fbpx

Teamuitje Leiden

Wil je met jouw gezelschap een teamuitje organiseren in Leiden? Met een breed aanbod van 25+ activiteiten verzorgt Uitjesbazen hét perfecte teamuitje voor iedere groep.

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ leuke teamuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Inclusief enthousiaste begeleiding

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Teamuitje » Teamuitje Leiden

Een origineel uitje in Leiden

Welkom bij Uitjesbazen! We nodigen je uit om de prachtige stad Leiden te verkennen tijdens ons onvergetelijke teamuitje. Laat je verrassen door de charme van de grachten, de historische gebouwen en de bruisende sfeer terwijl je samen met je team deelneemt aan uitdagende en gezellige activiteiten.

Kies voor een bijzonder uitje

Ontdek de unieke combinatie van historische charme en moderne avonturen tijdens onze teamuitjes in Leiden. Ga de uitdaging aan in een van de vele spannende escape rooms, waar jij en je team jullie probleemoplossende vaardigheden kunnen testen en de klok kunnen verslaan.

Liever een interactieve en meeslepende ervaring? Kies dan voor een opwindende escape game, waarbij jullie als team moeten samenwerken om mysteries op te lossen en de missie te voltooien. Voor de liefhebbers van de nieuwste technologieën bieden onze virtual reality (VR) uitjes een geheel nieuwe dimensie van plezier en avontuur, waar jullie je in een digitale wereld kunnen onderdompelen en uitdagende scenario’s kunnen beleven. Maak van jullie teamuitje in Leiden een onvergetelijke ervaring vol spanning, teamwork en plezier!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Inspiratie en ideeën voor jullie personeelsuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie teamuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste teamuitjes in Leiden en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Bekijk gerust onderstaande reviews en verkrijg de nodige tips en inspiratie voor jullie uitje. 🙂

“Ik wil je hierbij even laten weten dat we ontzettend veel plezier hebben gehad en dat iedereen de pub quiz super vond.”

DSM
Yvonne Eijben
23 personen
Pubquiz op locatie
Teamuitje Den Haag

Bedrijfsuitje Den Haag - DSM | Uitjesbazen

“Professioneel, vriendelijk, behulpzaam en verlenen goede service. De medewerkers op locatie zijn enthousiast, goede begeleiders en creëren een prettige sfeer. Mooie materialen en spannende verhalen.”

Davinci college Dordrecht
Saida Alla
65 personen
Escape Room op locatie
Teamuitje Dordrecht

Bedrijfsuitje Dordrecht - Da Vinci College | Uitjesbazen

“We hebben écht genoten van de avond! Anne deed het erg leuk, dus complimenten voor haar! Diner in combinatie met het spel was tevens een groot succes bij alle collega’s!!”

Egro Service
Nanda Burgerhout
18 personen
Escape Diner
Teamuitje Rotterdam

Bedrijfsuitje Rotterdam - Egro Service | Uitjesbazen

“Heel leuk teamuitje gehad bij basisschool de horizon uit Delft. Fijn contact en overleg. De begeleiding die kwam uitleggen was zo enthousiast dat het team dit ook meteen werd. ‘Escape the city’ is echt een aanrader en niet te moeilijk, maar zeker ook niet te makkelijk. Top dus voor iedereen. Bedankt!”

SCO Delft – Basisschool De Horizon
Sanne Heemskerk
65 personen
Escape the City
Teamuitje Zoetermeer

Bedrijfsuitje Zoetermeer - De Horizon | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie teamuitje!

Combineer een teamuitje in Leiden met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Leiden en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie teamuitje.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Liever een teamuitje in de omgeving van Leiden?

Onze teamuitjes worden ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie teamuitje in Leiden!

Offerte aanvragen 0413-302773