fbpx

Bedrijfsuitje Friesland

Wil je met jouw collega’s een bedrijfsuitje organiseren in Friesland? Met een breed aanbod van 25+ activiteiten verzorgt Uitjesbazen hét perfecte bedrijfsuitje voor ieder gezelschap.

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ originele bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Vanaf 5 tot 2.500 personen

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,8 ★★★★★

Home » Bedrijfsuitje » Bedrijfsuitje Friesland

Fryslân, dé locatie voor jullie bedrijfsuitje

Als trots van het noorden heeft Friesland veel te bieden voor jullie bedrijfsuitje. Speel bijvoorbeeld een verraderlijk goed teamuitje met Wie is de Rat in Leeuwarden, zet Sneek op stelten in Crazy 88 of speur de seriemoordenaar op tijdens Escape the City in Drachten. De keuze is reuze en volledig aan jullie in Friesland.

Een uitje met collega’s in Friesland

Natuurlijk kunnen jullie ook voor een ander type bedrijfsuitje kiezen in Friesland. Zo organiseren wij veel meer dan alleen stadsspellen. Hebben jullie een zaaltje in een horecagelegenheid op het oog? Is er genoeg plek op kantoor voor een actief personeelsuitje? Het is de hoogste tijd voor een binnenactiviteit. Indoor.

Kies met het Moorddiner voor een dinerspel met een twist. Lukt het jullie om Case Blüdhaven op te lossen voordat het toetje geserveerd wordt? Neem het op tegen The Mask en los op tijd een explosieve Escape Box op. Zijn jullie in voor een oer-Hollandse activiteit? In Gek op Holland wordt een stevige slinger aan het rad gegeven. Maar is het wel jouw team dat met de punten aan de haal gaat in de grote finale? Beleef nu met je collega’s een te gek personeelsfeest in Friesland. 🙂

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Inspiratie en ideeën voor jullie teamuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie teamuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste bedrijfsuitjes in Friesland en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Bekijk gerust onderstaande reviews en verkrijg de nodige tips en inspiratie voor jullie uitje. 🙂

Een wat late reactie, maar wij hebben het zeker naar ons zin gehad tijdens de Bingo. Het is wel iets waar je je gelijk aan over moet geven, want voor je het weet is het ook alweer voorbij. De winnaars zijn blij met hun titels.

Eurofins Food Testing Nederlands BV
Thony Bakker
30 personen
Escape the City
Bedrijfsuitje Heerenveen

Bedrijfsuitje Roermond - Eurofins | Uitjesbazen

We hebben afgelopen vrijdag een ontzettend leuke avond gehad. Veel positieve reacties ontvangen van collega’s. Mijn man heeft inmiddels jullie ook aanbevolen bij zijn leidinggevende

Lode Holding
Marita Kapper
21 personen
Ik hou van Holland spel op locatie
Bedrijfsuitje Groningen

Bedrijfsuitje Groningen - Lode | Uitjesbazen

“Wij hebben het zeker leuk gehad tijdens de Bingoshow! Bedankt hiervoor!”

Provincie Drenthe
Ali Waninge
15 personen
Foute Bingo
Bedrijfsuitje Assen

Bedrijfsuitje Assen - Provincie Drenthe | Uitjesbazen

“Afgelopen vrijdag heeft Aanneming Wegenbouw Hemmen b.v. een ontzettend leuk personeelsfeest gehad bij restaurant Van der Valk in Emmen. Uitjesbazen verzorgde hier de op maat gemaakte quiz. Veel van de quiz vragen hadden betrekking op collega’s en op het bedrijf. Dit zorgde voor veel hilariteit. Echt een aanrader!”

Aanneming Wegenbouw Hemmen b.v.
Ingrid Niland
58 personen
Quiz Show Deluxe
Bedrijfsuitje Emmen

Bedrijfsuitje Emmen - AWH | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie bedrijfsuitje!

Combineer een bedrijfsuitje in Friesland met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Friesland en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie bedrijfsuitje.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Friesland is een populaire provincie voor onze activiteiten.

Zo worden onze bedrijfsuitjes veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie bedrijfsuitje in Friesland!

Offerte aanvragen 0413-302773