fbpx

Bedrijfsuitje Drachten

Ben je op zoek naar een leuke activiteit voor jullie bedrijfsuitje in Drachten? Uitjesbazen organiseert al méér dan 10 jaar dé leukste bedrijfsuitjes in Drachten en omgeving!

Groepsactiviteiten - Uitjesbazen

25+ leuke, originele bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Bedrijfsuitjes voor grote groepen

ster-usp-uitjesbazen

150+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Bedrijfsuitje » Bedrijfsuitje Drachten

Dé leukste bedrijfsuitjes in Drachten!

Jij, je collega’s en Uitjesbazen. Dé ideale combinatie voor een super bedrijfsuitje in Friesland. Drachten biedt namelijk tal van leuke, interactieve bedrijfsuitjes voor jou en je collega’s. Dus kom achter jullie bureau vandaan en maak er een mooie dag van!

Met onze Escape Room op locatie toveren we een ruimte naar keuze helemaal om tot een heuse escape ervaring, inclusief acteurs en levensechte attributen. Trek je wandelschoenen aan voor één van onze stadsspellen, zoals: Wie is de Rat. In deze zenuwslopende game staat teambuilding hoog in het vaandel. Er worden namelijk meerdere teams gemaakt die onderling zoveel mogelijk puzzels moeten oplossen. Maar… er is een twist. In elk team zit namelijk een rat die de boel probeert te saboteren. Weten jullie hem eruit te stemmen?

Dagje weg in Drachten

Met een breed repertoire aan bedrijfsuitjes snappen we het als je het lastig vindt om keuzes te maken. Maar wij garanderen je dat er altijd wel één bedrijfsuitje bij jullie past. Hieronder bieden wij wat handvatten aan om inspiratie op te doen.

De Crazy 88 Deluxe is een geweldige manier om je collega’s op een nieuwe manier te leren kennen. Je gaat namelijk aan de slag met dé gekste en uitbundigste opdrachten die je ooit gezien hebt, allemaal om zoveel mogelijk punten te scoren. Willen jullie liever een bedrijfsuitje op kantoor of bij een horecagelegenheid op locatie naar keuze? Dan hebben we ook een ruim aanbod aan quizzen en spelshows, zoals de Gek op Holland Quiz en de Pubquiz. Lekker competitief tegen elkaar strijden in een leuke gezellige quiz!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Onze tip:

Combineer een bedrijfsuitje in Drachten met een lunch, diner of borrel. Wij werken nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Drachten en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of locatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie bedrijfsuitje!

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen!

Offerte aanvragen0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Recensies

Wat zijn we toch trots op onze bedrijfsuitjes in Drachten!

“Onze collega’s hebben genoten van de pub quiz. Velen positieve reacties hebben we mogen ontvangen. Pluspunten voor presentatrice Evelien, kei goed gedaan! 😀”

Dura Vermeer Bouw Zuid BV
Anne Hurkmans
29 personen
Pubquiz op locatie

Bedrijfsuitje Den Bosch - Dura Vermeer | Uitjesbazen

“Het is bij iedereen ontzettend goed bevallen! Echt een topavond :)”

Incento
Nikki Rietveld
34 personen
Pubquiz op locatie

Bedrijfsuitje Hilversum - Incento | Uitjesbazen

“Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Stichting Zozijn
Linda Willems
22 personen
Escape Room op locatie

Bedrijfsuitje Apeldoorn - Zozijn | Uitjesbazen

Impressie bedrijfsuitje in Drachten

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze verschillende activiteiten. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste bedrijfsuitjes in Drachten en omgeving. Dit doen wij voor elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd tijdens jullie bedrijfsuitje!

Online quiz - Goed nieuws! quiz | Uitjesbazen

Altijd een bedrijfsuitje op maat

Hebben jullie het gewenste bedrijfsuitje gevonden? Ga dan met elkaar Drachten in om een bijzonder leuke dag te hebben met een van onze unieke bedrijfsuitjes. Gaan jullie lekker de stad in, of verkiezen jullie toch het comfort van een horecagelegenheid?

Heb je een vraag of kun je niet kiezen tussen onze activiteiten? Dat begrijpen wij maar al te goed. Neem daarom gerust contact met ons op voor meer informatie. Ook als jullie een persoonlijk tintje aan de activiteit willen toevoegen. Zo zorgen we altijd voor een bedrijfsuitje op maat!

Offerte aanvragen0413-302773

 

Bedrijfsuitje organiseren - Leuk en origineel | Uitjesbazen

Liever een bedrijfsuitje nabij Drachten?

Geen probleem. Zo worden onze bedrijfsuitjes ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie bedrijfsuitje in Drachten!

Offerte aanvragen0413-302773