Uitje aanvragen
22 zelfontwikkelde bedrijfsuitjes
22 zelfontwikkelde bedrijfsuitjes
Vanaf 5 tot 2.500 personen
Vanaf 5 tot 2.500 personen
300+ Google beoordelingen: 4,8 ★★★★★
300+ Google beoordelingen: 4,8 ★★★★★

Een actief bedrijfsuitje in Drenthe

Je hebt hulp nodig voor de organisatie van een actief bedrijfsuitje in Drenthe. Bijvoorbeeld in Assen, Hoogeveen of Coevorden. Wij regelen graag het gewenste bedrijfsuitje voor jullie in Drenthe. In een stad naar keuze. Op locatie naar keuze. Van A tot Z. Wel zo makkelijk voor jullie. 😉

Categorieën

Wij organiseren altijd hét juiste type bedrijfsuitje in Drenthe.

Het Moorddiner of Wie is de Rat

Een creatief bedrijfsuitje in Drenthe, maar wat te doen? Kies met het Moorddiner voor een actief uitje voor de bovenkamer. Onze tip als je eten met een activiteit wil combineren. Verder is het natuurlijk mogelijk om op actieve wijze een stadscentrum te ontdekken. Verkrijg bijvoorbeeld met Wie is de Rat een levensechte “Mol” ervaring. Zo gaan jullie nabij diverse highlights van de stad verraderlijke opdrachten in teamverband voltooien. Er is echter een grote ‘maar’: De Rat. Hij of zij zal er alles aandoen om jullie het leven zuur te maken.

Bedrijfsuitje op locatie

Welke activiteit jullie ook kiezen, wij organiseren onze activiteiten op iedere gewenste locatie in Nederland. Groningen, Friesland of Overijssel? Dat kan. Toch komen we liever met onze bedrijfsuitjes naar jullie in Drenthe. 😉

Drenthe | Uitjesbazen | Bedrijfsuitje | Teambuilding | Afdelingsuitje | Groepsactiviteit | Personeelsuitje | Teamuitje

Populaire bedrijfsuitjes in Drenthe

In het stadscentrum, bij een horecagelegenheid of gewoon op kantoor. Onze bedrijfsuitjes zijn op elke locatie in Drenthe mogelijk.

Inspiratie en ideeën voor jullie teamuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie teamuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste bedrijfsuitjes in de provincie Drenthe. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

PS. Kun je het gewenste bedrijfsuitje nog steeds niet vinden tussen onze populaire activiteiten? In onze blog “top 10 bedrijfsuitjes“ vind je een rangschikking van onze toppers. Wil jij een handig stappenplan hebben voor het organiseren van hét perfecte uitje, lees dan de blog “bedrijfsuitje organiseren”.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Een greep uit onze 300 Google reviews: 4,8/5 ★★★★★

Uitjesbazen verzorgde hier de op maat gemaakte quiz. “Afgelopen vrijdag heeft Aanneming Wegenbouw Hemmen bv een ontzettend leuk personeelsfeest gehad bij Restaurant Van der Valk in Emmen. Uitjesbazen verzorgde hier de op maat gemaakte quiz. Veel van de quiz vragen hadden betrekking op collega’s en op het bedrijf. Dit zorgde voor veel hilariteit. Echt een aanrader!” Ingrid Niland Emmen – 58 personen Quiz Show Deluxe
We hebben genoten van de pubquiz; wat een feestje! Majbritt Poel Meppel – 89 personen PubQuiz op locatie
Wij hebben het zeker leuk gehad tijdens de Bingoshow! Bedankt hiervoor! Ali Waninge Assen – 15 personen Foute Bingo
Afgelopen vrijdag hebben wij van de PV van Meppel een fantastische avond gehad! “Afgelopen vrijdag hebben wij van de PV van Meppel een fantastische avond gehad! En dat ondanks dat geen van de groepjes op tijd was met de oplossing.” Ingmar Wilke Meppel – 40 personen Escape Box
We hebben gelachen, gesaboteerd, gepuzzeld, rare poses gemaakt. “Namens team HRM van de gemeente Emmen bedankt voor het leuke uitje! We hebben gelachen, gesaboteerd, gepuzzeld, rare poses gemaakt en vooral genoten in het gezellige centrum van Emmen!” Alien Kasperts Emmen – 26 personen Wie is de Rat?

Haal alles uit jullie bedrijfsuitje

Je bent er bijna uit, maar je hebt nog enkele vragen over de invulling van jullie bedrijfsuitje in Drenthe. Stel je vragen gerust via ons contactformulier, zodat wij vrijblijvend mee kunnen denken.

Wil je bijvoorbeeld een van onze activiteiten laten personaliseren? Kijk, dat is pas écht leuk en origineel. Wil je het bedrijfsuitje combineren met een lunchdiner of borrel? Uitjesbazen werkt samen met talloze horeca– en eventlocaties in heel de provincie Drenthe. Ook handig wanneer je nog geen locatie op het oog hebt. Kortom: gezamenlijk stemmen we het bedrijfsuitje compleet af op jullie wensen.

Bel direct met een van onze kantoorbazen0413 302 773

Neem contact op

Drenthe is een populaire provincie voor onze activiteiten.

Zo worden onze bedrijfsuitjes veel geboekt in:

Voor de kroon op jullie bedrijfsuitje in Drenthe!

Ja, ik wil nu een gratis offerte!