fbpx

Teamuitje Kampen

Wil je met jouw gezelschap een teamuitje organiseren in Kampen? Met een breed aanbod van 25+ activiteiten verzorgt Uitjesbazen hét perfecte teamuitje voor iedere groep.

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ leuke teamuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Inclusief enthousiaste begeleiding

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Teamuitje » Teamuitje Kampen

Een origineel uitje in Kampen

Welkom in het historische Kampen, waar avontuur en teambuilding samenkomen! Ons teamuitje in Kampen is een unieke gelegenheid om de charme van deze middeleeuwse stad te ervaren terwijl je met je collega’s een onvergetelijke tijd beleeft. Laat je verrassen door de vele uitdagende activiteiten en laat de onderlinge band binnen je team sterker worden tijdens deze onvergetelijke dag in Kampen!

Kies voor een bijzonder uitje

Stap in de wereld van spanning en samenwerking met onze Teamuitjes in Kampen! Ontsnap uit de dagelijkse sleur en duik in uitdagende escape rooms, waar jullie gezamenlijk puzzels moeten oplossen en raadsels moeten kraken om te ontsnappen.

Of kies voor een interactieve escape game, waarbij jullie in de stad Kampen op zoek gaan naar aanwijzingen en geheimen ontrafelen om een mysterie op te lossen. Voor een onvergetelijke ervaring bieden wij ook VR-uitjes aan, waarbij jullie in een virtuele wereld stappen en samen de meest spannende en spectaculaire avonturen beleven. Kom naar Kampen en laat je teamuitje een ware belevenis worden vol teamwork, adrenaline en plezier!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Inspiratie en ideeën voor jullie personeelsuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie teamuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste teamuitjes in Kampen en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Bekijk gerust onderstaande reviews en verkrijg de nodige tips en inspiratie voor jullie uitje. 🙂

“Het was een superleuke activiteit, mijn collega’s en ik zijn zeer tevreden!”

Saxion University of Applied Sciences
Simone Peet
16 personen
Escape Box
Teamuitje Deventer / Enschede

Bedrijfsuitje Enschede - Saxion | Uitjesbazen

“Afgelopen vrijdag is goed gegaan. Iedereen vond het heel leuk. Men had niet verwacht dat we het op deze manier hadden geregeld!”

Yamada
Vivian Janvier
13 personen
Foute Bingo
Teamuitje Hengelo

Bedrijfsuitje Hengelo - Yamada | Uitjesbazen

“Afgelopen donderdag 22 april hebben wij de Pubquiz gedaan en wij vonden het erg geslaagd en we hebben enorm aan de teambuilding kunnen werken met de leuke opdrachten! Positieve reacties ontvangen.”

Trebbe Groep
Sjors Negenman
31 personen
Pubquiz op locatie
Teamuitje Enschede / Zwolle

Bedrijfsuitje Enschede - Trebbe | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie teamuitje!

Combineer een teamuitje in Kampen met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Kampen en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie teamuitje.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Liever een teamuitje in de omgeving van Kampen?

Onze teamuitjes worden ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie teamuitje in Kampen!

Offerte aanvragen 0413-302773