fbpx

Teamuitje Enschede

Wil je met jouw gezelschap een teamuitje organiseren in Enschede? Met een breed aanbod van 25+ activiteiten verzorgt Uitjesbazen hét perfecte teamuitje voor iedere groep.

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ leuke teamuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Inclusief enthousiaste begeleiding

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Teamuitje » Teamuitje Enschede

Een origineel uitje in Enschede

Welkom bij Uitjesbazen! Ben je op zoek naar een onvergetelijk teamuitje in het bruisende Enschede? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Laat je verrassen door onze spannende en uitdagende activiteiten, perfect voor een dag vol teambuilding en plezier in deze bruisende stad.

Kies voor een bijzonder uitje

Bij Uitjesbazen bieden we een breed scala aan teamuitjes in Enschede, waarbij we de nieuwste trends in teambuilding combineren met plezier en spanning. Duik in de mysterieuze wereld van onze Escape Rooms, waar jullie samen moeten werken om puzzels op te lossen, raadsels te doorgronden en codes te kraken om te ontsnappen binnen de tijdslimiet. Voor een unieke ervaring bieden we ook spannende Escape Games aan, waarbij jullie in de stad op zoek gaan naar aanwijzingen en opdrachten moeten voltooien om te ontsnappen aan een dreigend gevaar.

Wil je een stapje verder gaan? Kies dan voor onze VR-uitjes, waarbij jullie worden ondergedompeld in virtuele werelden en samen moeten samenwerken om uitdagende missies te volbrengen. Onze teamuitjes in Enschede zijn de perfecte combinatie van teamwork, adrenaline en plezier, en zullen zeker zorgen voor een onvergetelijke ervaring voor jouw team!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Inspiratie en ideeën voor jullie personeelsuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie teamuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste teamuitjes in Enschede en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Bekijk gerust onderstaande reviews en verkrijg de nodige tips en inspiratie voor jullie uitje. 🙂

“Het was een superleuke activiteit, mijn collega’s en ik zijn zeer tevreden!”

Saxion University of Applied Sciences
Simone Peet
16 personen
Escape Box
Teamuitje Enschede

Bedrijfsuitje Enschede - Saxion | Uitjesbazen

“Afgelopen donderdag 22 april hebben wij de Pubquiz gedaan en wij vonden het erg geslaagd en we hebben enorm aan de teambuilding kunnen werken met de leuke opdrachten! Positieve reacties ontvangen.”

Trebbe Groep
Sjors Negenman
31 personen
Pubquiz op locatie
Teamuitje Enschede

Bedrijfsuitje Enschede - Trebbe | Uitjesbazen

“Afgelopen vrijdag is goed gegaan. Iedereen vond het heel leuk. Men had niet verwacht dat we het op deze manier hadden geregeld!”

Yamada
Vivian Janvier
13 personen
Foute Bingo
Teamuitje Hengelo

Bedrijfsuitje Hengelo - Yamada | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie teamuitje!

Combineer een teamuitje in Enschede met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Enschede en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie teamuitje.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Liever een teamuitje in de omgeving van Enschede?

Onze teamuitjes worden ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie teamuitje in Enschede!

Offerte aanvragen 0413-302773