fbpx

Teamuitje Zoetermeer

Wil je met jouw gezelschap een teamuitje organiseren in Zoetermeer? Met een breed aanbod van 25+ activiteiten verzorgt Uitjesbazen hét perfecte teamuitje voor iedere groep.

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ leuke teamuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Inclusief enthousiaste begeleiding

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Teamuitje » Teamuitje Zoetermeer

Een origineel uitje in Zoetermeer

Welkom bij Uitjesbazen! Wij nodigen jullie uit voor een onvergetelijk teamuitje in Zoetermeer. Ontdek samen met je collega’s de bruisende stad, vol uitdagende activiteiten en een gezonde dosis teambuilding. Laat je verrassen door de diversiteit en energie van deze unieke locatie en beleef een dag vol plezier en verbinding.

Kies voor een bijzonder uitje

Wil je jouw teamuitje in Zoetermeer naar een hoger niveau tillen? Bij Uitjesbazen bieden we een scala aan spannende en uitdagende activiteiten, waaronder escape rooms, escape games en VR-uitjes. Ga de ultieme uitdaging aan in onze meeslepende escape rooms, waar jullie als team moeten samenwerken en puzzels oplossen om te ontsnappen binnen de tijd.

Of kies voor een interactieve escape game, waarbij jullie op verschillende locaties in Zoetermeer opdrachten moeten voltooien en raadsels moeten oplossen. Voor een unieke en futuristische ervaring bieden we ook virtual reality-uitjes, waarbij jullie in een digitale wereld stappen en samen missies volbrengen. Kortom, met onze diverse en spannende teamuitjes in Zoetermeer zorgen wij voor een onvergetelijke dag vol avontuur en teambuilding.

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Inspiratie en ideeën voor jullie personeelsuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie teamuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste teamuitjes in Zoetermeer en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Bekijk gerust onderstaande reviews en verkrijg de nodige tips en inspiratie voor jullie uitje. 🙂

“Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Stichting Zozijn
Linda Willems
22 personen
Escape Room op locatie
Teamuitje Apeldoorn

Bedrijfsuitje Apeldoorn - Zozijn | Uitjesbazen

“We hebben heel erg genoten en gelachen met elkaar, dat hadden we echt even nodig na de lock down. Het was wel weer even wennen om weer sociaal te zijn. Kan je de begeleiding mijn dank overbrengen? Volgens mij ben ik vergeten naar ze te zwaaien….”

Real Estate & Facilities
Kam Chan
60 personen
Escape the City
Teamuitje Almere

Bedrijfsuitje Almere - Real Estate | Uitjesbazen

“Alleen maar positieve reacties van mijn collega’s gehad! Complimenten hoor!! Leuke afwisseling van opdrachten/vragen die anders zijn dan andere ‘pubquizen’. Kortom, we hebben ons uitstekend vermaakt. Zal jullie zeker aanbevelen bij anderen.”

VGZ
Yvonne Theuns
43 personen
Pubquiz op locatie
Bedrijfsuitje Eindhoven

Bedrijfsuitje Eindhoven - VGZ | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie teamuitje!

Combineer een teamuitje in Zoetermeer met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Zoetermeer en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie teamuitje.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Liever een teamuitje in de omgeving van Zoetermeer?

Onze teamuitjes worden ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie teamuitje in Zoetermeer!

Offerte aanvragen 0413-302773