Uitje aanvragen
25+ originele teamuitjes
25+ originele teamuitjes
Vanaf 5 tot 2.500 personen
Vanaf 5 tot 2.500 personen
300+ Google beoordelingen: 4,8 ★★★★★
300+ Google beoordelingen: 4,8 ★★★★★

Een origineel uitje in Kampen

Welkom in het historische Kampen, waar avontuur en teambuilding samenkomen! Ons teamuitje in Kampen is een unieke gelegenheid om de charme van deze middeleeuwse stad te ervaren terwijl je met je collega’s een onvergetelijke tijd beleeft. Laat je verrassen door de vele uitdagende activiteiten en laat de onderlinge band binnen je team sterker worden tijdens deze onvergetelijke dag in Kampen!

Categorieën

Wij organiseren altijd hét juiste type teamuitje in Kampen.

Kies voor een bijzonder uitje

Stap in de wereld van spanning en samenwerking met onze Teamuitjes in Kampen! Ontsnap uit de dagelijkse sleur en duik in uitdagende escape rooms, waar jullie gezamenlijk puzzels moeten oplossen en raadsels moeten kraken om te ontsnappen.

Ontdek Kampen als nooit tevoren

Of kies voor een interactieve escape game, waarbij jullie in de stad Kampen op zoek gaan naar aanwijzingen en geheimen ontrafelen om een mysterie op te lossen. Voor een onvergetelijke ervaring bieden wij ook VR-uitjes aan, waarbij jullie in een virtuele wereld stappen en samen de meest spannende en spectaculaire avonturen beleven. Kom naar Kampen en laat je teamuitje een ware belevenis worden vol teamwork, adrenaline en plezier!

Kampen | Uitjesbazen | Bedrijfsuitje | Teambuilding | Afdelingsuitje | Groepsactiviteit | Personeelsuitje | Teamuitje

Populaire teamuitjes in Kampen

In het stadscentrum, bij een horecagelegenheid of gewoon op kantoor. Onze teamuitjes zijn op elke locatie in Kampen mogelijk.

Inspiratie en ideeën voor jullie personeelsuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie teamuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste teamuitjes in Kampen en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

PS. Kun je het gewenste teamuitje nog steeds niet vinden tussen onze populaire activiteiten? In onze blog “top 10 bedrijfsuitjes“ vind je een rangschikking van onze toppers. Wil jij een handig stappenplan hebben voor het organiseren van hét perfecte uitje, lees dan de blog “bedrijfsuitje organiseren”.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Een greep uit onze 300 Google reviews: 4,8/5 ★★★★★

Het was een superleuke activiteit, mijn collega’s en ik zijn zeer tevreden! Simone Peet Enschede / Deventer – 16 personen Escape Box
Iedereen vond het heel leuk. Men had niet verwacht dat we het op deze manier hadden geregeld! “Afgelopen vrijdag is goed gegaan. Iedereen vond het heel leuk. Men had niet verwacht dat we het op deze manier hadden geregeld!” Vivian Janvier Hengelo – 13 personen Foute Bingo
Wij vonden het erg geslaagd en we hebben enorm aan de teambuilding kunnen werken. “Afgelopen donderdag 22 april hebben wij de Pubquiz gedaan en wij vonden het erg geslaagd en we hebben enorm aan de teambuilding kunnen werken met de leuke opdrachten! Positieve reacties ontvangen.” Sjors Negenman Enschede / Zwolle – 31 personen PubQuiz op locatie
Positief verrast van de competitie drang die het opwekte tussen de teams onderling. “Erg leuke VR-teambuilding. Positief verrast van de competitie drang die het opwekte tussen de teams onderling. Professionele begeleiding. Zeker een aanrader.” Joop Reisiger Assen – 35 personen Full VR Experience
De Uitjesbaas (in ons geval Sam) deed het fantastisch. Ik heb van de collega’s alleen maar positieve verhalen gehoord. “Wij hebben een zeer geslaagd teamuitje gehad en de Uitjesbaas (in ons geval Sam) deed het fantastisch. Ik heb van de collega’s alleen maar positieve verhalen gehoord en zelfs de vooraf sceptische collega’s werden megafanatiek. Echt een aanrader!” Lisanne Zanting Zwolle – 30 personen Crazy 88 Deluxe

Haal alles uit jullie teamuitje

Je bent er bijna uit, maar je hebt nog enkele vragen over de invulling van jullie teamuitje in Kampen. Stel je vragen gerust via ons contactformulier, zodat wij vrijblijvend mee kunnen denken.

Wil je bijvoorbeeld een van onze activiteiten laten personaliseren? Kijk, dat is pas écht leuk en origineel. Wil je het teamuitje combineren met een lunchdiner of borrel? Uitjesbazen werkt samen met talloze horeca– en eventlocaties in heel Kampen en omgeving. Ook handig wanneer je nog geen locatie op het oog hebt. Kortom: gezamenlijk stemmen we het teamuitje compleet af op jullie wensen.

Bel direct met een van onze kantoorbazen0413 302 773

Neem contact op

Liever een teamuitje in de omgeving van Kampen?

Onze teamuitjes worden ook veel geboekt in:

Voor de kroon op jullie teamuitje in Kampen!

Ja, ik wil nu een gratis offerte!