fbpx

Bedrijfsuitje Assen

Ben je op zoek naar een leuke activiteit voor jullie bedrijfsuitje in Assen? Uitjesbazen organiseert al méér dan 10 jaar dé leukste bedrijfsuitjes in Assen en omgeving!

Groepsactiviteiten - Uitjesbazen

25+ leuke, originele bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Bedrijfsuitjes voor grote groepen

ster-usp-uitjesbazen

100+ Google beoordelingen:
4,6 ★★★★★

Home » Bedrijfsuitje » Bedrijfsuitje Assen

Dé leukste bedrijfsuitjes in Assen!

Wil je samen met collega’s een bedrijfsuitje organiseren in Assen? Dat kan bij Uitjesbazen! Met méér dan 10 jaar ervaring weten wij altijd het geschikte bedrijfsuitje voor jullie vraag te vinden. De Highland Games in één van de oudste bossen van Nederland of Wie is de Rat in Drouwenerzand? Het kan allemaal!

Bedrijfsuitjes binnen of buiten in Assen

Wij organiseren bedrijfsuitjes op locatie naar keuze. Krijgen jullie geen genoeg van de buitenlucht en willen jullie een actief bedrijfsuitje? Daar zijn onze stadsspellen uitermate geschikt voor. Ga op verkenning tijdens Escape the City en spoor een akelige seriemoordenaar op aan de hand van puzzels en opdrachten. Ben op zoek naar originele opdrachten? Kies dan onze Crazy 88 Deluxe. Voer de gekste opdrachten uit om zoveel mogelijk punten te scoren voor jouw team. Wil je liever dat wij bij jullie op locatie komen? Dan hebben wij ook een ruim aanbod aan bedrijfsuitjes op locatie. Onze klassiekers zijn de Foute Bingoshow en de Escape Room op locatie.

Onze tip: combineer een bedrijfsuitje in Assen met een lunch, diner of borrel!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Geen locatie is ons vreemd in de provincie Drenthe.

Zo worden onze bedrijfsuitjes ook veel geboekt in:

Veelgestelde vragen

1. Waar kunnen de bedrijfsuitjes in Assen plaatsvinden?

Boek ons bij jullie op kantoor, in een kroeg of tijdens een feest in een zaal. Het kan allemaal. Overleg het tijdens het contactmoment met een van onze salesbazen, zodat we ons optimaal kunnen voorbereiden!

2. Voor hoeveel personen kan ik een bedrijfsuitje in Assen boeken?

Neem zoveel mogelijk collega’s mee op een bedrijfsuitje!

Onze activiteiten zijn namelijk zo ingericht dat er een ongelimiteerd aantal mensen mee kunnen doen. Fun, fun!

3. Hoe ziet het boekingsproces eruit?

Als jij het geschikte bedrijfsuitje hebt gevonden, kun je gratis en vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen. Als je dan besluit het bedrijfsuitje te boeken, zullen wij meerdere malen contact met elkaar hebben via de telefoon en mail om de details te bespreken.

Recensies

”Het was leuk om deze gekke bingo een keer met elkaar te spelen. Sommige collega’s moesten even wennen aan deze gekkigheid. 😊 Snel de knop omzetten lukt dan niet iedereen – is niet erg, daar leert men van. 😊”

Foute Bingo
Bedrijfsuitje Assen

”Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Escape Room op locatie
Bedrijfsuitje Assen

”We hebben heel erg genoten en gelachen met elkaar, dat hadden we echt even nodig na de lock down. Het was wel weer even wennen om weer sociaal te zijn. Kan je de begeleiding mijn dank overbrengen? Volgens mij ben ik vergeten naar ze te zwaaien….”

Escape the City
Bedrijfsuitje Assen

Voor dé kroon op jullie bedrijfsuitje in Assen!

Offerte aanvragen0413-302773