fbpx

Bedrijfsuitje Emmen

Ben je op zoek naar een leuke activiteit voor jullie bedrijfsuitje in Emmen? Uitjesbazen organiseert al méér dan 10 jaar dé leukste bedrijfsuitjes in Emmen en omgeving!

Groepsactiviteiten - Uitjesbazen

25+ leuke, originele bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Bedrijfsuitjes voor grote groepen

ster-usp-uitjesbazen

150+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Bedrijfsuitje » Bedrijfsuitje Emmen

Dé leukste bedrijfsuitjes in Emmen

Emmen ligt in het prachtige Drenthe en is één van dé mooiste steden die de provincie te bieden heeft. Er is dan ook genoeg te beleven tijdens een dagje in de stad met je collega’s. Bij Uitjesbazen bieden we al méér dan 10 jaar leuke bedrijfsuitjes aan om jullie dag op een leuke manier in te vullen. Wat dacht je van Wie is de Rat in Wildland Emmen of Crazy 88 in het centrum van de stad? Niks is voor jullie te gek natuurlijk. 😉

Wat te doen in Emmen?

We hebben een breed repertoire van bedrijfsuitjes. Hieronder hebben we een paar activiteiten benoemd, zodat jullie niet verder hoeven te zoeken. 🙂

Onze bedrijfsuitjes op locatie zijn uitermate geschikt voor die ene gezellige VriMiBo. Ga in teams de strijd met elkaar aan in een quiz over ons mooie kikkerlandje. In de Gek op Holland Quiz ben je gegarandeerd van een echte quiz show inclusief presentator. Ook leuk is de Foute Bingoshow. Dit is niet zomaar een bingo, maar een bingo met unieke rondes en felbegeerde prijzen! Voor mensen die op zoek zijn naar spanning en sensatie bieden wij bloedstollende escape games. Houden jullie het hoofd koel tijdens het oplossen van een moord?

Onze tip: combineer een bedrijfsuitje in Emmen met een lunch, diner of borrel!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Onze tip:

Combineer een bedrijfsuitje in Emmen met een lunch, diner of borrel. Wij werken nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Emmen en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of locatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie bedrijfsuitje!

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen!

Offerte aanvragen0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Recensies

Emmen en Uitjesbazen zijn een top combinatie. Zie hier waarom!

“We hebben genoten van de pubquiz; wat een feestje!”

Woonconcept
Majbritt Poel
89 personen
Pubquiz op locatie

Bedrijfsuitje Meppel - Woonconcept | Uitjesbazen

“Afgelopen vrijdag hebben wij van de PV van Meppel een fantastische avond gehad! En dat ondanks dat geen van de groepjes op tijd was met de oplossing.”

Gemeente Meppel
Ingmar Wilke
40 personen
Escape the Firm

Bedrijfsuitje Meppel - Gemeente Meppel | Uitjesbazen

“Wij hebben het zeker leuk gehad tijdens de Bingoshow! Bedankt hiervoor!”

Provincie Drenthe
Ali Waninge
15 personen
Foute Bingoshow

Bedrijfsuitje Assen - Provincie Drenthe | Uitjesbazen

Impressie bedrijfsuitje in Emmen

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze verschillende activiteiten. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste bedrijfsuitjes in Emmen en omgeving. Dit doen wij voor elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd tijdens jullie bedrijfsuitje!

Online quiz - Goed nieuws! quiz | Uitjesbazen

Altijd een bedrijfsuitje op maat

Hebben jullie het gewenste bedrijfsuitje gevonden? Vraag vrijblijvend een offerte aan. Samen maken we er een fantastische dag van in Emmen!

Heb je een vraag of kun je niet kiezen tussen onze activiteiten? Dat begrijpen wij maar al te goed. Neem daarom gerust contact met ons op voor meer informatie. Ook als jullie een persoonlijk tintje aan de activiteit willen toevoegen. Zo zorgen we altijd voor een bedrijfsuitje op maat!

Offerte aanvragen0413-302773

Bedrijfsuitje organiseren - Leuk en origineel | Uitjesbazen

Liever een bedrijfsuitje nabij Emmen?

Geen probleem. Zo worden onze bedrijfsuitjes ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie bedrijfsuitje in Emmen!

Offerte aanvragen0413-302773