Uitje aanvragen
25+ originele teamuitjes
25+ originele teamuitjes
Vanaf 5 tot 2.500 personen
Vanaf 5 tot 2.500 personen
300+ Google beoordelingen: 4,8 ★★★★★
300+ Google beoordelingen: 4,8 ★★★★★

Een origineel uitje in Leiden

Welkom bij Uitjesbazen! We nodigen je uit om de prachtige stad Leiden te verkennen tijdens ons onvergetelijke teamuitje. Laat je verrassen door de charme van de grachten, de historische gebouwen en de bruisende sfeer terwijl je samen met je team deelneemt aan uitdagende en gezellige activiteiten.

Categorieën

Wij organiseren altijd hét perfecte teamuitje in Leiden.

Kies voor een bijzonder uitje

Ontdek de unieke combinatie van historische charme en moderne avonturen tijdens onze teamuitjes in Leiden. Ga de uitdaging aan in een van de vele spannende escape rooms, waar jij en je team jullie probleemoplossende vaardigheden kunnen testen en de klok kunnen verslaan.

Liever een interactieve en meeslepende ervaring? Kies dan voor een opwindende escape game, waarbij jullie als team moeten samenwerken om mysteries op te lossen en de missie te voltooien. Voor de liefhebbers van de nieuwste technologieën bieden onze virtual reality (VR) uitjes een geheel nieuwe dimensie van plezier en avontuur, waar jullie je in een digitale wereld kunnen onderdompelen en uitdagende scenario’s kunnen beleven. Maak van jullie teamuitje in Leiden een onvergetelijke ervaring vol spanning, teamwork en plezier!

Uitje aanvragen

Populaire teamuitjes in Leiden

In het stadscentrum, bij een horecagelegenheid of gewoon op kantoor.

Inspiratie en ideeën voor jullie personeelsuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie teamuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste teamuitjes in Leiden en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Ik wil je hierbij even laten weten dat we ontzettend veel plezier hebben gehad en dat iedereen de pub quiz super vond. Yvonne Eijben Den Haag – 23 personen PubQuiz op locatie
Professioneel, vriendelijk, behulpzaam en verlenen goede service. “Professioneel, vriendelijk, behulpzaam en verlenen goede service. De medewerkers op locatie zijn enthousiast, goede begeleiders en creëren een prettige sfeer. Mooie materialen en spannende verhalen.” Saida Alla Dordrecht – 65 personen Escape Room op locatie
We hebben écht genoten van de avond! “We hebben écht genoten van de avond! Anne deed het erg leuk, dus complimenten voor haar! Diner in combinatie met het spel was tevens een groot succes bij alle collega’s!!” Nanda Burgerhout Rotterdam – 18 personen Escape Diner
De begeleiding die kwam uitleggen was zo enthousiast dat het team dit ook meteen werd. “Heel leuk teamuitje gehad bij Basisschool De Horizon uit Delft. Fijn contact en overleg. De begeleiding die kwam uitleggen was zo enthousiast dat het team dit ook meteen werd. ‘Escape the City’ is echt een aanrader en niet te moeilijk, maar zeker ook niet te makkelijk. Top dus voor iedereen. Bedankt!” Sanne Heemskerk Zoetermeer – 65 personen Escape the City
Het spel ‘Wie is de Rat?’ zat goed in elkaar. “Superleuk teamuitje gehad met 34 man in het centrum van Delft. Hele goede en duidelijke communicatie. Het spel ‘Wie is de Rat?’ zat goed in elkaar. App liep soms even vast, maar verder niet storend. Kortom, een aanrader!” Robyn Marinussen Delft – 34 personen Wie is de Rat?

Haal alles uit jullie teamuitje

Combineer jullie teamuitje in Leiden met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Leiden en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie teamuitje.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact Telefoon

Liever een teamuitje in de omgeving van Leiden?

Onze teamuitjes worden ook veel geboekt in:

Voor de kroon op jullie teamuitje in Leiden!

Ja, ik wil een offerte aanvragen!