fbpx

Bedrijfsuitje Coevorden

Ben je op zoek naar een leuke activiteit voor jullie bedrijfsuitje in Coevorden? Uitjesbazen organiseert al méér dan 10 jaar dé leukste bedrijfsuitjes in Coevorden en omgeving!

Groepsactiviteiten - Uitjesbazen

25+ leuke, originele bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Bedrijfsuitjes voor grote groepen

ster-usp-uitjesbazen

100+ Google beoordelingen:
4,6 ★★★★★

Home » Bedrijfsuitje » Bedrijfsuitje Coevorden

Dé leukste bedrijfsuitjes in Coevorden!

Coevorden is de Crème de la Crème van Drenthe en dus uitermate geschikt voor een bedrijfsuitje. Willen jullie met elkaar ontspannen tijdens een leuke quiz of spelshow? Dan is onze Foute Bingoshow iets voor jullie. In deze bingo zijn er interessante rondes en super leuke opdrachten te beleven. Willen jullie er liever op uit? Ga op pad met een van onze spellen in de stad, zoals Wie is de Rat. Een game gebaseerd op het populaire Tv-programma waarin één iemand de saboteur is en de rest deze moet zien te ontmaskeren.

Nodig iedereen uit voor een bedrijfsuitje!

Betty van de marketing, Koen van HR of baas Lieke. Neem ze allemaal mee voor een geweldig bedrijfsuitje! Zijn jullie een bedrijf dat zich bezighoudt met de toekomst? Dan moet je Virtual Reality proberen. Met de Full Virtual Reality Experience komen wij naar jullie toe. Ook kunnen we jullie ontmoeten in het centrum van de stad voor een van onze stadsspellen. Bijvoorbeeld in Escape the City, hier helpen jullie de politie met het oplossen van een seriemoord door middel van puzzels en opdrachten. Of beleef een echte Mol-ervaring tijdens de Wie is de Rat City game. En dat terwijl jullie alle hotspots van Coevorden zien!

Onze tip: combineer een bedrijfsuitje in Coevorden met een lunch, diner of borrel!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Geen locatie is ons vreemd in de provincie Drenthe.

Zo worden onze bedrijfsuitjes ook veel geboekt in:

Veelgestelde vragen

1. Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Uitjesbazen biedt een jong enthousiast team dat voor jullie hét perfecte bedrijfsuitje organiseert in Coevorden. Met een breed assortiment hebben we voor iedere groep wat wils. Van stadsspellen tot online bedrijfsuitjes en bedrijfsuitjes op locatie.

2. Welke tijden kunnen bedrijfsuitjes plaatsvinden?

Een bedrijfsuitje is mogelijk op elk moment van de dag. In de ochtend, middag, avond of zelfs in de nacht. Wij staan voor je klaar!

3. Is een van de bedrijfsuitjes te combineren met een borrel?

Kort gezegd: jazeker!

Uitjesbazen werkt namelijk samen met veel horecagelegenheden in zowel Coevorden als andere Drentse steden, zoals: Emmen, Hoogeveen, Meppel en Assen.

Recensies

 

”Het was leuk om deze gekke bingo een keer met elkaar te spelen. Sommige collega’s moesten even wennen aan deze gekkigheid. 😊 Snel de knop omzetten lukt dan niet iedereen – is niet erg, daar leert men van. 😊”

Foute Bingo
Bedrijfsuitje Coevorden

”Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Escape Room op locatie
Bedrijfsuitje Coevorden

”We hebben heel erg genoten en gelachen met elkaar, dat hadden we echt even nodig na de lock down. Het was wel weer even wennen om weer sociaal te zijn. Kan je de begeleiding mijn dank overbrengen? Volgens mij ben ik vergeten naar ze te zwaaien….”

Escape the City
Bedrijfsuitje Coevorden

Voor dé kroon op jullie bedrijfsuitje in Coevorden!

Offerte aanvragen0413-302773