fbpx

Bedrijfsuitje Friesland

Wil je een bedrijfsuitje organiseren in Friesland? Bijvoorbeeld in Heereveen of Leeuwarden? Bij Uitjesbazen vind je leuke, originele bedrijfsuitjes voor grote groepen.

Groepsactiviteiten - Uitjesbazen

25+ leuke, originele bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Bedrijfsuitjes voor grote groepen

Home » Bedrijfsuitje » Bedrijfsuitje Friesland

Dé baas in bedrijfsuitjes

Friesland, trots van het Noorden. Er gaat natuurlijk niks boven Friesland. En daarom is het een prachtige provincie voor het organiseren van dé allerleukste bedrijfsuitjes. Maar waar gaan jullie voor? Uitjesbazen biedt met verschillende soorten bedrijfsuitjes voor ieder wat wils. Van gave escape games tot quizzen en spelshows, wij organiseren dé leukste bedrijfsuitjes op locatie naar keuze. Dit kan in jullie bedrijfskantine zijn, maar ook een restaurant in hartje Leeuwarden. Kortom: voor ons, en dus jullie, is niks te gek!

Ideaal bedrijfsuitje in Friesland

Eindelijk. De dag is aangebroken. Het bedrijfsuitje staat op de planning. In de provincie Friesland gaan jullie een waanzinnig bedrijfsuitje beleven. Ontdek een stad naar keuze in Escape the City en ontrafel het spannende moord mysterie. Of voer doldwaze opdrachten uit in Crazy 88, waarbij niks moet en alles mag. Wellicht kiezen jullie voor onze Escape Room op locatie en maken jullie kennis met de Italiaanse maffia. ‘Meekomen’. That’s right!

Je ziet het al. De mogelijkheden zijn eindeloos. Wij begrijpen het daarom dat je bijvoorbeeld twijfelt tussen het Moorddiner, de Foute Bingo of VR teambuilding. Vraag ons gerust voor passend advies. Wij denken met jullie mee en laten het bedrijfsuitje volledig afstemmen op jullie wensen. Zo weet je zeker dat jullie kiezen voor hét perfecte bedrijfsuitje in Friesland.

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Geen locatie is ons vreemd in de provincie Friesland.

Zo worden onze bedrijfsuitjes ook veel geboekt in:

Veelgestelde vragen

1. Met hoeveel personen kan ik een bedrijfsuitje organiseren in Friesland?

Onze specialisatie ligt in het organiseren van teambuilding activiteiten voor grotere groepen. Ben je met een grote groep en wil je een bedrijfsuitje organiseren voor veel collega’s in Friesland? Wij organiseren dé perfecte bedrijfsuitjes voor jullie groep.

2. Welke steden zijn geschikt om een bedrijfsuitje in te organiseren?

Eigenlijk kan elke stad of elk dorp gebruikt worden voor onze bedrijfsuitjes. Maar er zijn zeker plaatsen die we aanraden. Zo zijn grotere steden beter geschikt voor het spelen van stadsspellen. Je kunt dan denken aan Leeuwarden of Heereveen.

3. Is het combineren van bedrijfsuitjes mogelijk?

Zie jij meerdere bedrijfsuitjes staan die je op een dag wil organiseren? Uiteraard personaliseren wij de gewenste bedrijfsuitjes graag voor jullie. Een combinatie van bedrijfsuitjes is daarom altijd mogelijk. Neem contact met ons op en laat één van onze salesbazen weten hoe jouw perfecte bedrijfsuitje eruit ziet!

Recensies

”Het was leuk om deze gekke bingo een keer met elkaar te spelen. Sommige collega’s moesten even wennen aan deze gekkigheid. 😊 Snel de knop omzetten lukt dan niet iedereen – is niet erg, daar leert men van. 😊”

Foute Bingo
Bedrijfsuitje Friesland

”Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Escape Room op locatie
Bedrijfsuitje Friesland

”We hebben heel erg genoten en gelachen met elkaar, dat hadden we echt even nodig na de lock down. Het was wel weer even wennen om weer sociaal te zijn. Kan je de begeleiding mijn dank overbrengen? Volgens mij ben ik vergeten naar ze te zwaaien….”

Escape the City
Bedrijfsuitje Friesland

Voor dé kroon op jullie bedrijfsuitje in Friesland!

Offerte aanvragen0413-302773