fbpx

Bedrijfsuitje Drenthe

Wil je een bedrijfsuitje organiseren in Drenthe? Bijvoorbeeld in Assen of Emmen? Bij Uitjesbazen vind je leuke, originele bedrijfsuitjes voor grote groepen.

Groepsactiviteiten - Uitjesbazen

25+ leuke, originele bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Bedrijfsuitjes voor grote groepen

ster-usp-uitjesbazen

100+ Google beoordelingen:
4,6 ★★★★★

Home » Bedrijfsuitje » Bedrijfsuitje Drenthe

Een bedrijfsuitje in Drenthe

Je hebt een handje hulp nodig bij de organisatie van een spetterend bedrijfsuitje in hartje Drenthe. Bijvoorbeeld in Assen of Emmen. Wij regelen het gewenste bedrijfsuitje graag voor jullie. Waar zit je aan te denken? Een Foute Bingoshow met knallende, ludieke prijzen? Een unieke Escape Room op locatie naar keuze? Verraad en sabotage in Wie is de Rat? Voor iedere wens bieden wij een passend bedrijfsuitje in Drenthe. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Niet voor niets is Uitjesbazen dé baas in bedrijfsuitjes, teamuitjes en personeelsuitjes!

Organiseer een leuk bedrijfsuitje

Wij houden van ons werk. En wij maken het maar al te graag makkelijk voor jullie. Wat dit precies betekent? Het gewenste bedrijfsuitje wordt op locatie naar keuze georganiseerd in Drenthe. Dit kan bij jullie op kantoor zijn, in de straten van Assen of een populair restaurant naar keuze. Kortom: altijd op door jullie gewenste locatie. Kies bijvoorbeeld voor een Pubquiz en ga de strijd met je collega’s aan. Zijn jullie in een doldwaze bui en ben je benieuwd naar wie jullie gekste collega is? Crazy 88 it is. Bekijk op je gemak de mogelijkheden en boek een spetterend bedrijfsuitje in Drenthe.

Onze tip: combineer een bedrijfsuitje in Drenthe met een lunch, diner of borrel!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Geen locatie is ons vreemd in de provincie Drenthe.

Zo worden onze bedrijfsuitjes ook veel geboekt in:

Veelgestelde vragen

1. Met hoeveel personen kan ik een bedrijfsuitje organiseren in Drenthe?

Onze specialisatie is het organiseren van teambuilding activiteiten voor grotere groepen. Ben je met een grote groep en wil je een bedrijfsuitje organiseren voor veel collega’s in Drenthe? Wij organiseren hét perfecte teamuitje voor jullie groep.

2. Welke steden zijn geschikt om een bedrijfsuitje in te organiseren?

Van Limburg tot Groningen en van Brabant tot Drenthe, wij organiseren onze bedrijfsuitjes door heel Nederland. Op. Elke. Locatie. In feite kan elke stad of elk dorp gebruikt worden voor onze bedrijfsuitjes. Maar er zijn zeker plaatsen die we aanraden. Zo zijn grotere plaatsen beter geschikt voor het spelen van bijvoorbeeld stadsspellen. Je kunt dan bijvoorbeeld denken aan een bedrijfsuitje in Assen of Emmen. Geef ons gerust een belletje voor passend advies.

3. Is het combineren van bedrijfsuitjes mogelijk?

Jazeker. Zie jij meerdere bedrijfsuitjes die je op een dag wil organiseren? Dat kan uiteraard! Neem contact met ons op en laat één van onze salesbazen weten hoe jouw perfecte dag eruit ziet!

Recensies

“We hebben genoten van de pubquiz; wat een feestje!”

Woonconcept
Majbritt Poel
89 personen
Pubquiz op locatie
Bedrijfsuitje Meppel

Bedrijfsuitje Meppel - Woonconcept | Uitjesbazen

“Afgelopen vrijdag hebben wij van de PV van Meppel een fantastische avond gehad! En dat ondanks dat geen van de groepjes op tijd was met de oplossing.”

Gemeente Meppel
Ingmar Wilke
40 personen
Escape the Firm
Bedrijfsuitje Meppel

Bedrijfsuitje Meppel - Gemeente Meppel | Uitjesbazen

“Wij hebben het zeker leuk gehad tijdens de Bingoshow! Bedankt hiervoor!”

Provincie Drenthe
Ali Waninge
15 personen
Foute Bingoshow
Bedrijfsuitje Assen

Bedrijfsuitje Assen - Provincie Drenthe | Uitjesbazen

Voor dé kroon op jullie bedrijfsuitje in Drenthe!

Offerte aanvragen0413-302773