fbpx

Teamuitje Zuid-Holland

Wil je een teamuitje organiseren in Zuid-Holland? Bijvoorbeeld in Rotterdam of Den Haag? Bij Uitjesbazen vind je leuke, originele bedrijfsuitjes voor grote groepen.

Groepsactiviteiten - Uitjesbazen

25+ leuke,
originele teamuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Teamuitjes voor
grote groepen

Home » Teamuitje » Teamuitje Zuid-Holland

Leuk teamuitje in Zuid-Holland

Een teamuitje in Zuid-Holland? Wij zijn al méér dan 10 jaar bazen in het organiseren van originele en leuke teamuitjes. Wat wil je? Iets bij jullie op locatie, in de stad of bij een horecagelegenheid? Wij regelen het voor jullie. Onze top 3 teamuitjes in Zuid-Holland: escape room op locatie, Wie is de Rat en de Foute Bingoshow.

Verken Zuid-Holland op een unieke manier!

Struin door de mooie provincie in Zuid-Holland door middel van een van onze uitjes. Ga met je collega’s op verkenning door de stad met een van onze city games. Neem nu bijvoorbeeld Escape the City. Bij dit spel is het de bedoeling dat je een bloedstollende moordzaak oplost door middel van het achterhalen van de dader.

Bij Crazy 88 staat lollen en dollen centraal. Samen in je groep ga je knotsgekke opdrachten tegemoet. Ook zijn wij dé specialist voor uitjes op locatie, zoals een gezellige Pubquiz!

Bedrijfsuitje teambuilding - Personeelsuitje - Groepsactiviteit | Uitjesbazen

Geen locatie is ons vreemd in de provincie Zuid-Holland.

Zo worden onze teamuitjes ook veel geboekt in:

Veelgestelde vragen

Met hoeveel personen kan ik een teamuitje organiseren in Zuid-Holland?

Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Daar geloven wij heilig in. Daarom zit er geen maximum aantal personen aan de uitjes verbonden. Trommel dus als die collega’s op. Leuk, leuk, leuk!

Speel je gezamenlijk of competitief?

Dat hangt af van het uitje dat jullie kiezen. Sommige teamuitjes worden in teams tegen elkaar gespeeld, natuurlijk afhankelijk van het aantal personen. Quizzen en spelshows, zoals de Pubquiz, de Foute Bingoshow en de Gek op Holland quiz, kunnen ook individueel worden gespeeld. Net waar je zin in hebt ;-). Wil je meer weten over een specifiek uitje? Geef onze kantoorbazen dan gerust een belletje!

Kunnen teambuilding uitjes ook in vakanties worden gespeeld?

Wij bieden vrijwel elke dag van het jaar uitjes aan. Het is meer aan jullie de keuze of dan iedereen erbij kan zijn. Uitjesbazen draait op volle toeren en is dus altijd inzetbaar. Neem voor de specifieke datum even contact met ons op. Dan bekijken we samen de mogelijkheden.

Recensies

”Het was leuk om deze gekke bingo een keer met elkaar te spelen. Sommige collega’s moesten even wennen aan deze gekkigheid 😊 Snel de knop omzetten lukt dan niet iedereen – is niet erg, daar leert men van 😊”

Foute Bingo
Teamuitje Zuid-Holland

”Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Escape room op locatie
Teamuitje Zuid-Holland

”We hebben heel erg genoten en gelachen met elkaar, dat hadden we echt even nodig na de lock down. Het was wel weer even wennen om weer sociaal te zijn. Kan je de begeleiding mijn dank overbrengen? Volgens mij ben ik vergeten naar ze te zwaaien….”

Escape the City
Teamuitje Zuid-Holland

Wij zetten dé kroon op jullie teamuitje in Zuid-Holland!

Offerte aanvragen 0413-302773