fbpx

Bedrijfsuitje Emmen

Ben je op zoek naar een leuke activiteit voor jullie bedrijfsuitje in Emmen? Uitjesbazen organiseert al méér dan 10 jaar dé leukste bedrijfsuitjes in Emmen en omgeving!

Groepsactiviteiten - Uitjesbazen

25+ leuke, originele bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Bedrijfsuitjes voor grote groepen

ster-usp-uitjesbazen

100+ Google beoordelingen:
4,6 ★★★★★

Home » Bedrijfsuitje » Bedrijfsuitje Emmen

Dé leukste bedrijfsuitjes in Emmen

Emmen ligt in het prachtige Drenthe en is één van dé mooiste steden die de provincie te bieden heeft. Er is dan ook genoeg te beleven tijdens een dagje in de stad. Bij Uitjesbazen bieden we al méér dan 10 jaar leuke bedrijfsuitjes aan om jullie dag op een leuke manier in te vullen. Wat dacht je van Wie is de Rat in Wildland Emmen of Crazy 88 in het centrum van de stad? Niks is voor jullie te gek natuurlijk. 😉

Wat te doen in Emmen?

We hebben een breed repertoire van bedrijfsuitjes. Hieronder hebben we een paar activiteiten benoemd, zodat jullie niet verder hoeven te zoeken. 🙂

Onze bedrijfsuitjes op locatie zijn uitermate geschikt voor die ene gezellige VriMiBo. Ga in teams de strijd met elkaar aan in een quiz over ons mooie kikkerlandje. In de Gek op Holland Quiz ben je gegarandeerd van een echte quiz show inclusief presentator. Ook leuk is de Foute Bingoshow. Dit is niet zomaar een bingo, maar een bingo met unieke rondes en felbegeerde prijzen! Voor mensen die op zoek zijn naar spanning en sensatie bieden wij bloedstollende escape games. Houden jullie het hoofd koel tijdens het oplossen van een moord?

Onze tip: combineer een bedrijfsuitje in Emmen met een lunch, diner of borrel!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Geen locatie is ons vreemd in de provincie Drenthe.

Zo worden onze bedrijfsuitjes ook veel geboekt in:

Veelgestelde vragen

1. Waar kunnen de bedrijfsuitjes in Emmen plaatsvinden?

Jullie wens is ons bevel. Wij kunnen onze bedrijfsuitjes namelijk op elke locatie geven. Dit kun je ook bespreken met één van onze salesbazen. Wij zullen er dan voor zorgen dat het bedrijfsuitje smooth verloopt!

2. Hoeveel personen kunnen er mee op een bedrijfsuitje in Emmen?

Trommel collega’s van alle afdelingen bij elkaar voor het bedrijfsuitje van het jaar. Er kunnen namelijk zoveel collega’s mee als jullie willen. Van 15 tot 1500, niks is ons te gek!

3. Hoe ziet het boekingsproces eruit?

Als jij het geschikte bedrijfsuitje hebt gevonden, kun je gratis en vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen. Als je dan besluit het uitje te boeken, zullen we meerdere malen contact met elkaar hebben via de telefoon en mail om de details te bespreken.

Recensies

”Het was leuk om deze gekke bingo een keer met elkaar te spelen. Sommige collega’s moesten even wennen aan deze gekkigheid. 😊 Snel de knop omzetten lukt dan niet iedereen – is niet erg, daar leert men van. 😊”

Foute Bingo
Bedrijfsuitje Emmen

”Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Escape Room op locatie
Bedrijfsuitje Emmen

”We hebben heel erg genoten en gelachen met elkaar, dat hadden we echt even nodig na de lock down. Het was wel weer even wennen om weer sociaal te zijn. Kan je de begeleiding mijn dank overbrengen? Volgens mij ben ik vergeten naar ze te zwaaien….”

Escape the City
Bedrijfsuitje Emmen

Voor dé kroon op jullie bedrijfsuitje in Emmen!

Offerte aanvragen0413-302773