fbpx

Bedrijfsuitje Dokkum

Wil je met jouw collega’s een bedrijfsuitje organiseren in Dokkum? Met een breed aanbod van 25+ activiteiten verzorgt Uitjesbazen hét perfecte bedrijfsuitje voor ieder gezelschap.

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ originele bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Inclusief enthousiaste begeleiding

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Bedrijfsuitje » Bedrijfsuitje Dokkum

Beleef het stadscentrum op unieke wijze

Jullie willen een kick-ass bedrijfsuitje organiseren in Friesland, en dan specifiek Dokkum. Dat snappen we maar al te goed. Zo heeft deze historische stad veel te bieden. Beleef bijvoorbeeld het stadscentrum op unieke wijze met Crazy 88 Deluxe of strijd op locatie naar keuze in een ouderwetse Pubquiz. Zijn jullie er klaar voor? Let’s go!

Een uitje in het historische Dokkum

88 opdrachten, 4 levels van gekheid. Crazy 88 Deluxe is hét ideale uitje om je collega’s net even iets anders te leren in Dokkum. Stap uit je comfortzone, terwijl de ene na de andere opdracht op jullie wordt afgevuurd. Denk jij creatiever en origineler dan je rivalen te zijn?

Met Crazy 88 Deluxe kiezen jullie ongetwijfeld voor een uniek uitje. Dat is 1 ding dat zeker is. Net zoals enthousiaste en professionele spelleiders. Dat kunnen we eveneens beloven. Wat jullie wensen ook zijn, Uitjesbazen biedt een breed repertoire aan activiteiten. Voor ieder gezelschap. Voor zowel grote als kleine groepen. En dus ook voor jullie in Dokkum. 😉

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Inspiratie en ideeën voor jullie teamuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie teamuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste bedrijfsuitjes in Dokkum en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Bekijk gerust onderstaande reviews en verkrijg de nodige tips en inspiratie voor jullie uitje. 🙂

Een wat late reactie, maar wij hebben het zeker naar ons zin gehad tijdens de Bingo. Het is wel iets waar je je gelijk aan over moet geven, want voor je het weet is het ook alweer voorbij. De winnaars zijn blij met hun titels.

Eurofins Food Testing Nederlands BV
Thony Bakker
30 personen
Escape the City
Bedrijfsuitje Heerenveen

Bedrijfsuitje Roermond - Eurofins | Uitjesbazen

We hebben afgelopen vrijdag een ontzettend leuke avond gehad. Veel positieve reacties ontvangen van collega’s. Mijn man heeft inmiddels jullie ook aanbevolen bij zijn leidinggevende

Lode Holding
Marita Kapper
21 personen
Ik hou van Holland spel op locatie
Bedrijfsuitje Groningen

Bedrijfsuitje Groningen - Lode | Uitjesbazen

“Wij hebben het zeker leuk gehad tijdens de Bingoshow! Bedankt hiervoor!”

Provincie Drenthe
Ali Waninge
15 personen
Foute Bingo
Bedrijfsuitje Assen

Bedrijfsuitje Assen - Provincie Drenthe | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie bedrijfsuitje!

Combineer een bedrijfsuitje in Dokkum met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Dokkum en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie bedrijfsuitje.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Liever een bedrijfsuitje in de omgeving van Dokkum?

Onze bedrijfsuitjes worden ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie bedrijfsuitje in Dokkum!

Offerte aanvragen 0413-302773