fbpx

Bedrijfsuitje Sneek

Ben je op zoek naar een leuke activiteit voor jullie bedrijfsuitje in Sneek? Uitjesbazen organiseert al méér dan 10 jaar dé leukste bedrijfsuitjes in Sneek en omgeving!

Groepsactiviteiten - Uitjesbazen

25+ leuke,
originele bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Bedrijfsuitjes voor
grote groepen

Home » Bedrijfsuitje » Bedrijfsuitje Sneek

Dé leukste bedrijfsuitjes in Sneek!

Het is mooi weer, de lucht is blauw. Tijd voor een bedrijfsuitje in het mooie Sneek, Fryslân! Bij Uitjesbazen zijn we al méér dan 10 jaar gespecialiseerd in het creëren en organiseren van bedrijfsuitjes en teambuilding activiteiten. Ga op pad tijdens één van onze spannende stadsspellen, zoals Escape the City of Wie is de Rat. In deze spellen gaan jullie de strijd met elkaar aan in teams en ontdekken jullie de stad door zoveel mogelijk punten te scoren!

Verken Sneek met een bedrijfsuitje!

Stel jezelf voor: jij en jouw collega’s, genietend van een super leuk bedrijfsuitje in het oh zo mooie Sneek. Lachen, samenwerken en ontspanning. Met onze verschillende soorten bedrijfsuitjes kunnen jullie je dag inrichten zoals jullie willen! Wij komen naar je toe met een bedrijfsuitje. Wat dacht je van een te gekke Foute Bingoshow? Daarnaast hebben we een wel heel bijzonder aanbod aan Virtual Reality uitjes waarin jullie met elkaar de toekomst verkennen. Neem bijvoorbeeld onze VR Teambuilding. Hierin komt samenwerken, spanning en communicatie terug in alle elementen van jullie missie om de bom te ontmantelen. Laat je vooral inspireren door de mogelijkheden!

Onze tip: combineer een bedrijfsuitje in Sneek met een lunch, diner of borrel!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Geen locatie is ons vreemd in de provincie Friesland.

Zo worden onze bedrijfsuitjes ook veel geboekt in:

Veelgestelde vragen

1. Waarom kiezen voor Sneek?

Sneek is een prachtige plaats in Friesland en heeft een mooie historische binnenstad. Perfect voor het spelen van een stadsspel. Naast de mooie binnenstad biedt Sneek ook vele horecagelegenheden. Ideaal voor een bedrijfsuitje op locatie naar keuze.

2. Hoeveel collega's kunnen er mee op bedrijfsuitje?

Al onze bedrijfsuitjes zijn ingericht, zodat er zoveel mogelijk mensen mee kunnen als jullie zelf willen!

3. Is een van de bedrijfsuitjes te combineren met een borrel?

Kort gezegd: jazeker!

Uitjesbazen werkt namelijk samen met veel horecagelegenheden in zowel Sneek als andere steden in Friesland, zoals: Leeuwarden, Drachten, Heerenveen en Dokkum.

Recensies

”Het was leuk om deze gekke bingo een keer met elkaar te spelen. Sommige collega’s moesten even wennen aan deze gekkigheid. 😊 Snel de knop omzetten lukt dan niet iedereen – is niet erg, daar leert men van. 😊”

Foute Bingo
Bedrijfsuitje Sneek

”Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Escape Room op locatie
Bedrijfsuitje Sneek

”We hebben heel erg genoten en gelachen met elkaar, dat hadden we echt even nodig na de lock down. Het was wel weer even wennen om weer sociaal te zijn. Kan je de begeleiding mijn dank overbrengen? Volgens mij ben ik vergeten naar ze te zwaaien….”

Escape the City
Bedrijfsuitje Sneek

Voor dé kroon op jullie bedrijfsuitje in Sneek!

Offerte aanvrage0413-302773