fbpx

Bedrijfsuitje Hoogeveen

Ben je op zoek naar een leuke activiteit voor jullie bedrijfsuitje in Hoogeveen? Uitjesbazen organiseert al méér dan 10 jaar dé leukste bedrijfsuitjes in Hoogeveen en omgeving!

Groepsactiviteiten - Uitjesbazen

25+ leuke, originele bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Bedrijfsuitjes voor grote groepen

ster-usp-uitjesbazen

100+ Google beoordelingen:
4,6 ★★★★★

Home » Bedrijfsuitje » Bedrijfsuitje Hoogeveen

Dé leukste bedrijfsuitjes in Hoogeveen!

Ah yes! Trek er met je collega’s op uit in Drenthe. Eén van de mooiste provincies die Nederland te bieden heeft. Hoogeveen mag zeker niet ontbreken in je rijtje. Een toffe manier om deze plaats te ontdekken is door middel van een stadsspel. In Wie is de Rat ga je in teams opdrachten door de stad uitvoeren. Er zit echter een verrader in je team die de boel probeert te saboteren. Weet jij de rat te ontmaskeren?

Hebben jullie liever een bedrijfsuitje op locatie? Op dit moment zijn de Foute Bingoshow en de Pubquiz zeer populair. 😉

Hét hoogtepunt van je week

Niet om uit de hoogte te doen. Maar wij zijn er van overtuigd dat een van onze bedrijfsuitjes ervoor gaat zorgen dat jullie een onvergetelijke dag hebben. Roep zo veel mogelijk collega’s bij elkaar en gaan! Willen jullie elkaar écht beter leren kennen? Doe dan de Crazy 88 City game. In dit spel moeten jullie zoveel mogelijk hilarische opdrachten uitvoeren om punten te scoren. Wat dacht je van Virtual Reality? Met de Full Virtual Reality Experience kunnen jullie met elkaar de wereld van VR ontdekken. En voor de echte Bourgondiërs hebben wij de diner games op het menu staan. Tijdens een van onze activiteiten lekker genieten van een hapje en een drankje.

Onze tip: combineer een bedrijfsuitje in Hoogeveen met een lunch, diner of borrel!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Geen locatie is ons vreemd in de provincie Drenthe.

Zo worden onze bedrijfsuitjes ook veel geboekt in:

Veelgestelde vragen

1. Op welk tijdstip kan een bedrijfsuitje in Hoogeveen plaatsvinden?

Dat kan op elk moment van de dag! Of je nu een Escape the City in de ochtend wil, een Pubquiz tijdens de lunchpauze of de Foute Bingoshow in de avond, wij komen graag naar je toe!

2. Waarom is een bedrijfsuitje belangrijk?

Bedrijfsuitjes zijn uitermate belangrijk voor de band tussen collega’s in jullie bedrijf. Door middel van samenwerking en ontspanning leren collega’s elkaar op een andere manier kennen buiten de werkuren om.

3. Is een van de bedrijfsuitjes te combineren met een borrel?

Kort gezegd: jazeker!

Uitjesbazen werkt namelijk samen met veel horecagelegenheden in zowel Hoogeveen als andere Drentse steden in de buurt, zoals: Emmen en Assen.

Recensies

”Het was leuk om deze gekke bingo een keer met elkaar te spelen. Sommige collega’s moesten even wennen aan deze gekkigheid. 😊 Snel de knop omzetten lukt dan niet iedereen – is niet erg, daar leert men van. 😊”

Foute Bingo
Bedrijfsuitje Hoogeveen

”Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Escape Room op locatie
Bedrijfsuitje Hoogeveen

”We hebben heel erg genoten en gelachen met elkaar, dat hadden we echt even nodig na de lock down. Het was wel weer even wennen om weer sociaal te zijn. Kan je de begeleiding mijn dank overbrengen? Volgens mij ben ik vergeten naar ze te zwaaien….”

Escape the City
Bedrijfsuitje Hoogeveen

Voor dé kroon op jullie bedrijfsuitje in Hoogeveen!

Offerte aanvragen0413-302773