fbpx

Bedrijfsuitje Dokkum

Ben je op zoek naar een leuke activiteit voor jullie bedrijfsuitje in Dokkum? Uitjesbazen organiseert al méér dan 10 jaar dé leukste bedrijfsuitjes in Dokkum en omgeving!

Groepsactiviteiten - Uitjesbazen

25+ leuke, originele bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Bedrijfsuitjes voor grote groepen

ster-usp-uitjesbazen

150+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Bedrijfsuitje » Bedrijfsuitje Dokkum

Dé leukste bedrijfsuitjes in Dokkum!

Daar gaan we! Jullie willen een kick-ass bedrijfsuitje organiseren in Friesland. Wat vinden jullie van Dokkum? Deze historische stad heeft veel te bieden. Ga bijvoorbeeld de straat op in de Crazy 88 City game. Dit bedrijfsuitje staat volledig in het teken van zo gek doen als je maar kunt! Scoor de meeste punten met je team en ga er met de prijs vandoor. Ook hebben we meerdere bedrijfsuitje die we op elke locatie kunnen organiseren. Wat dacht je van een gezellige ouderwetse Pubquiz? Let’s go!

Een bedrijfsuitje in Dokkum

Er is zoveel te kiezen, dus we snappen het als je moeite hebt om te weten wat het beste bij jullie past. Daarom hebben we hier wat bedrijfsuitjes uitgelicht om jullie op het juiste pad te krijgen. In de Gek op Holland Quiz gaan jullie in teams kijken wie er het meeste weet van het mooie Nederland. Nee, helaas hebben we (nog) geen Gek op Friesland Quiz, maar dat mag de pret niet drukken! Willen jullie toch liever op pad gaan? Dan moet je Escape the City echt gespeeld hebben. Hier helpen jullie namelijk met het oplossen van een bloedstollende moordzaak… Ook bieden wij talloze bedrijfsuitjes op locatie. Zo toveren wij jullie gewenste locatie compleet om tot escape room!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Onze tip:

Combineer een bedrijfsuitje in Dokkum met een lunch, diner of borrel. Wij werken nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Dokkum en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of locatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie bedrijfsuitje!

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen!

Offerte aanvragen0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Recensies

Deze mensen hebben al gedokt voor Dokkum, en hebben het uitermate naar hun zin gehad!

”Wat een GEWELDIG spel is het moordspel zeg! We zijn er allemaal zo in opgegaan dat iedereen er aan het eind vol van zat. Namens alle collega’s bedankt!”

Auris De Spreekhoorn
Sabine Vermetten
42 personen
Moorddiner

Image

“We hebben écht genoten van de avond! Anne deed het erg leuk, dus complimenten voor haar! Diner in combinatie met het spel was tevens een groot succes bij alle collega’s!!”

Egro Service
Nanda Burgerhout
18 personen
Escape Diner

Image

Ons team heeft de pubquiz als zeer geslaagd ervaren. Complimenten aan de host en de opzet van de quiz was ook top (goede duur, soort vragen, etc)

EY Belastingadviseurs LLP
Bart Ulenkate
31 Personen
Pubquiz op locatie

Image

Impressie bedrijfsuitje in Dokum

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze verschillende activiteiten. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste bedrijfsuitjes in Dokkum en omgeving. Dit doen wij voor elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd tijdens jullie bedrijfsuitje!

Online quiz - Goed nieuws! quiz | Uitjesbazen

Altijd een bedrijfsuitje op maat

Hebben jullie het gewenste bedrijfsuitje gevonden? Dan is het tijd voor de activiteiten in Dokkum om te beginnen. Misschien nog een paar nachtjes slapen maar dan is het zover!

Heb je een vraag of kun je niet kiezen tussen onze activiteiten? Dat begrijpen wij maar al te goed. Neem daarom gerust contact met ons op voor meer informatie. Ook als jullie een persoonlijk tintje aan de activiteit willen toevoegen. Zo zorgen we altijd voor een bedrijfsuitje op maat!

Offerte aanvragen0413-302773

 

Bedrijfsuitje organiseren - Leuk en origineel | Uitjesbazen

Liever een bedrijfsuitje nabij Dokkum?

Geen probleem. Zo worden onze bedrijfsuitjes ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie bedrijfsuitje in Dokkum!

Offerte aanvragen0413-302773