fbpx

Bedrijfsuitje Assen

Ben je op zoek naar een leuke activiteit voor jullie bedrijfsuitje in Assen? Uitjesbazen organiseert al méér dan 10 jaar dé leukste bedrijfsuitjes in Assen en omgeving!

Groepsactiviteiten - Uitjesbazen

25+ leuke, originele bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Bedrijfsuitjes voor grote groepen

ster-usp-uitjesbazen

100+ Google beoordelingen:
4,6 ★★★★★

Home » Bedrijfsuitje » Bedrijfsuitje Assen

Dé leukste bedrijfsuitjes in Assen!

Wil je samen met collega’s een bedrijfsuitje organiseren in Assen? Dat kan bij Uitjesbazen! Met méér dan 10 jaar ervaring weten wij altijd het geschikte bedrijfsuitje voor jullie vraag te vinden. De Highland Games in één van de oudste bossen van Nederland of Wie is de Rat in Drouwenerzand? Het kan allemaal!

Bedrijfsuitjes binnen of buiten in Assen

Wij organiseren bedrijfsuitjes op locatie naar keuze. Krijgen jullie geen genoeg van de buitenlucht en willen jullie een actief bedrijfsuitje? Daar zijn onze stadsspellen uitermate geschikt voor. Ga op verkenning tijdens Escape the City en spoor een akelige seriemoordenaar op aan de hand van puzzels en opdrachten. Ben op zoek naar originele opdrachten? Kies dan onze Crazy 88 Deluxe. Voer de gekste opdrachten uit om zoveel mogelijk punten te scoren voor jouw team. Wil je liever dat wij bij jullie op locatie komen? Dan hebben wij ook een ruim aanbod aan bedrijfsuitjes op locatie. Onze klassiekers zijn de Foute Bingoshow en de Escape Room op locatie.

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Onze tip:

Combineer een bedrijfsuitje in Assen met een lunch, diner of borrel. Wij werken nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Assen en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of locatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie bedrijfsuitje!

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen!

Offerte aanvragen0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Veel gekozen locaties in Assen en omgeving:

De Bonte Wever

Image

Hertenkamp

Image

Jouw horecagelegenheid of eventlocatie hier?

Image

Recensies

Wat zijn we toch trots op onze bedrijfsuitjes in Assen!

“We hebben genoten van de pubquiz; wat een feestje!”

Woonconcept
Majbritt Poel
89 personen
Pubquiz op locatie

Image

“Afgelopen donderdag 22 april hebben wij de Pubquiz gedaan en wij vonden het erg geslaagd en we hebben enorm aan de teambuilding kunnen werken met de leuke opdrachten! Positieve reacties ontvangen.”

Trebbe Groep
Sjors Negenman
31 personen
Pubquiz op locatie

Image

“Wij hebben het zeker leuk gehad tijdens de Bingoshow! Bedankt hiervoor!”

Provincie Drenthe
Ali Waninge
15 personen
Foute Bingoshow

Image

Impressie bedrijfsuitje in Assen

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze verschillende activiteiten. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste bedrijfsuitjes in Assen en omgeving. Dit doen wij voor elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd tijdens jullie bedrijfsuitje!

Online quiz - Goed nieuws! quiz | Uitjesbazen

Altijd een bedrijfsuitje op maat

Hebben jullie het gewenste bedrijfsuitje gevonden? Vraag vrijblijvend een offerte aan. Samen maken we er een fantastische dag van in Assen!

Heb je een vraag of kun je niet kiezen tussen onze activiteiten? Dat begrijpen wij maar al te goed. Neem daarom gerust contact met ons op voor meer informatie. Ook als jullie een persoonlijk tintje aan de activiteit willen toevoegen. Zo zorgen we altijd voor een bedrijfsuitje op maat!

Offerte aanvragen0413-302773

Bedrijfsuitje organiseren - Leuk en origineel | Uitjesbazen

Liever een bedrijfsuitje nabij Assen?

Geen probleem. Zo worden onze bedrijfsuitjes ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie bedrijfsuitje in Assen!

Offerte aanvragen0413-302773