fbpx

Bedrijfsuitje Drachten

Wil je met jouw collega’s een bedrijfsuitje organiseren in Drachten? Met een breed aanbod van 25+ activiteiten verzorgt Uitjesbazen hét perfecte bedrijfsuitje voor ieder gezelschap.

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ originele bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Vanaf 5 tot 2.500 personen

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,8 ★★★★★

Home » Bedrijfsuitje » Bedrijfsuitje Drachten

Wie is de Rat in Drachten

Jij, jouw collega’s en Uitjesbazen: een unieke combinatie voor jullie bedrijfsuitje in Drachten, Friesland. Trek je wandelschoenen aan en speel met Wie is de Rat een uitdagend, interactief stadsspel. Gaat jullie voorkeur uit naar een bedrijfsuitje op locatie naar keuze? Met onze diner games, escape games en quizzen zal het jullie aan niets ontbreken in Drachten. 😉

Een verraderlijk bedrijfsuitje

Eén voor één worden jullie naar voren geroepen. De tablet kleurt rood en groen. Wie is de Rat? En beter gezegd: wie niet? In het geheim zijn de rollen bekendgemaakt. Tijd om op pad te gaan in Drachten. Lukt het jouw team om het meeste geld bij elkaar te spelen? Dit belooft een levensecht “De Mol” avontuur te worden. Teambuilding staat centraal. Helaas De Rat ook.

Behalve Wie is de Rat vind je in ons repertoire nog meer verraderlijk goede bedrijfsuitjes. Kies je gewenste uitje, inventariseer het aantal personen en selecteer de juiste datum. Wij komen naar jullie toe en verzorgen hét perfecte bedrijfsuitje in Drachten. En dat op iedere gewenste locatie. Makkelijk, toch? 🙂

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Inspiratie en ideeën voor jullie teamuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie teamuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste bedrijfsuitjes in Drachten en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Bekijk gerust onderstaande reviews en verkrijg de nodige tips en inspiratie voor jullie uitje. 🙂

Een wat late reactie, maar wij hebben het zeker naar ons zin gehad tijdens de Bingo. Het is wel iets waar je je gelijk aan over moet geven, want voor je het weet is het ook alweer voorbij. De winnaars zijn blij met hun titels.

Eurofins Food Testing Nederlands BV
Thony Bakker
30 personen
Escape the City
Bedrijfsuitje Heerenveen

Bedrijfsuitje Roermond - Eurofins | Uitjesbazen

We hebben afgelopen vrijdag een ontzettend leuke avond gehad. Veel positieve reacties ontvangen van collega’s. Mijn man heeft inmiddels jullie ook aanbevolen bij zijn leidinggevende

Lode Holding
Marita Kapper
21 personen
Ik hou van Holland spel op locatie
Bedrijfsuitje Groningen

Bedrijfsuitje Groningen - Lode | Uitjesbazen

“Wij hebben het zeker leuk gehad tijdens de Bingoshow! Bedankt hiervoor!”

Provincie Drenthe
Ali Waninge
15 personen
Foute Bingo
Bedrijfsuitje Assen

Bedrijfsuitje Assen - Provincie Drenthe | Uitjesbazen

“Afgelopen vrijdag heeft Aanneming Wegenbouw Hemmen b.v. een ontzettend leuk personeelsfeest gehad bij restaurant Van der Valk in Emmen. Uitjesbazen verzorgde hier de op maat gemaakte quiz. Veel van de quiz vragen hadden betrekking op collega’s en op het bedrijf. Dit zorgde voor veel hilariteit. Echt een aanrader!”

Aanneming Wegenbouw Hemmen b.v.
Ingrid Niland
58 personen
Quiz Show Deluxe
Bedrijfsuitje Emmen

Bedrijfsuitje Emmen - AWH | Uitjesbazen

“Wij hebben een zeer geslaagd teamuitje gehad en de uitjesbaas (in ons geval Sam) deed het fantastisch. Ik heb van de collega’s alleen maar positieve verhalen gehoord en zelfs de vooraf sceptische collega’s werden megafanatiek. Echt een aanrader!”

Hogeschool Windesheim
Lisanne Zanting
30 personen
Crazy 88 Deluxe
Bedrijfsuitje Meppel

Bedrijfsuitje Zwolle - Windesheim | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie bedrijfsuitje!

Combineer een bedrijfsuitje in Drachten met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Drachten en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie bedrijfsuitje.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Liever een bedrijfsuitje in de omgeving van Drachten?

Onze bedrijfsuitjes worden ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie bedrijfsuitje in Drachten!

Offerte aanvragen 0413-302773