fbpx

Bedrijfsuitje Dokkum

Ben je op zoek naar een leuke activiteit voor jullie bedrijfsuitje in Dokkum? Uitjesbazen organiseert al méér dan 10 jaar dé leukste bedrijfsuitjes in Dokkum en omgeving!

Groepsactiviteiten - Uitjesbazen

25+ leuke,
originele bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Bedrijfsuitjes voor
grote groepen

Home » Bedrijfsuitje » Bedrijfsuitje Dokkum

Dé leukste bedrijfsuitjes in Dokkum!

Daar gaan we! Jullie willen een kick-ass bedrijfsuitje organiseren in Friesland. Wat vinden jullie van Dokkum? Deze historische stad heeft veel te bieden. Ga bijvoorbeeld de straat op in de Crazy 88 City game. Dit bedrijfsuitje staat volledig in het teken van zo gek doen als je maar kunt! Scoor de meeste punten met je team en ga er met de prijs vandoor. Ook hebben we meerdere bedrijfsuitje die we op elke locatie kunnen organiseren. Wat dacht je van een gezellige ouderwetse Pubquiz? Let’s go!

Een bedrijfsuitje in Dokkum

Er is zoveel te kiezen, dus we snappen het als je moeite hebt om te weten wat het beste bij jullie past. Daarom hebben we hier wat bedrijfsuitjes uitgelicht om jullie op het juiste pad te krijgen. In de Gek op Holland Quiz gaan jullie in teams kijken wie er het meeste weet van het mooie Nederland. Nee, helaas hebben we (nog) geen Gek op Friesland Quiz, maar dat mag de pret niet drukken! Willen jullie toch liever op pad gaan? Dan moet je Escape the City echt gespeeld hebben. Hier helpen jullie namelijk met het oplossen van een bloedstollende moordzaak… Ook bieden wij talloze bedrijfsuitjes op locatie. Zo toveren wij jullie gewenste locatie compleet om tot escape room!

Onze tip: combineer een bedrijfsuitje in Dokkum met een lunch, diner of borrel!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Geen locatie is ons vreemd in de provincie Friesland.

Zo worden onze bedrijfsuitjes ook veel geboekt in:

Veelgestelde vragen

1. Waar kan het bedrijfsuitje plaatsvinden in Dokkum?

Waar jullie maar willen!

Zo komen we graag bij jullie op locatie voor een leuk bedrijfsuitje op maat. Liever in het centrum van Dokkum? No problemo. Zo worden onze bedrijfsuitje veelal geboekt bij horecagelegenheden. Voor ons is niks te gek!

2. Hoeveel collega's kan ik uitnodigen voor een bedrijfsuitje in Dokkum?

Al onze bedrijfsuitjes zijn ingericht, zodat er zoveel mogelijk mensen mee kunnen als jullie zelf willen!

3. Is een van de bedrijfsuitjes te combineren met een borrel?

Kort gezegd: jazeker!

Uitjesbazen werkt namelijk samen met veel horecagelegenheden in zowel Dokkum als andere steden in Friesland, zoals: Leeuwarden, Heerenveen, Sneek en Drachten.

Recensies

”Het was leuk om deze gekke bingo een keer met elkaar te spelen. Sommige collega’s moesten even wennen aan deze gekkigheid. 😊 Snel de knop omzetten lukt dan niet iedereen – is niet erg, daar leert men van. 😊”

Foute Bingo
Bedrijfsuitje Dokkum

”Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Escape Room op locatie
Bedrijfsuitje Dokkum

”We hebben heel erg genoten en gelachen met elkaar, dat hadden we echt even nodig na de lock down. Het was wel weer even wennen om weer sociaal te zijn. Kan je de begeleiding mijn dank overbrengen? Volgens mij ben ik vergeten naar ze te zwaaien….”

Escape the City
Bedrijfsuitje Dokkum

Voor dé kroon op jullie bedrijfsuitje in Dokkum!

Offerte aanvragen0413-302773