fbpx

Teamuitje Breda

Wil je met jouw gezelschap een teamuitje organiseren in Breda? Met een breed aanbod van 25+ activiteiten verzorgt Uitjesbazen hét perfecte teamuitje voor iedere groep.

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ leuke teamuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Inclusief enthousiaste begeleiding

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Teamuitje » Teamuitje Breda

Een origineel uitje in Breda

Welkom bij Uitjesbazen! Bereid je voor op een onvergetelijk teamuitje in het bruisende Breda. Laat de dagelijkse sleur achter je en dompel je onder in een wereld vol avontuur, teambuilding en plezier. Ontdek de charme van deze historische stad terwijl je met je team deelneemt aan uitdagende activiteiten en een onvergetelijke band opbouwt.

Kies voor een bijzonder uitje

Ontdek de ultieme teambuilding-ervaring tijdens onze teamuitjes in het prachtige Breda! Ga de uitdaging aan en test jullie samenwerkingsvaardigheden in onze spannende escape rooms, waar jullie als team puzzels moeten oplossen en raadsels moeten kraken om te ontsnappen binnen de tijdslimiet.

Voor een interactieve en meeslepende ervaring bieden we ook escape games aan, waarbij jullie de stad verkennen terwijl jullie missies voltooien en geheime codes ontcijferen. Voor een geheel nieuwe dimensie van teamuitjes bieden we tevens Virtual Reality-avonturen aan, waarbij jullie je onderdompelen in virtuele werelden en samen uitdagende scenario’s beleven. Kies voor een onvergetelijk teamuitje in Breda en versterk jullie band als team terwijl jullie de grenzen verleggen en ontsnappen aan de alledaagse routine.

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Inspiratie en ideeën voor jullie personeelsuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie teamuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste teamuitjes in Breda en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Bekijk gerust onderstaande reviews en verkrijg de nodige tips en inspiratie voor jullie uitje. 🙂

“Onze host had de bingo echt super leuk gedaan! Heel enthousiast. We komen zeker nog een keertje terug!”

Testpeople
Sanne Fraanje
18 personen
Foute Bingo
Teamuitje Breda

Bedrijfsuitje Breda - Test People | Uitjesbazen

”Wat een GEWELDIG spel is het moordspel zeg! We zijn er allemaal zo in opgegaan dat iedereen er aan het eind vol van zat. Namens alle collega’s bedankt!”

Auris De Spreekhoorn
Sabine Vermetten
42 personen
Moorddiner
Teamuitje Breda

Bedrijfsuitje Breda - Auris | Uitjesbazen

“Onze collega’s hebben genoten van de pub quiz. Velen positieve reacties hebben we mogen ontvangen. Pluspunten voor presentatrice Evelien, kei goed gedaan! 😀”

Dura Vermeer
Anne Hurkmans
29 personen
Pubquiz op locatie
Teamuitje Tilburg

Bedrijfsuitje Den Bosch - Dura Vermeer | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie teamuitje!

Combineer een teamuitje in Breda met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Breda en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie teamuitje.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Liever een teamuitje in de omgeving van Breda?

Onze teamuitjes worden ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie teamuitje in Breda!

Offerte aanvragen 0413-302773