fbpx

Bedrijfsuitje Meppel

Ben je op zoek naar een leuke activiteit voor jullie bedrijfsuitje in Meppel? Uitjesbazen organiseert al méér dan 10 jaar dé leukste bedrijfsuitjes in Meppel en omgeving!

Groepsactiviteiten - Uitjesbazen

25+ leuke, originele bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Bedrijfsuitjes voor grote groepen

ster-usp-uitjesbazen

150+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Bedrijfsuitje » Bedrijfsuitje Meppel

Dé leukste bedrijfsuitjes in Meppel!

Willen jullie een bedrijfsuitje in Drenthe organiseren? Meppel biedt tal van mogelijkheden voor een bedrijfsuitje in het centrum van de stad of een andere locatie naar keuze. Ga bijvoorbeeld met je collega’s op pad tijdens Escape the City. In dit spannende stadsspel moeten jullie een mysterie oplossen door plaatsen delict te bezoeken en puzzels op te lossen. Daarnaast kunnen wij naar je toe komen met een spelshow of quiz, denk aan de Foute Bingoshow of een hilarische Pubquiz!

Dé gaafste tijd met collega´s in Meppel

Krijg jij al vlinders in je buik bij het bedenken van een bedrijfsuitje voor je collega’s? Laat ons je helpen met een breed aanbod aan bedrijfsuitjes. Zo ga je in de Crazy 88 Deluxe aan de slag met de gekste opdrachten. Samenwerking staat voorop. Welk team scoort de meeste punten? Als jullie meer op zoek zijn naar ontspanning, dan is een spelshow echt aan te raden. In de Gek op Holland Quiz gaan jullie met elkaar de strijd aan om de meeste punten te scoren. Ook bieden wij spanning en sensatie in onze escape games. Kies bijvoorbeeld voor het Moorddiner en los deze bloedstollende moordzaak op! Kortom: in ons repertoire vind je voor ieder wat wils. Keuze genoeg. 😉

Onze tip: combineer een bedrijfsuitje in Meppel met een lunch, diner of borrel!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Onze tip:

Combineer een bedrijfsuitje in Meppel met een lunch, diner of borrel. Wij werken nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Meppel en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of locatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie bedrijfsuitje!

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen!

Offerte aanvragen0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Veel gekozen locaties in Meppel en omgeving:

Eetcafé de Beurs

Image

Villa Kalkoven

Image

Zizo Meppel

Image

Recensies

Deze Meppelse bedrijven hebben al een leuk Uitje gehad!

“We hebben genoten van de pubquiz; wat een feestje!”

Woonconcept
Majbritt Poel
89 personen
Pubquiz op locatie

Bedrijfsuitje Meppel - Woonconcept | Uitjesbazen

“Afgelopen vrijdag hebben wij van de PV van Meppel een fantastische avond gehad! En dat ondanks dat geen van de groepjes op tijd was met de oplossing.”

Gemeente Meppel
Ingmar Wilke
40 personen
Escape the Firm

Bedrijfsuitje Meppel - Gemeente Meppel | Uitjesbazen

“Wij hebben het zeker leuk gehad tijdens de Bingoshow! Bedankt hiervoor!”

Provincie Drenthe
Ali Waninge
15 personen
Foute Bingoshow

Bedrijfsuitje Assen - Provincie Drenthe | Uitjesbazen

Impressie bedrijfsuitje in Meppel

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze verschillende activiteiten. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste bedrijfsuitjes in Meppel en omgeving. Dit doen wij voor elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd tijdens jullie bedrijfsuitje!

Online quiz - Goed nieuws! quiz | Uitjesbazen

Altijd een bedrijfsuitje op maat

Hebben jullie het gewenste bedrijfsuitje gevonden? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Samen maken we er een fantastische dag van in het mooie Meppel!

Heb je een vraag of kun je niet kiezen tussen onze activiteiten? Dat begrijpen wij maar al te goed. Neem daarom gerust contact met ons op voor meer informatie. Ook als jullie een persoonlijk tintje aan de activiteit willen toevoegen. Zo zorgen we altijd voor een bedrijfsuitje op maat!

Offerte aanvragen0413-302773

Bedrijfsuitje organiseren - Leuk en origineel | Uitjesbazen

Liever een bedrijfsuitje nabij Meppel?

Geen probleem. Zo worden onze bedrijfsuitjes ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie bedrijfsuitje in Meppel!

Offerte aanvrage0413-302773