fbpx

Teamuitje Amersfoort

Ben je op zoek naar een leuk teamuitje in Amersfoort? Uitjesbazen organiseert al méér dan 10 jaar dé leukste teamuitjes in Amersfoort en omgeving!

Groepsactiviteiten - Uitjesbazen

25+ leuke,
originele teamuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Teamuitjes voor
grote groepen

Home » Teamuitje » Teamuitje Amersfoort

Origineel teamuitje in Amersfoort

Zijn jullie van plan om de historische binnenstad van Amersfoort te ontdekken? Dan is een teamuitje van Uitjesbazen in Amersfoort dé beste keuze voor jullie! In plaats van door de binnenstad te slenteren, krijg jij de hele stad te zien tijdens een van onze originele stadsspellen. Ga voor een Crazy 88 Deluxe als je de oude straten van Amersfoort wil verkennen met doldwaze opdrachten. Normaal is zeker niet goed genoeg tijdens dit té gekke stadsspel. Ben je niet van plan om gek te doen, maar ben je op zoek naar spanning en sensatie? Dan is een Escape the City hét perfecte teamuitje voor jullie. Durven jullie deze moordzaken op te lossen?

Overal gezelligheid, spanning en plezier

Onze originele stadsspellen zijn enorme aanraders in Amersfoort. Maar als jullie liever kiezen voor een teamuitje op locatie, zijn wij van Uitjesbazen ook dé perfecte keuze voor jullie. Wij bouwen onze teamuitjes namelijk overal op. Je kan het zo gek niet bedenken of wij kunnen daar onze teamuitjes verzorgen. Kantine van de hockeyclub? Geen probleem. Een Escape Room in jullie eigen kleedkamer? Wordt geregeld! Al onze teamuitjes zijn gebaseerd op grote groepen, waardoor ze in ongeveer elke ruimte gespeeld kunnen worden. Ook kunnen er zoveel mensen als jullie willen aan deelnemen. Van 15 tot wel 2.500 personen. Voor ons is niks te groots of te gek!

Onze tip: combineer een teamuitje in Amersfoort met een lunch, diner of borrel!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Onze tip:

Combineer een teamuitje in Amersfoort met een lunch, diner of borrel. Wij werken nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Amersfoort en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of locatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie teamuitje!

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen!

Offerte aanvragen0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Recensies

WAT ZIJN WE TOCH TROTS OP ONZE Amersfoortse teamuijtes!

”Het was leuk om deze gekke bingo een keer met elkaar te spelen. Sommige collega’s moesten even wennen aan deze gekkigheid 😊 Snel de knop omzetten lukt dan niet iedereen – is niet erg, daar leert men van 😊”

Foute Bingo
Teamuitje Amersfoort

”Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Escape room op locatie
Teamuitje Amersfoort

”We hebben heel erg genoten en gelachen met elkaar, dat hadden we echt even nodig na de lock down. Het was wel weer even wennen om weer sociaal te zijn. Kan je de begeleiding mijn dank overbrengen? Volgens mij ben ik vergeten naar ze te zwaaien….”

Escape the City
Teamuitje Amersfoort

Impressie teamuitje in Amersfoort

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze verschillende activiteiten. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste teamuitjes in Amersfoort en omgeving. Dit doen wij voor elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd tijdens jullie teamuitje!

Online quiz - Goed nieuws! quiz | Uitjesbazen

Altijd een teamuitje op maat

Amersfoort is een ideale plek voor een teamuitje op maat. Het gezellige centrum met de lokale ondernemers zorgt voor een ontzettend leuke sfeer!

Heb je een vraag of kun je niet kiezen tussen onze activiteiten? Dat begrijpen wij maar al te goed. Neem daarom gerust contact met ons op voor meer informatie. Ook als jullie een persoonlijk tintje aan de activiteit willen toevoegen. Zo zorgen we altijd voor een teamuitje op maat!

Offerte aanvragen0413-302773

Bedrijfsuitje organiseren - Leuk en origineel | Uitjesbazen

Liever een teamuitje nabij Amersfoort?

Geen probleem. Zo worden onze teamuitjes ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie teamuitje in Amersfoort!

Offerte aanvragen 0413-302773