fbpx

Bedrijfsuitje Heerenveen

Ben je op zoek naar een leuke activiteit voor jullie bedrijfsuitje in Heerenveen? Uitjesbazen organiseert al méér dan 10 jaar dé leukste bedrijfsuitjes in Heerenveen en omgeving!

Groepsactiviteiten - Uitjesbazen

25+ leuke, originele bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Bedrijfsuitjes voor grote groepen

ster-usp-uitjesbazen

100+ Google beoordelingen:
4,6 ★★★★★

Home » Bedrijfsuitje » Bedrijfsuitje Heerenveen

Dé leukste bedrijfsuitjes in Heerenveen

In het prachtige Friesland ligt het mooie Heerenveen. Wat als wij je vertellen dat jij in deze historische stad een super tof bedrijfsuitje kunt organiseren. Al méér dan 10 jaar ervaring maakt Uitjesbazen dé perfecte match voor jullie teambuilding activiteit of bedrijfsuitje. Met toppers, zoals de Foute Bingoshow en Wie is de Rat, garanderen wij een geweldige dag met je liefste collega’s!

Een bedrijfsuitje op maat

Bij Uitjesbazen kies je voor een bedrijfsuitje op maat. Zo bieden wij vele verschillende activiteiten voor een uniek dagje uit met collega’s. Om jullie alvast daarbij een beetje te helpen, hebben wij onze populaire bedrijfsuitjes uitgelicht.

Kies een leuke spelshow op locatie naar keuze. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Foute Bingoshow? In deze niet ordinaire bingo staan feest en hilariteit in het middelpunt. Hiernaast hebben we diverse stadsspellen. Zeer gewillig is Escape the City, waarin je een bloedstollende moord op moet lossen met behulp van bewijsmateriaal. Ten slotte vallen de diner games ook altijd in de smaak!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Onze tip:

Combineer een bedrijfsuitje in Heerenveen met een lunch, diner of borrel. Wij werken nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Heerenveen en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of locatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie bedrijfsuitje!

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen!

Offerte aanvragen0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Veel gekozen locaties in Heerenveen en omgeving:

De Koningshof

Image

La Fontaine

Image

Jouw horecagelegenheid of eventlocatie hier?

Image

Recensies

De best bekroonde bedrijfsuitjes van Heerenveen!

Het was fantastisch! Iedereen vond het echt heel erg leuk en hebben genoten. Zeker voor herhaling vatbaar!

Royal Flora Holland
Patricia Keijzer
21 personen
Moorddiner

Image

“We hebben heel erg genoten en gelachen met elkaar, dat hadden we echt even nodig na de lock down. Het was wel weer even wennen om weer sociaal te zijn. Kan je de begeleiding mijn dank overbrengen? Volgens mij ben ik vergeten naar ze te zwaaien….”

Real Estate & Facilities
Kam Chan
60 personen
Escape the City

Image

“Afgelopen vrijdag is goed gegaan. Iedereen vond het heel leuk. Men had niet verwacht dat we het op deze manier hadden geregeld!”

Yamada
Vivian Janvier
13 personen
Foute Bingoshow

Image

Impressie bedrijfsuitje in Heerenveen

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze verschillende activiteiten. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste bedrijfsuitjes in Heerenveen en omgeving. Dit doen wij voor elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd tijdens jullie bedrijfsuitje!

Online quiz - Goed nieuws! quiz | Uitjesbazen

Altijd een bedrijfsuitje op maat

Hebben jullie het gewenste bedrijfsuitje gevonden? Pak de Sûkerbôle er maar alvast bij en ga lekker op uitje met Uitjesbazen. Nee, dan hebben we het uiteraard dit keer niet over Fierljeppen!

Heb je een vraag of kun je niet kiezen tussen onze activiteiten? Dat begrijpen wij maar al te goed. Neem daarom gerust contact met ons op voor meer informatie. Ook als jullie een persoonlijk tintje aan de activiteit willen toevoegen. Zo zorgen we altijd voor een bedrijfsuitje op maat!

Offerte aanvragen0413-302773

Bedrijfsuitje organiseren - Leuk en origineel | Uitjesbazen

Liever een bedrijfsuitje nabij Heerenveen?

Geen probleem. Zo worden onze bedrijfsuitjes ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie bedrijfsuitje in Heerenveen!

Offerte aanvragen0413-302773