fbpx

Bedrijfsuitje Heerenveen

Wil je met jouw collega’s een bedrijfsuitje organiseren in Heerenveen? Met een breed aanbod van 25+ activiteiten verzorgt Uitjesbazen hét perfecte bedrijfsuitje voor ieder gezelschap.

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ originele bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Vanaf 5 tot 2.500 personen

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,8 ★★★★★

Home » Bedrijfsuitje » Bedrijfsuitje Heerenveen

Met je collega’s op pad in Heerenveen

Heerenveen, natuurlijk bekend bij iedereen als hoofdstad van het schaatsen. Maar wat als wij vertellen dat deze prachtige plaats in Friesland nog veel meer te bieden heeft? Juist, ja. Zet bijvoorbeeld de stad op stelten in Crazy 88 of organiseer een Foute Bingo op locatie naar keuze. Samen zorgen we voor een fantastisch bedrijfsuitje met je collega’s in Heerenveen. 🙂

Voer (te) gekke opdrachten uit

Crazy 88 Deluxe. Letterlijk een (te) gekke activiteit met, je raadt het al, (te) gekke opdrachten. Ideaal om even los te komen en uit de comfortzone te treden. Kortom: hét perfecte bedrijfsuitje om met je collega’s op pad te gaan in Heerenveen.

Gewapend met een game-app gaan jullie van start. Verschillende teams zijn vooraf gemaakt. Na verloop van tijd worden er steeds meer opdrachten zichtbaar. 4 levels van gekheid. Aan jullie de keus welke opdrachten je uitvoert en welke niet. Verschillende tactieken om te winnen zijn mogelijk. Maar onthoud: de jury waardeert originaliteit en creativiteit. Welk team wint en zal Heerenveen volledig op stelten zetten? 😉

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Inspiratie en ideeën voor jullie teamuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie teamuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste bedrijfsuitjes in Heerenveen en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Bekijk gerust onderstaande reviews en verkrijg de nodige tips en inspiratie voor jullie uitje. 🙂

Een wat late reactie, maar wij hebben het zeker naar ons zin gehad tijdens de Bingo. Het is wel iets waar je je gelijk aan over moet geven, want voor je het weet is het ook alweer voorbij. De winnaars zijn blij met hun titels.

Eurofins Food Testing Nederlands BV
Thony Bakker
30 personen
Escape the City
Bedrijfsuitje Heerenveen

Bedrijfsuitje Roermond - Eurofins | Uitjesbazen

We hebben afgelopen vrijdag een ontzettend leuke avond gehad. Veel positieve reacties ontvangen van collega’s. Mijn man heeft inmiddels jullie ook aanbevolen bij zijn leidinggevende

Lode Holding
Marita Kapper
21 personen
Ik hou van Holland spel op locatie
Bedrijfsuitje Groningen

Bedrijfsuitje Groningen - Lode | Uitjesbazen

“Wij hebben het zeker leuk gehad tijdens de Bingoshow! Bedankt hiervoor!”

Provincie Drenthe
Ali Waninge
15 personen
Foute Bingo
Bedrijfsuitje Assen

Bedrijfsuitje Assen - Provincie Drenthe | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie bedrijfsuitje!

Combineer een bedrijfsuitje in Heerenveen met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Heerenveen en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie bedrijfsuitje.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Liever een bedrijfsuitje in de omgeving van Heerenveen?

Onze bedrijfsuitjes worden ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie bedrijfsuitje in Heerenveen!

Offerte aanvragen 0413-302773