fbpx

Teamuitje Rotterdam

Wil je met jouw gezelschap een teamuitje organiseren in Rotterdam? Met een breed aanbod van 25+ activiteiten verzorgt Uitjesbazen hét perfecte teamuitje voor iedere groep.

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ leuke teamuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Inclusief enthousiaste begeleiding

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Teamuitje » Teamuitje Rotterdam

Een origineel uitje in Rotterdam

Welkom in het bruisende Rotterdam, waar avontuur en plezier samenkomen tijdens ons onvergetelijke teamuitje! Ontsnap aan de dagelijkse sleur en neem je collega’s mee op een spannend avontuur door de dynamische straten van deze moderne metropool. Van uitdagende stadsspellen tot teambuildingactiviteiten op unieke locaties, Uitjesbazen zorgt voor een onvergetelijke ervaring waar teamgeest en plezier centraal staan.

Kies voor een bijzonder uitje

Ontdek Rotterdam op een unieke manier tijdens onze teamuitjes vol spanning en sensatie! Stap in de wereld van de escape rooms en laat je team hun puzzelvaardigheden en samenwerkingsvaardigheden op de proef stellen. Of kies voor een meeslepende escape game waarbij jullie als team een mysterie moeten oplossen en de tijd tegen jullie tikt.

Liever een virtueel avontuur? Onze VR uitjes bieden een grenzeloze ervaring waarin jullie de realiteit even achter je kunnen laten. Ga samen op een virtuele ontdekkingsreis door Rotterdam, strijd als team tegen zombies in een post-apocalyptische wereld of werk samen aan uitdagende virtuele puzzels en opdrachten.

Of je nu kiest voor een escape room, escape game of VR uitje, onze teamuitjes in Rotterdam brengen jullie dichter bij elkaar, versterken de teamgeest en zorgen voor een onvergetelijke ervaring. Laat je team hun grenzen verleggen, hun creativiteit en probleemoplossend vermogen ontwikkelen, en bovenal genieten van een spannend en vermakelijk avontuur in het hart van Rotterdam.

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Inspiratie en ideeën voor jullie personeelsuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie teamuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste teamuitjes in Rotterdam en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Bekijk gerust onderstaande reviews en verkrijg de nodige tips en inspiratie voor jullie uitje. 🙂

“We hebben écht genoten van de avond! Anne deed het erg leuk, dus complimenten voor haar! Diner in combinatie met het spel was tevens een groot succes bij alle collega’s!!”

Egro Service
Nanda Burgerhout
18 personen
Escape Diner
Teamuitje Rotterdam

Bedrijfsuitje Rotterdam - Egro Service | Uitjesbazen

“Op 26/01 hebben ik, samen met mijn team, deelgenomen aan het moordspel. Het was een succes!”

Stichting Boor
Lotte van Leeuwen
10 personen
Moorddiner
Teamuitje Rotterdam

Bedrijfsuitje Rotterdam - Stichting BOOR | Uitjesbazen

“Het was een fantastische ervaring! De communicatie vooraf was helder en Uitjesbazen dachten graag met ons mee in verband met het thema. Op de dag zelf was de begeleider keurig op tijd met het opzetten van het spel en de uitleg. Super bedankt voor de goede verzorging en begeleiding! Wij hebben een leuke avond beleefd!”

De Rotterdames
Queeny Jurel
28 personen
Escape Room op locatie
Teamuitje Rotterdam

Bedrijfsuitje Rotterdam - Rotterdamse Rugby Club | Uitjesbazen

“We hebben gisteren de game gespeeld en deze viel erg in de smaak! Ik ga deze dan ook opnemen in mijn bericht aan heel kantoor over jullie teamactiviteiten.”

NautaDutilh N.V.
Simone van den Heuvel
30 personen
Ik hou van Holland spel op locatie
Teamuitje Rotterdam

Bedrijfsuitje Rotterdam - NautaDutilh | Uitjesbazen

“Hartstikke goed en leuk georganiseerd gisteren. We zullen in januari bij jullie in de lucht komen voor een derde event.”

Actiam
Anita Meijer
62 personen
Pubquiz op locatie
Teamuitje Rotterdam

Bedrijfsuitje Rotterdam - Actiam | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie teamuitje!

Combineer een teamuitje in Rotterdam met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Rotterdam en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie teamuitje.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Liever een teamuitje in de omgeving van Rotterdam?

Onze teamuitjes worden ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie teamuitje in Rotterdam!

Offerte aanvragen 0413-302773