fbpx

Bedrijfsuitje Sneek

Ben je op zoek naar een leuke activiteit voor jullie bedrijfsuitje in Sneek? Uitjesbazen organiseert al méér dan 10 jaar dé leukste bedrijfsuitjes in Sneek en omgeving!

Groepsactiviteiten - Uitjesbazen

25+ leuke, originele bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Bedrijfsuitjes voor grote groepen

ster-usp-uitjesbazen

150+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Bedrijfsuitje » Bedrijfsuitje Sneek

Dé leukste bedrijfsuitjes in Sneek!

Het is mooi weer, de lucht is blauw. Tijd voor een bedrijfsuitje in het mooie Sneek, Fryslân! Bij Uitjesbazen zijn we al méér dan 10 jaar gespecialiseerd in het creëren en organiseren van bedrijfsuitjes en teambuilding activiteiten. Ga op pad tijdens één van onze spannende stadsspellen, zoals Escape the City of Wie is de Rat. In deze spellen gaan jullie de strijd met elkaar aan in teams en ontdekken jullie de stad door zoveel mogelijk punten te scoren!

Verken Sneek met een bedrijfsuitje!

Stel jezelf voor: jij en jouw collega’s, genietend van een super leuk bedrijfsuitje in het oh zo mooie Sneek. Lachen, samenwerken en ontspanning. Met onze verschillende soorten bedrijfsuitjes kunnen jullie je dag inrichten zoals jullie willen! Wij komen naar je toe met een bedrijfsuitje.

Wat dacht je van een te gekke Foute Bingoshow? Daarnaast hebben we een wel heel bijzonder aanbod aan Virtual Reality uitjes waarin jullie met elkaar de toekomst verkennen. Neem bijvoorbeeld onze VR Teambuilding. Hierin komt samenwerken, spanning en communicatie terug in alle elementen van jullie missie om de bom te ontmantelen. Laat je vooral inspireren door de mogelijkheden!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Onze tip:

Combineer een bedrijfsuitje in Sneek met een lunch, diner of borrel. Wij werken nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Sneek en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of locatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie bedrijfsuitje!

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen!

Offerte aanvragen0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Veel gekozen locaties in Sneek en omgeving:

Het Proeflokaal Sneek

Image

It Foarunder

Image

Jouw horecagelegenheid of eventlocatie hier?

Image

Restaurant Stoof

Image

Recensies

Sneaky een recensie achterlaten voor een bedrijfsuitje in sneek? Info@uitjesbazen.nl 😉

”Het spel was erg leuk en we hebben als team samen een leuke middag gehad. Dank hiervoor!”

Kadaster
Saskia Frenkel
21 personen
Moorddiner

Image

“Afgelopen donderdag 22 april hebben wij de Pubquiz gedaan en wij vonden het erg geslaagd en we hebben enorm aan de teambuilding kunnen werken met de leuke opdrachten! Positieve reacties ontvangen.”

Trebbe Groep
Sjors Negenman
31 personen
Pubquiz op locatie

Image

Het was fantastisch! Iedereen vond het echt heel erg leuk en hebben genoten. Zeker voor herhaling vatbaar!

Royal Flora Holland
Patricia Keijzer
21 personen
Moorddiner

Image

Impressie bedrijfsuitje in Sneek!

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze verschillende activiteiten. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste bedrijfsuitjes in Sneek en omgeving. Dit doen wij voor elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd tijdens jullie bedrijfsuitje!

Online quiz - Goed nieuws! quiz | Uitjesbazen

Altijd een bedrijfsuitje op maat

Hebben jullie het gewenste bedrijfsuitje gevonden? Dan gaan wij het van top tot teen voor jullie regelen. Nog specefieke wensen? Geef ze door aan een van onze salesbazen en wij zorgen er voor dat jullie aan niks ontbreekt!

Heb je een vraag of kun je niet kiezen tussen onze activiteiten? Dat begrijpen wij maar al te goed. Neem daarom gerust contact met ons op voor meer informatie. Ook als jullie een persoonlijk tintje aan de activiteit willen toevoegen. Zo zorgen we altijd voor een bedrijfsuitje op maat!

Offerte aanvragen0413-302773

 

Bedrijfsuitje organiseren - Leuk en origineel | Uitjesbazen

Liever een bedrijfsuitje nabij Sneek?

Geen probleem. Zo worden onze bedrijfsuitjes ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie bedrijfsuitje in Sneek!

Offerte aanvragen0413-302773