS. Kun je het gewenste teamuitje nog steeds niet vinden tussen onze populaire activiteiten? In onze blog “top 10 bedrijfsuitjes“ vind je een rangschikking van onze toppers. Wil jij een handig stappenplan hebben voor het organiseren van hét perfecte uitje, lees dan de blog “bedrijfsuitje organiseren”.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Een greep uit onze 300 Google reviews: 4,8/5 ★★★★★

Heerlijk al die gekkigheid. Complimenten voor de leuke prijzen! “Wij hebben het erg leuk gehad tijdens de bingo!! Heerlijk al die gekkigheid. Complimenten voor de leuke prijzen!! Heb leuke reacties ontvangen van collega’s.” Hellen Lankhamer Rotterdam – 30 personen Foute Bingo
Het was een ontzettend leuk spel met uitgebreide bewijsstukken! “Vorige week heb ik met mijn collega’s het moordspel gespeeld. Iedereen was erg enthousiast, het was een ontzettend leuk spel met uitgebreide bewijsstukken! Het spel zat goed in elkaar en iedereen begreep het.” Jesse Blijleven Den Haag – 10 personen Moordspel op locatie
We zullen in januari bij jullie in de lucht komen voor een derde event. “Hartstikke goed en leuk georganiseerd gisteren. We zullen in januari bij jullie in de lucht komen voor een derde event.” Anita Meijer Rotterdam – 62 personen PubQuiz op locatie
De begeleiding die kwam uitleggen was zo enthousiast dat het team dit ook meteen werd. “Heel leuk teamuitje gehad bij Basisschool De Horizon uit Delft. Fijn contact en overleg. De begeleiding die kwam uitleggen was zo enthousiast dat het team dit ook meteen werd. ‘Escape the City’ is echt een aanrader en niet te moeilijk, maar zeker ook niet te makkelijk. Top dus voor iedereen. Bedankt!” Sanne Heemskerk Zoetermeer – 65 personen Escape the City
Professioneel, vriendelijk, behulpzaam en verlenen goede service. “Professioneel, vriendelijk, behulpzaam en verlenen goede service. De medewerkers op locatie zijn enthousiast, goede begeleiders en creëren een prettige sfeer. Mooie materialen en spannende verhalen.” Saida Alla Dordrecht – 65 personen Escape Room op locatie
Het spel ‘Wie is de Rat?’ zat goed in elkaar. “Superleuk teamuitje gehad met 34 man in het centrum van Delft. Hele goede en duidelijke communicatie. Het spel ‘Wie is de Rat?’ zat goed in elkaar. App liep soms even vast, maar verder niet storend. Kortom, een aanrader!” Robyn Marinussen Delft – 34 personen Wie is de Rat?

Haal alles uit jullie teamuitje

Je bent er bijna uit, maar je hebt nog enkele vragen over de invulling van jullie teamuitje in Gouda. Stel je vragen gerust via ons contactformulier, zodat wij vrijblijvend mee kunnen denken.

Wil je bijvoorbeeld een van onze activiteiten laten personaliseren? Kijk, dat is pas écht leuk en origineel. Wil je het teamuitje combineren met een lunchdiner of borrel? Uitjesbazen werkt samen met talloze horeca– en eventlocaties in heel Gouda en omgeving. Ook handig wanneer je nog geen locatie op het oog hebt. Kortom: gezamenlijk stemmen we het teamuitje compleet af op jullie wensen.

Bel direct met een van onze kantoorbazen0413 302 773

Neem contact op

Liever een teamuitje in de omgeving van Gouda?

Onze teamuitjes worden ook veel geboekt in:

Voor de kroon op jullie teamuitje in Gouda!

Ja, ik wil nu een gratis offerte!