fbpx

Bedrijfsuitje Drachten

Ben je op zoek naar een leuke activiteit voor jullie bedrijfsuitje in Drachten? Uitjesbazen organiseert al méér dan 10 jaar dé leukste bedrijfsuitjes in Drachten en omgeving!

Groepsactiviteiten - Uitjesbazen

25+ leuke,
originele bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Bedrijfsuitjes voor
grote groepen

Home » Bedrijfsuitje » Bedrijfsuitje Drachten

Dé leukste bedrijfsuitjes in Drachten!

Jij, je collega’s en Uitjesbazen. Dé ideale combinatie voor een super bedrijfsuitje in Friesland. Drachten biedt namelijk tal van leuke, interactieve bedrijfsuitjes voor jou en je collega’s. Dus kom achter jullie bureau vandaan en maak er een mooie dag van!

Met onze Escape Room op locatie toveren we een ruimte naar keuze helemaal om tot een heuse escape ervaring, inclusief acteurs en levensechte attributen. Trek je wandelschoenen aan voor één van onze stadsspellen, zoals: Wie is de Rat. In deze zenuwslopende game staat teambuilding hoog in het vaandel. Er worden namelijk meerdere teams gemaakt die onderling zoveel mogelijk puzzels moeten oplossen. Maar… er is een twist. In elk team zit namelijk een rat die de boel probeert te saboteren. Weten jullie hem eruit te stemmen?

Dagje weg in Drachten

Met een breed repertoire aan bedrijfsuitjes snappen we het als je het lastig vindt om keuzes te maken. Maar wij garanderen je dat er altijd wel één bedrijfsuitje bij jullie past. Hieronder bieden wij wat handvatten aan om inspiratie op te doen.

De Crazy 88 Deluxe is een geweldige manier om je collega’s op een nieuwe manier te leren kennen. Je gaat namelijk aan de slag met dé gekste en uitbundigste opdrachten die je ooit gezien hebt, allemaal om zoveel mogelijk punten te scoren. Willen jullie liever een bedrijfsuitje op kantoor of bij een horecagelegenheid op locatie naar keuze? Dan hebben we ook een ruim aanbod aan quizzen en spelshows, zoals de Gek op Holland Quiz en de Pubquiz. Lekker competitief tegen elkaar strijden in een leuke gezellige quiz!

Onze tip: combineer een bedrijfsuitje in Drachten met een lunch, diner of borrel!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Geen locatie is ons vreemd in de provincie Friesland.

Zo worden onze bedrijfsuitjes ook veel geboekt in:

Veelgestelde vragen

1. Waar kan het bedrijfsuitje plaatsvinden in Drachten?

Wij beschikken over vele busjes bij Uitjesbazen en hebben onze bedrijfsuitjes zo ingericht dat ze volledig mobiel zijn. Mede hierdoor zijn we dus overal in Nederland vindbaar. Jij zegt waar we verwacht worden en wij zullen er zijn. Ook al moeten we dan uit het mooie zuiden helemaal naar Friesland komen. 😉

2. Waarom zou ik kiezen voor een bedrijfsuitje in Drachten?

Drachten is na Leeuwarden de grootste stad van Friesland. Door de grote groei is het een levendige stad waar altijd wel iets te doen is. Hoe leuk is het dan om over de Kade te struinen met een van onze stadsspellen!

3. Kan ik een bedrijfsuitje combineren met een borrel?

Kort gezegd: jazeker!

Uitjesbazen werkt namelijk samen met veel horecagelegenheden in zowel Drachten als andere steden in Friesland, zoals: Dokkum, Leeuwarden, Sneek en Heerenveen.

Recensies

”Het was leuk om deze gekke bingo een keer met elkaar te spelen. Sommige collega’s moesten even wennen aan deze gekkigheid. 😊 Snel de knop omzetten lukt dan niet iedereen – is niet erg, daar leert men van. 😊”

Foute Bingo
Bedrijfsuitje Drachten

”Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Escape Room op locatie
Bedrijfsuitje Drachten

”We hebben heel erg genoten en gelachen met elkaar, dat hadden we echt even nodig na de lock down. Het was wel weer even wennen om weer sociaal te zijn. Kan je de begeleiding mijn dank overbrengen? Volgens mij ben ik vergeten naar ze te zwaaien….”

Escape the City
Bedrijfsuitje Drachten

Voor dé kroon op jullie bedrijfsuitje in Drachten!

Offerte aanvragen0413-302773