fbpx

Bedrijfsuitje Heerenveen

Ben je op zoek naar een leuke activiteit voor jullie bedrijfsuitje in Heerenveen? Uitjesbazen organiseert al méér dan 10 jaar dé leukste bedrijfsuitjes in Heerenveen en omgeving!

Groepsactiviteiten - Uitjesbazen

25+ leuke,
originele bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Bedrijfsuitjes voor
grote groepen

Home » Bedrijfsuitje » Bedrijfsuitje Heerenveen

Dé leukste bedrijfsuitjes in Heerenveen

In het prachtige Friesland ligt het mooie Heerenveen. Wat als wij je vertellen dat jij in deze historische stad een super tof bedrijfsuitje kunt organiseren. Al méér dan 10 jaar ervaring maakt Uitjesbazen dé perfecte match voor jullie teambuilding activiteit of bedrijfsuitje. Met toppers, zoals de Foute Bingoshow en Wie is de Rat, garanderen wij een geweldige dag met je liefste collega’s!

Een bedrijfsuitje op maat

Bij Uitjesbazen kies je voor een bedrijfsuitje op maat. Zo bieden wij vele verschillende activiteiten voor een uniek dagje uit met collega’s. Om jullie alvast daarbij een beetje te helpen, hebben wij onze populaire bedrijfsuitjes uitgelicht. Kies een leuke spelshow op locatie naar keuze. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Foute Bingoshow? In deze niet ordinaire bingo staan feest en hilariteit in het middelpunt. Hiernaast hebben we diverse stadsspellen. Zeer gewillig is Escape the City, waarin je een bloedstollende moord op moet lossen met behulp van bewijsmateriaal. Ten slotte vallen de diner games ook altijd in de smaak!

Onze tip: combineer een bedrijfsuitje in Heerenveen met een lunch, diner of borrel!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Geen locaties is ons vreemd in de provincie Friesland.

Zo worden onze bedrijfsuitjes ook veel geboekt in:

Veelgestelde vragen

1. Waar kunnen de bedrijfsuitjes in Heerenveen plaatsvinden?

Geen locatie is ons vreemd. Hebben jullie een gezellig restaurant op het oog voor een diner game? Willen jullie een vergaderzaal laten ombouwen tot heuse escape room? Alles kan en alles mag!

2. Hoeveel personen kunnen er maximaal deelnemen aan een bedrijfsuitje?

Onze activiteiten zijn zo ingericht dat er een ongelimiteerd aantal mensen kunnen deelnemen. Er zijn dus geen limieten. Fun, fun!

3. Welk bedrijfsuitje past bij mijn bedrijf?

Voel je vrij om samen met ons het passend bedrijfsuitje voor jullie te vinden. Neem gerust contact op, dan kijken we samen naar de opties.

Recensies

”Het was leuk om deze gekke bingo een keer met elkaar te spelen. Sommige collega’s moesten even wennen aan deze gekkigheid. 😊 Snel de knop omzetten lukt dan niet iedereen – is niet erg, daar leert men van. 😊”

Foute Bingo
Bedrijfsuitje Heerenveen

”Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Escape Room op locatie
Bedrijfsuitje Heerenveen

”We hebben heel erg genoten en gelachen met elkaar, dat hadden we echt even nodig na de lock down. Het was wel weer even wennen om weer sociaal te zijn. Kan je de begeleiding mijn dank overbrengen? Volgens mij ben ik vergeten naar ze te zwaaien….”

Escape the City
Bedrijfsuitje Heerenveen

Voor dé kroon op jullie bedrijfsuitje in Heerenveen!

Offerte aanvragen0413-302773