Uitje aanvragen
25+ originele teamuitjes
25+ originele teamuitjes
Vanaf 5 tot 2.500 personen
Vanaf 5 tot 2.500 personen
300+ Google beoordelingen: 4,8 ★★★★★
300+ Google beoordelingen: 4,8 ★★★★★

Een origineel uitje in Dordrecht

Welkom bij Uitjesbazen! Ben je op zoek naar een onvergetelijk teamuitje in het prachtige Dordrecht? Zoek niet verder! Wij bieden een breed scala aan uitdagende en gezellige activiteiten die gegarandeerd zorgen voor teambuilding, plezier en mooie herinneringen in deze historische stad aan het water.

Categorieën

Wij organiseren altijd hét juiste type teamuitje in Dordrecht.

Kies voor een bijzonder uitje

Ontdek de spannende wereld van teamuitjes in Dordrecht bij Uitjesbazen! Duik in een meeslepende escape room waar jullie samen de puzzels moeten oplossen om te ontsnappen. Of ga de uitdaging aan in een interactieve escape game, waarbij jullie met behulp van tablets en verschillende locaties de mysteries moeten oplossen.

Ontdek de virtuele wereld

Voor een unieke en futuristische ervaring bieden wij ook VR-uitjes aan, waarbij jullie als team worden ondergedompeld in virtuele werelden vol avontuur en uitdaging. Of je nu houdt van mysterie, spanning of technologie, onze teamuitjes in Dordrecht bieden voor elk wat wils. Samenwerking, communicatie en plezier staan centraal, zodat jullie als team sterker dan ooit tevoren naar buiten stappen. Boek vandaag nog jullie onvergetelijke teamuitje in Dordrecht en creëer samen herinneringen die lang bij zullen blijven!

Dordrecht | Uitjesbazen | Bedrijfsuitje | Teambuilding | Afdelingsuitje | Groepsactiviteit | Personeelsuitje | Teamuitje

Populaire teamuitjes in Dordrecht

In het stadscentrum, bij een horecagelegenheid of gewoon op kantoor. Onze teamuitjes zijn op elke locatie in Dordrecht mogelijk.

Inspiratie en ideeën voor jullie personeelsuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie teamuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste teamuitjes in Dordrecht en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

PS. Kun je het gewenste teamuitje nog steeds niet vinden tussen onze populaire activiteiten? In onze blog “top 10 bedrijfsuitjes“ vind je een rangschikking van onze toppers. Wil jij een handig stappenplan hebben voor het organiseren van hét perfecte uitje, lees dan de blog “bedrijfsuitje organiseren”.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Een greep uit onze 300 Google reviews: 4,8/5 ★★★★★

Professioneel, vriendelijk, behulpzaam en verlenen goede service. “Professioneel, vriendelijk, behulpzaam en verlenen goede service. De medewerkers op locatie zijn enthousiast, goede begeleiders en creëren een prettige sfeer. Mooie materialen en spannende verhalen.” Saida Alla Dordrecht – 65 personen Escape Room op locatie
Het was erg leuk. Collega’s vonden het super leuk. Sylvia Kruithof Rotterdam – 40 personen Foute Bingo
Het was een ontzettend leuk spel met uitgebreide bewijsstukken! “Vorige week heb ik met mijn collega’s het moordspel gespeeld. Iedereen was erg enthousiast, het was een ontzettend leuk spel met uitgebreide bewijsstukken! Het spel zat goed in elkaar en iedereen begreep het.” Jesse Blijleven Den Haag – 10 personen Moordspel op locatie
De begeleiding die kwam uitleggen was zo enthousiast dat het team dit ook meteen werd. “Heel leuk teamuitje gehad bij Basisschool De Horizon uit Delft. Fijn contact en overleg. De begeleiding die kwam uitleggen was zo enthousiast dat het team dit ook meteen werd. ‘Escape the City’ is echt een aanrader en niet te moeilijk, maar zeker ook niet te makkelijk. Top dus voor iedereen. Bedankt!” Sanne Heemskerk Zoetermeer – 65 personen Escape the City
We hebben een heerlijke avond gehad met de collega’s. Waarvoor hartelijk dank! ”Het uitje van de poli neuro was meer dan geslaagd. 🙂 We hebben een heerlijke avond gehad met de collega’s. Waarvoor hartelijk dank!” Henriette Griffioen Dordrecht – 24 personen Online PubQuiz

Haal alles uit jullie teamuitje

Je bent er bijna uit, maar je hebt nog enkele vragen over de invulling van jullie teamuitje in Dordrecht. Stel je vragen gerust via ons contactformulier, zodat wij vrijblijvend mee kunnen denken.

Wil je bijvoorbeeld een van onze activiteiten laten personaliseren? Kijk, dat is pas écht leuk en origineel. Wil je het teamuitje combineren met een lunchdiner of borrel? Uitjesbazen werkt samen met talloze horeca– en eventlocaties in heel Dordrecht en omgeving. Ook handig wanneer je nog geen locatie op het oog hebt. Kortom: gezamenlijk stemmen we het teamuitje compleet af op jullie wensen.

Bel direct met een van onze kantoorbazen0413 302 773

Neem contact op

Liever een teamuitje in de omgeving van Dordrecht?

Onze teamuitjes worden ook veel geboekt in:

Voor de kroon op jullie teamuitje in Dordrecht!

Ja, ik wil nu een gratis offerte!