fbpx

Teamuitje Zoetermeer

Wil je met jouw gezelschap een teamuitje organiseren in Zoetermeer? Met een breed aanbod van 25+ activiteiten verzorgt Uitjesbazen hét perfecte teamuitje voor iedere groep.

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ leuke teamuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Inclusief enthousiaste begeleiding

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Teamuitje » Teamuitje Zoetermeer

Een origineel uitje in Zoetermeer

Welkom bij Uitjesbazen! Wij nodigen jullie uit voor een onvergetelijk teamuitje in Zoetermeer. Ontdek samen met je collega’s de bruisende stad, vol uitdagende activiteiten en een gezonde dosis teambuilding. Laat je verrassen door de diversiteit en energie van deze unieke locatie en beleef een dag vol plezier en verbinding.

Kies voor een bijzonder uitje

Wil je jouw teamuitje in Zoetermeer naar een hoger niveau tillen? Bij Uitjesbazen bieden we een scala aan spannende en uitdagende activiteiten, waaronder escape rooms, escape games en VR-uitjes. Ga de ultieme uitdaging aan in onze meeslepende escape rooms, waar jullie als team moeten samenwerken en puzzels oplossen om te ontsnappen binnen de tijd.

Of kies voor een interactieve escape game, waarbij jullie op verschillende locaties in Zoetermeer opdrachten moeten voltooien en raadsels moeten oplossen. Voor een unieke en futuristische ervaring bieden we ook virtual reality-uitjes, waarbij jullie in een digitale wereld stappen en samen missies volbrengen. Kortom, met onze diverse en spannende teamuitjes in Zoetermeer zorgen wij voor een onvergetelijke dag vol avontuur en teambuilding.

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Inspiratie en ideeën voor jullie personeelsuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie teamuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste teamuitjes in Zoetermeer en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Bekijk gerust onderstaande reviews en verkrijg de nodige tips en inspiratie voor jullie uitje. 🙂

“Heel leuk teamuitje gehad bij basisschool de horizon uit Delft. Fijn contact en overleg. De begeleiding die kwam uitleggen was zo enthousiast dat het team dit ook meteen werd. ‘Escape the city’ is echt een aanrader en niet te moeilijk, maar zeker ook niet te makkelijk. Top dus voor iedereen. Bedankt!”

SCO Delft – Basisschool De Horizon
Sanne Heemskerk
65 personen
Escape the City
Teamuitje Zoetermeer

Bedrijfsuitje Zoetermeer - De Horizon | Uitjesbazen

“Het was erg leuk. Collega’s vonden het super leuk.”

Triangel Rotterdam
Sylvia Kruithof
40 personen
Foute Bingo
Teamuitje Rotterdam

Bedrijfsuitje Rotterdam - Triangel | Uitjesbazen

“Vorige week heb ik met mijn collega’s het moordspel gespeeld. Iedereen was erg enthousiast, het was een ontzettend leuk spel met uitgebreide bewijsstukken! Het spel zat goed in elkaar en iedereen begreep het.”

Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijkrelaties
Jesse Blijleven
10 personen
Moorddiner
Teamuitje Den Haag

Bedrijfsuitje Den Haag - Ministerie van Buitenlandse Zaken | Uitjesbazen

“Professioneel, vriendelijk, behulpzaam en verlenen goede service. De medewerkers op locatie zijn enthousiast, goede begeleiders en creëren een prettige sfeer. Mooie materialen en spannende verhalen.”

Davinci college Dordrecht
Saida Alla
65 personen
Escape Room op locatie
Teamuitje Dordrecht

Bedrijfsuitje Dordrecht - Da Vinci College | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie teamuitje!

Combineer een teamuitje in Zoetermeer met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Zoetermeer en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie teamuitje.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Liever een teamuitje in de omgeving van Zoetermeer?

Onze teamuitjes worden ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie teamuitje in Zoetermeer!

Offerte aanvragen 0413-302773