fbpx

Teamuitje Dordrecht

Wil je met jouw gezelschap een teamuitje organiseren in Dordrecht? Met een breed aanbod van 25+ activiteiten verzorgt Uitjesbazen hét perfecte teamuitje voor iedere groep.

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ leuke teamuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Inclusief enthousiaste begeleiding

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Teamuitje » Teamuitje Dordrecht

Een origineel uitje in Dordrecht

Welkom bij Uitjesbazen! Ben je op zoek naar een onvergetelijk teamuitje in het prachtige Dordrecht? Zoek niet verder! Wij bieden een breed scala aan uitdagende en gezellige activiteiten die gegarandeerd zorgen voor teambuilding, plezier en mooie herinneringen in deze historische stad aan het water.

Kies voor een bijzonder uitje

Ontdek de spannende wereld van teamuitjes in Dordrecht bij Uitjesbazen! Duik in een meeslepende escape room waar jullie samen de puzzels moeten oplossen om te ontsnappen. Of ga de uitdaging aan in een interactieve escape game, waarbij jullie met behulp van tablets en verschillende locaties de mysteries moeten oplossen.

Voor een unieke en futuristische ervaring bieden wij ook VR-uitjes aan, waarbij jullie als team worden ondergedompeld in virtuele werelden vol avontuur en uitdaging. Of je nu houdt van mysterie, spanning of technologie, onze teamuitjes in Dordrecht bieden voor elk wat wils. Samenwerking, communicatie en plezier staan centraal, zodat jullie als team sterker dan ooit tevoren naar buiten stappen. Boek vandaag nog jullie onvergetelijke teamuitje in Dordrecht en creëer samen herinneringen die lang bij zullen blijven!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Inspiratie en ideeën voor jullie personeelsuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie teamuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste teamuitjes in Dordrecht en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Bekijk gerust onderstaande reviews en verkrijg de nodige tips en inspiratie voor jullie uitje. 🙂

“Professioneel, vriendelijk, behulpzaam en verlenen goede service. De medewerkers op locatie zijn enthousiast, goede begeleiders en creëren een prettige sfeer. Mooie materialen en spannende verhalen.”

Davinci college Dordrecht
Saida Alla
65 personen
Escape Room op locatie
Teamuitje Dordrecht

Bedrijfsuitje Dordrecht - Da Vinci College | Uitjesbazen

“Het was erg leuk. Collega’s vonden het super leuk.”

Triangel Rotterdam
Sylvia Kruithof
40 personen
Foute Bingo
Teamuitje Rotterdam

Bedrijfsuitje Rotterdam - Triangel | Uitjesbazen

“Vorige week heb ik met mijn collega’s het moordspel gespeeld. Iedereen was erg enthousiast, het was een ontzettend leuk spel met uitgebreide bewijsstukken! Het spel zat goed in elkaar en iedereen begreep het.”

Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijkrelaties
Jesse Blijleven
10 personen
Moorddiner
Teamuitje Den Haag

Bedrijfsuitje Den Haag - Ministerie van Buitenlandse Zaken | Uitjesbazen

“Heel leuk teamuitje gehad bij basisschool de horizon uit Delft. Fijn contact en overleg. De begeleiding die kwam uitleggen was zo enthousiast dat het team dit ook meteen werd. ‘Escape the city’ is echt een aanrader en niet te moeilijk, maar zeker ook niet te makkelijk. Top dus voor iedereen. Bedankt!”

SCO Delft – Basisschool De Horizon
Sanne Heemskerk
65 personen
Escape the City
Teamuitje Zoetermeer

Image

Haal alles uit jullie teamuitje!

Combineer een teamuitje in Dordrecht met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Dordrecht en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie teamuitje.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Liever een teamuitje in de omgeving van Dordrecht?

Onze teamuitjes worden ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie teamuitje in Dordrecht!

Offerte aanvragen 0413-302773