fbpx

Teamuitje Almelo

Wil je met jouw gezelschap een teamuitje organiseren in Almelo? Met een breed aanbod van 25+ activiteiten verzorgt Uitjesbazen hét perfecte teamuitje voor iedere groep.

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ leuke teamuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Inclusief enthousiaste begeleiding

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Teamuitje » Teamuitje Almelo

Een origineel uitje in Almelo

Welkom in Almelo, een bruisende stad vol mogelijkheden voor een onvergetelijk teamuitje! Bij Uitjesbazen hebben we een speciaal programma samengesteld dat de teamspirit in jullie gezelschap naar nieuwe hoogten zal brengen. Laat je verrassen door de unieke combinatie van avontuur, gezelligheid en teambuilding die onze uitjes in Almelo te bieden hebben!

Kies voor een bijzonder uitje

Ontdek de spannende wereld van teamuitjes in Almelo bij Uitjesbazen! Beleef een onvergetelijk avontuur met onze uitdagende escape rooms, waar jullie puzzels moeten oplossen en samenwerken om te ontsnappen.

Liever een andere vorm van uitdaging? Ga dan voor onze escape games, waarin jullie als team geconfronteerd worden met uitdagende missies en raadsels. Of stap in de virtuele realiteit met onze VR-uitjes, waarbij jullie als team op de meest verrassende locaties en in de meest uitdagende scenario’s belanden. Met onze diverse aanbod van teamuitjes in Almelo is er voor ieder wat wils om de teamspirit te versterken en samen een geweldige ervaring te beleven.

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Inspiratie en ideeën voor jullie personeelsuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie teamuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste teamuitjes in Almelo en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Bekijk gerust onderstaande reviews en verkrijg de nodige tips en inspiratie voor jullie uitje. 🙂

“Het was een superleuke activiteit, mijn collega’s en ik zijn zeer tevreden!”

Saxion University of Applied Sciences
Simone Peet
16 personen
Escape Box
Teamuitje Deventer / Enschede

Bedrijfsuitje Enschede - Saxion | Uitjesbazen

“Afgelopen vrijdag is goed gegaan. Iedereen vond het heel leuk. Men had niet verwacht dat we het op deze manier hadden geregeld!”

Yamada
Vivian Janvier
13 personen
Foute Bingo
Teamuitje Hengelo

Bedrijfsuitje Hengelo - Yamada | Uitjesbazen

“Afgelopen donderdag 22 april hebben wij de Pubquiz gedaan en wij vonden het erg geslaagd en we hebben enorm aan de teambuilding kunnen werken met de leuke opdrachten! Positieve reacties ontvangen.”

Trebbe Groep
Sjors Negenman
31 personen
Pubquiz op locatie
Teamuitje Enschede / Zwolle

Bedrijfsuitje Enschede - Trebbe | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie teamuitje!

Combineer een teamuitje in Almelo met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Almelo en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie teamuitje.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Liever een teamuitje in de omgeving van Almelo?

Onze teamuitjes worden ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie teamuitje in Almelo!

Offerte aanvragen 0413-302773