fbpx

Teamuitje Zuid Holland

Wil je met jouw gezelschap een teamuitje organiseren in Zuid Holland? Met een breed aanbod van 25+ activiteiten verzorgt Uitjesbazen hét perfecte teamuitje voor iedere groep.

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ leuke teamuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Inclusief enthousiaste begeleiding

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Teamuitje » Teamuitje Zuid Holland

Een origineel uitje in Zuid Holland

Welkom bij Uitjesbazen, dé expert in teamuitjes die zorgen voor een onvergetelijke ervaring! In Zuid-Holland bieden wij een breed scala aan spannende en leuke activiteiten voor bedrijven en groepen. Ontdek de prachtige steden, het schilderachtige landschap en de bruisende energie van deze regio terwijl jij en je team een geweldige tijd hebben!

Kies voor een bijzonder uitje

Ontdek de opwindende wereld van teamuitjes in Zuid-Holland met Uitjesbazen! Wij bieden een unieke selectie van activiteiten, waaronder spannende escape rooms, uitdagende escape games en meeslepende VR-ervaringen. Laat je team ontsnappen uit een mysterieuze kamer vol puzzels en raadsels, of ga de strijd aan in een interactieve escape game waar samenwerking en communicatie centraal staan.

Voor een futuristische en indrukwekkende belevenis, dompelen onze VR-uitjes je onder in virtuele werelden vol avontuur. Met onze teamuitjes in Zuid-Holland creëer je niet alleen een onvergetelijke ervaring, maar versterk je ook de samenwerking en communicatie binnen je team. Kies voor Uitjesbazen en beleef een onvergetelijke dag vol plezier en uitdaging in het prachtige Zuid-Holland!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Inspiratie en ideeën voor jullie personeelsuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie teamuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste teamuitjes in Zuid Holland en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Bekijk gerust onderstaande reviews en verkrijg de nodige tips en inspiratie voor jullie uitje. 🙂

“Het was een fantastische ervaring! De communicatie vooraf was helder en Uitjesbazen dachten graag met ons mee in verband met het thema. Op de dag zelf was de begeleider keurig op tijd met het opzetten van het spel en de uitleg. Super bedankt voor de goede verzorging en begeleiding! Wij hebben een leuke avond beleefd!”

De Rotterdames
Queeny Jurel
28 personen
Escape Room op locatie
Teamuitje Rotterdam

Bedrijfsuitje Rotterdam - Rotterdamse Rugby Club | Uitjesbazen

“Ik wil je hierbij even laten weten dat we ontzettend veel plezier hebben gehad en dat iedereen de pub quiz super vond.”

DSM
Yvonne Eijben
23 personen
Pubquiz op locatie
Teamuitje Den Haag

Bedrijfsuitje Den Haag - DSM | Uitjesbazen

“Heel leuk teamuitje gehad bij basisschool de horizon uit Delft. Fijn contact en overleg. De begeleiding die kwam uitleggen was zo enthousiast dat het team dit ook meteen werd. ‘Escape the city’ is echt een aanrader en niet te moeilijk, maar zeker ook niet te makkelijk. Top dus voor iedereen. Bedankt!”

SCO Delft – Basisschool De Horizon
Sanne Heemskerk
65 personen
Escape the City
Teamuitje Zoetermeer

Bedrijfsuitje Zoetermeer - De Horizon | Uitjesbazen

“Professioneel, vriendelijk, behulpzaam en verlenen goede service. De medewerkers op locatie zijn enthousiast, goede begeleiders en creëren een prettige sfeer. Mooie materialen en spannende verhalen.”

Davinci college Dordrecht
Saida Alla
65 personen
Escape Room op locatie
Teamuitje Dordrecht

Bedrijfsuitje Dordrecht - Da Vinci College | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie teamuitje!

Combineer een teamuitje in Zuid Holland met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Zuid Holland en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie teamuitje.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Liever een teamuitje in de omgeving van Zuid Holland?

Onze teamuitjes worden ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie teamuitje in Zuid Holland!

Offerte aanvragen 0413-302773