fbpx

Bedrijfsuitje Coevorden

Ben je op zoek naar een leuke activiteit voor jullie bedrijfsuitje in Coevorden? Uitjesbazen organiseert al méér dan 10 jaar dé leukste bedrijfsuitjes in Coevorden en omgeving!

Groepsactiviteiten - Uitjesbazen

25+ leuke, originele bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Bedrijfsuitjes voor grote groepen

ster-usp-uitjesbazen

150+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Bedrijfsuitje » Bedrijfsuitje Coevorden

Dé leukste bedrijfsuitjes in Coevorden!

Coevorden is de Crème de la Crème van Drenthe en dus uitermate geschikt voor een bedrijfsuitje. Willen jullie met elkaar ontspannen tijdens een leuke quiz of spelshow? Dan is onze Foute Bingoshow iets voor jullie. In deze bingo zijn er interessante rondes en super leuke opdrachten te beleven. Willen jullie er liever op uit? Ga op pad met een van onze spellen in de stad, zoals Wie is de Rat. Een game gebaseerd op het populaire Tv-programma waarin één iemand de saboteur is en de rest deze moet zien te ontmaskeren.

Nodig iedereen uit voor een bedrijfsuitje!

Betty van de marketing, Koen van HR of baas Lieke. Neem ze allemaal mee voor een geweldig bedrijfsuitje! Zijn jullie een bedrijf dat zich bezighoudt met de toekomst? Dan moet je Virtual Reality proberen. Met de Full Virtual Reality Experience komen wij naar jullie toe. Ook kunnen we jullie ontmoeten in het centrum van de stad voor een van onze stadsspellen. Bijvoorbeeld in Escape the City, hier helpen jullie de politie met het oplossen van een seriemoord door middel van puzzels en opdrachten. Of beleef een echte Mol-ervaring tijdens de Wie is de Rat City game. En dat terwijl jullie alle hotspots van Coevorden zien!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Onze tip:

Combineer een bedrijfsuitje in Coevorden met een lunch, diner of borrel. Wij werken nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Coevorden en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of locatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie bedrijfsuitje!

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen!

Offerte aanvragen0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Recensies

Coevorden is in de ban van Uitjes!

”Dank je Sanne! Het was een fijne avond vrijdag. Ik hoop en ik denk dat het personeel er wel van genoten heeft. Merci! En tot de volgende.”

Remeha
Celine De Vroey
80 personen
Foute Bingoshow

Bedrijfsuitje Apeldoorn - Remeha | Uitjesbazen

“We hebben genoten van de pubquiz; wat een feestje!”

Woonconcept
Majbritt Poel
89 personen
Pubquiz op locatie

Bedrijfsuitje Meppel - Woonconcept | Uitjesbazen

“Wij hebben het zeker leuk gehad tijdens de Bingoshow! Bedankt hiervoor!”

Provincie Drenthe
Ali Waninge
15 personen
Foute Bingoshow

Bedrijfsuitje Assen - Provincie Drenthe | Uitjesbazen

Impressie bedrijfsuitje in Coevorden

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze verschillende activiteiten. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste bedrijfsuitjes in Coevorden en omgeving. Dit doen wij voor elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd tijdens jullie bedrijfsuitje!

Online quiz - Goed nieuws! quiz | Uitjesbazen

Altijd een bedrijfsuitje op maat

Hebben jullie het gewenste bedrijfsuitje gevonden? Vraag vrijblijvend een offerte aan. Samen maken we er een fantastische dag van in Coevorden!

Heb je een vraag of kun je niet kiezen tussen onze activiteiten? Dat begrijpen wij maar al te goed. Neem daarom gerust contact met ons op voor meer informatie. Ook als jullie een persoonlijk tintje aan de activiteit willen toevoegen. Zo zorgen we altijd voor een bedrijfsuitje op maat!

Offerte aanvragen0413-302773

Bedrijfsuitje organiseren - Leuk en origineel | Uitjesbazen

Liever een bedrijfsuitje nabij Coevorden?

Geen probleem. Zo worden onze bedrijfsuitjes ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie bedrijfsuitje in Coevorden!

Offerte aanvragen0413-302773