Uitje aanvragen
25+ originele teamuitjes
25+ originele teamuitjes
Vanaf 5 tot 2.500 personen
Vanaf 5 tot 2.500 personen
300+ Google beoordelingen: 4,8 ★★★★★
300+ Google beoordelingen: 4,8 ★★★★★

Een origineel uitje in Almelo

Welkom in Almelo, een bruisende stad vol mogelijkheden voor een onvergetelijk teamuitje! Bij Uitjesbazen hebben we een speciaal programma samengesteld dat de teamspirit in jullie gezelschap naar nieuwe hoogten zal brengen. Laat je verrassen door de unieke combinatie van avontuur, gezelligheid en teambuilding die onze uitjes in Almelo te bieden hebben!

Categorieën

Wij organiseren altijd hét juiste type teamuitje in Almelo.

Kies voor een bijzonder uitje

Ontdek de spannende wereld van teamuitjes in Almelo bij Uitjesbazen! Beleef een onvergetelijk avontuur met onze uitdagende escape rooms, waar jullie puzzels moeten oplossen en samenwerken om te ontsnappen.

Voor ieder wat wils

Liever een andere vorm van uitdaging? Ga dan voor onze escape games, waarin jullie als team geconfronteerd worden met uitdagende missies en raadsels. Of stap in de virtuele realiteit met onze VR-uitjes, waarbij jullie als team op de meest verrassende locaties en in de meest uitdagende scenario’s belanden. Met onze diverse aanbod van teamuitjes in Almelo is er voor ieder wat wils om de teamspirit te versterken en samen een geweldige ervaring te beleven.

Almelo | Uitjesbazen | Bedrijfsuitje | Teambuilding | Afdelingsuitje | Groepsactiviteit | Personeelsuitje | Teamuitje

Populaire teamuitjes in Almelo

In het stadscentrum, bij een horecagelegenheid of gewoon op kantoor. Onze teamuitjes zijn op elke locatie in Almelo mogelijk.

Inspiratie en ideeën voor jullie personeelsuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie teamuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste teamuitjes in Almelo en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

PS. Kun je het gewenste teamuitje nog steeds niet vinden tussen onze populaire activiteiten? In onze blog “top 10 bedrijfsuitjes“ vind je een rangschikking van onze toppers. Wil jij een handig stappenplan hebben voor het organiseren van hét perfecte uitje, lees dan de blog “bedrijfsuitje organiseren”.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Een greep uit onze 300 Google reviews: 4,8/5 ★★★★★

Het was een superleuke activiteit, mijn collega’s en ik zijn zeer tevreden! Simone Peet Enschede / Deventer – 16 personen Escape Box
Iedereen vond het heel leuk. Men had niet verwacht dat we het op deze manier hadden geregeld! “Afgelopen vrijdag is goed gegaan. Iedereen vond het heel leuk. Men had niet verwacht dat we het op deze manier hadden geregeld!” Vivian Janvier Hengelo – 13 personen Foute Bingo
Wij vonden het erg geslaagd en we hebben enorm aan de teambuilding kunnen werken. “Afgelopen donderdag 22 april hebben wij de Pubquiz gedaan en wij vonden het erg geslaagd en we hebben enorm aan de teambuilding kunnen werken met de leuke opdrachten! Positieve reacties ontvangen.” Sjors Negenman Enschede / Zwolle – 31 personen PubQuiz op locatie
Positief verrast van de competitie drang die het opwekte tussen de teams onderling. “Erg leuke VR-teambuilding. Positief verrast van de competitie drang die het opwekte tussen de teams onderling. Professionele begeleiding. Zeker een aanrader.” Joop Reisiger Assen – 35 personen Full VR Experience

Haal alles uit jullie teamuitje

Je bent er bijna uit, maar je hebt nog enkele vragen over de invulling van jullie teamuitje in Almelo. Stel je vragen gerust via ons contactformulier, zodat wij vrijblijvend mee kunnen denken.

Wil je bijvoorbeeld een van onze activiteiten laten personaliseren? Kijk, dat is pas écht leuk en origineel. Wil je het teamuitje combineren met een lunchdiner of borrel? Uitjesbazen werkt samen met talloze horeca– en eventlocaties in heel Almelo en omgeving. Ook handig wanneer je nog geen locatie op het oog hebt. Kortom: gezamenlijk stemmen we het teamuitje compleet af op jullie wensen.

Bel direct met een van onze kantoorbazen0413 302 773

Neem contact op

Liever een teamuitje in de omgeving van Almelo?

Onze teamuitjes worden ook veel geboekt in:

Voor de kroon op jullie teamuitje in Almelo!

Ja, ik wil nu een gratis offerte!