fbpx

Teamuitje Veenendaal

Wil je met jouw gezelschap een teamuitje organiseren in Veenendaal? Met een breed aanbod van 25+ activiteiten verzorgt Uitjesbazen hét perfecte teamuitje voor iedere groep.

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ leuke teamuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Inclusief enthousiaste begeleiding

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Teamuitje » Teamuitje Veenendaal

Een origineel uitje in Veenendaal

Welkom in Veenendaal, de ideale bestemming voor een onvergetelijk teamuitje! Bij Uitjesbazen hebben we speciaal voor jullie een programma samengesteld vol plezier, avontuur en teambuilding. Laat je verrassen door de prachtige omgeving, de bruisende activiteiten en de gezelligheid die Veenendaal te bieden heeft.

Kies voor een bijzonder uitje

Ontdek de spanning en sensatie van Veenendaal tijdens een teamuitje met Uitjesbazen! Duik in de wereld van mysterie en raadsels met onze uitdagende escape rooms, waar jullie samen moeten puzzelen, codes moeten kraken en geheimen moeten ontrafelen om te ontsnappen.

Of kies voor een interactieve escape game, waarbij jullie met behulp van moderne technologieën en teamwork een missie moeten volbrengen. Voor een unieke en meeslepende ervaring bieden wij ook virtual reality (VR) uitjes aan, waarbij jullie je in een digitale wereld begeven en samen spannende avonturen beleven. Of jullie nu op zoek zijn naar teambuilding, spanning of gewoonweg plezier, Veenendaal heeft het allemaal! Kom samen en creëer onvergetelijke herinneringen tijdens een teamuitje in deze bruisende stad.

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Inspiratie en ideeën voor jullie personeelsuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie teamuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste teamuitjes in Veenendaal en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Bekijk gerust onderstaande reviews en verkrijg de nodige tips en inspiratie voor jullie uitje. 🙂

“Wat een hilarische avond met de Foute Bingoshow! Anne en Nina waren super enthousiaste hosts die onze Immano-foute-party een kickstart hebben gegeven. We hebben de rest van de avond nog vreselijk veel plezier gehad met de gewonnen cadeaus! Echt een aanrader voor een feest event.”

Immano
Maartje Vermeer
17 personen
Foute Bingo
Teamuitje Veenendaal

Bedrijfsuitje Veenendaal - Immano | Uitjesbazen

“Gisteren hebben wij de Pubquiz gespeeld. Ik wilde jullie laten weten dat wij allemaal enorm genoten hebben, veel leuke opdrachten en mooie foto’s en video’s gemaakt. Ook leuk dat je ze bij elkaar kon bekijken! Grote klasse!”

NS
Marco Schokker
17 personen
Pubquiz op locatie
Teamuitje Utrecht

Bedrijfsuitje Utrecht - NS | Uitjesbazen

“Iedereen vond de bingo leuk! Bedankt voor de gezellige avond!”

PKF Wallast
Wesley La Grand
59 personen
Foute Bingo
Teamsuitje Woerden

Bedrijfsuitje Woerden - PKF | Uitjesbazen

“Iedereen vond het een supergezellige avond. Ik heb leuke reacties gekregen. Hartstikke bedankt!”

Kinderopvang Dribbel
Monique Oosterbeek
32 personen
Ik hou van Holland spel op locatie
Teamuitje Amersfoort

Bedrijfsuitje Amersfoort - Dribbel | Uitjesbazen

“Ik wilde zeggen dat het een zeer geslaagd online uitje was en de quizmaster was geniaal. Wij hebben een aantal zeer leuke reacties van collega’s ontvangen en vonden het allemaal heel geslaagd”

DHL
Regine van den Bosch
27 personen
Foute Bingo
Teamuitje Utrecht

Bedrijfsuitje Utrecht - DHL | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie teamuitje!

Combineer een teamuitje in Veenendaal met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Veenendaal en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie teamuitje.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Liever een teamuitje in de omgeving van Veenendaal?

Onze teamuitjes worden ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie teamuitje in Veenendaal!

Offerte aanvragen 0413-302773