fbpx

Bedrijfsuitje Meppel

Ben je op zoek naar een leuke activiteit voor jullie bedrijfsuitje in Meppel? Uitjesbazen organiseert al méér dan 10 jaar dé leukste bedrijfsuitjes in Meppel en omgeving!

Groepsactiviteiten - Uitjesbazen

25+ leuke, originele bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Bedrijfsuitjes voor grote groepen

ster-usp-uitjesbazen

100+ Google beoordelingen:
4,6 ★★★★★

Home » Bedrijfsuitje » Bedrijfsuitje Meppel

Dé leukste bedrijfsuitjes in Meppel!

Willen jullie een bedrijfsuitje in Drenthe organiseren? Meppel biedt tal van mogelijkheden voor een bedrijfsuitje in het centrum van de stad of een andere locatie naar keuze. Ga bijvoorbeeld met je collega’s op pad tijdens Escape the City. In dit spannende stadsspel moeten jullie een mysterie oplossen door plaatsen delict te bezoeken en puzzels op te lossen. Daarnaast kunnen wij naar je toe komen met een spelshow of quiz, denk aan de Foute Bingoshow of een hilarische Pubquiz!

Dé gaafste tijd met collega´s in Meppel

Krijg jij al vlinders in je buik bij het bedenken van een bedrijfsuitje voor je collega’s? Laat ons je helpen met een breed aanbod aan bedrijfsuitjes. Zo ga je in de Crazy 88 Deluxe aan de slag met de gekste opdrachten. Samenwerking staat voorop. Welk team scoort de meeste punten? Als jullie meer op zoek zijn naar ontspanning, dan is een spelshow echt aan te raden. In de Gek op Holland Quiz gaan jullie met elkaar de strijd aan om de meeste punten te scoren. Ook bieden wij spanning en sensatie in onze escape games. Kies bijvoorbeeld voor het Moorddiner en los deze bloedstollende moordzaak op! Kortom: in ons repertoire vind je voor ieder wat wils. Keuze genoeg. 😉

Onze tip: combineer een bedrijfsuitje in Meppel met een lunch, diner of borrel!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Geen locatie is ons vreemd in de provincie Drenthe.

Zo worden onze bedrijfsuitjes ook veel geboekt in:

Veelgestelde vragen

1. Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Met een jong en enthousiast team staan wij altijd paraat om hét perfecte bedrijfsuitje te organiseren. Met een breed assortiment hebben we voor iedere groep wat wils. Van stadsspellen tot online bedrijfsuitjes en bedrijfsuitjes op locatie.

2. Waarom is een bedrijfsuitje belangrijk?

Bedrijfsuitjes zijn uitermate belangrijk voor de band tussen collega’s in jullie bedrijf. Door middel van samenwerking en ontspanning leren collega’s elkaar op een andere manier kennen buiten de werkuren om.

3. Is een van de bedrijfsuitjes te combineren met een borrel?

Kort gezegd: jazeker!

Uitjesbazen werkt namelijk samen met veel horecagelegenheden in zowel Meppel als andere Drentse steden in de buurt, zoals: Emmen, Hoogeveen en Assen.

Recensies

”Het was leuk om deze gekke bingo een keer met elkaar te spelen. Sommige collega’s moesten even wennen aan deze gekkigheid. 😊 Snel de knop omzetten lukt dan niet iedereen – is niet erg, daar leert men van. 😊”

Foute Bingo
Bedrijfsuitje Meppel

”Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Escape Room op locatie
Bedrijfsuitje Meppel

”We hebben heel erg genoten en gelachen met elkaar, dat hadden we echt even nodig na de lock down. Het was wel weer even wennen om weer sociaal te zijn. Kan je de begeleiding mijn dank overbrengen? Volgens mij ben ik vergeten naar ze te zwaaien….”

Escape the City
Bedrijfsuitje Meppel

Voor dé kroon op jullie bedrijfsuitje in Meppel!

Offerte aanvrage0413-302773