Uitje aanvragen
22 zelfontwikkelde bedrijfsuitjes
22 zelfontwikkelde bedrijfsuitjes
Vanaf 5 tot 2.500 personen
Vanaf 5 tot 2.500 personen
300+ Google beoordelingen: 4,8 ★★★★★
300+ Google beoordelingen: 4,8 ★★★★★

Beleef het stadscentrum op unieke wijze

Jullie willen een kick-ass bedrijfsuitje organiseren in Friesland, en dan specifiek Dokkum. Dat snappen we maar al te goed. Zo heeft deze historische stad veel te bieden. Beleef bijvoorbeeld het stadscentrum op unieke wijze met Crazy 88 Deluxe of strijd op locatie naar keuze in een ouderwetse PubQuiz. Zijn jullie er klaar voor een te gek bedrijfsuitje in Dokkum? Let’s go!

Categorieën

Wij organiseren altijd hét juiste type bedrijfsuitje in Dokkum.

Een uitje in het historische Dokkum

88 opdrachten, 4 levels van gekheid. Crazy 88 Deluxe is hét ideale uitje om je collega’s net even iets anders te leren kennen. Stap uit je comfortzone, terwijl de ene na de andere opdracht op jullie wordt afgevuurd. Is jouw team creatiever en moediger dan de andere? Wie weet scoren jullie wel genoeg punten om ervandoor te gaan met de winst.

Voor ieder wat wils

Met Crazy 88 Deluxe kiezen jullie ongetwijfeld voor een uniek uitje in de stad. Dat is 1 ding dat zeker is. Net zoals enthousiaste en professionele spelleiders. Dat kunnen we ook beloven. Wat jullie wensen ook zijn, Uitjesbazen biedt een breed repertoire aan activiteiten. Voor ieder gezelschap. Voor zowel grote als kleine groepen. En dus ook voor jullie in Dokkum. 😉

Dokkum | Uitjesbazen | Bedrijfsuitje | Teambuilding | Afdelingsuitje | Groepsactiviteit | Personeelsuitje | Teamuitje

Populaire bedrijfsuitjes in Dokkum

In het stadscentrum, bij een horecagelegenheid of gewoon op kantoor. Onze bedrijfsuitjes zijn op elke locatie in Dokkum mogelijk.

Inspiratie en ideeën voor jullie teamuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie teamuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste bedrijfsuitjes in Dokkum en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

PS. Kun je het gewenste bedrijfsuitje nog steeds niet vinden tussen onze populaire activiteiten? In onze blog “top 10 bedrijfsuitjes vind je een rangschikking van onze toppers. Wil jij een handig stappenplan hebben voor het organiseren van hét perfecte uitje, lees dan de blog “bedrijfsuitje organiseren”. 

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Een greep uit onze 300 Google reviews: 4,8/5 ★★★★★

Wij hebben het zeker naar ons zin gehad tijdens de Bingo. ”Een wat late reactie, maar wij hebben het zeker naar ons zin gehad tijdens de Bingo. Het is wel iets waar je je gelijk aan over moet geven, want voor je het weet is het ook alweer voorbij. De winnaars zijn blij met hun titels.” Thony Bakker Heerenveen – 30 personen Foute Bingo
Mijn man heeft inmiddels jullie ook aanbevolen bij zijn leidinggevende. “We hebben afgelopen vrijdag een ontzettend leuke avond gehad. Veel positieve reacties ontvangen van collega’s. Mijn man heeft inmiddels jullie ook aanbevolen bij zijn leidinggevende.” Marita Kapper Groningen – 21 personen Gek op Holland Quiz
Wij hebben het zeker leuk gehad tijdens de Bingoshow! Bedankt hiervoor! Ali Waninge Assen – 15 personen Foute Bingo
Uitjesbazen verzorgde hier de op maat gemaakte quiz. “Afgelopen vrijdag heeft Aanneming Wegenbouw Hemmen bv een ontzettend leuk personeelsfeest gehad bij Restaurant Van der Valk in Emmen. Uitjesbazen verzorgde hier de op maat gemaakte quiz. Veel van de quiz vragen hadden betrekking op collega’s en op het bedrijf. Dit zorgde voor veel hilariteit. Echt een aanrader!” Ingrid Niland Emmen – 58 personen Quiz Show Deluxe

Haal alles uit jullie bedrijfsuitje

Je bent er bijna uit, maar je hebt nog enkele vragen over de invulling van jullie bedrijfsuitje in Dokkum. Stel je vragen gerust via ons contactformulier, zodat wij vrijblijvend mee kunnen denken.

Wil je bijvoorbeeld een van onze activiteiten laten personaliseren? Kijk, dat is pas écht leuk en origineel. Wil je het bedrijfsuitje combineren met een lunch, diner of borrel? Uitjesbazen werkt samen met talloze horeca– en eventlocaties in heel Dokkum en omgeving. Ook handig wanneer je nog geen locatie op het oog hebt. Kortom: gezamenlijk stemmen we het bedrijfsuitje compleet af op jullie wensen.

Bel direct met een van onze kantoorbazen: 0413 302 773

Neem contact op

Liever een bedrijfsuitje in de omgeving van Dokkum?

Onze bedrijfsuitjes worden ook veel geboekt in:

Voor de kroon op jullie bedrijfsuitje in Dokkum!

Ja, ik wil nu een gratis offerte!