Uitje aanvragen
25+ originele teamuitjes
25+ originele teamuitjes
Vanaf 5 tot 2.500 personen
Vanaf 5 tot 2.500 personen
300+ Google beoordelingen: 4,8 ★★★★★
300+ Google beoordelingen: 4,8 ★★★★★

Een origineel uitje in Breda

Welkom bij Uitjesbazen! Bereid je voor op een onvergetelijk teamuitje in het bruisende Breda. Laat de dagelijkse sleur achter je en dompel je onder in een wereld vol avontuur, teambuilding en plezier. Ontdek de charme van deze historische stad terwijl je met je team deelneemt aan uitdagende activiteiten en een onvergetelijke band opbouwt.

Categorieën

Wij organiseren altijd hét juiste type teamuitje in Breda.

Kies voor een bijzonder uitje

Ontdek de ultieme teambuilding-ervaring tijdens onze teamuitjes in het prachtige Breda! Ga de uitdaging aan en test jullie samenwerkingsvaardigheden in onze spannende escape rooms, waar jullie als team puzzels moeten oplossen en raadsels moeten kraken om te ontsnappen binnen de tijdslimiet.

Voor ieder wat wils

Voor een interactieve en meeslepende ervaring bieden we ook escape game aan, waarbij jullie de stad verkennen terwijl jullie missies voltooien en geheime codes ontcijferen. Voor een geheel nieuwe dimensie van teamuitjes bieden we tevens Virtual Reality-avonturen aan, waarbij jullie je onderdompelen in virtuele werelden en samen uitdagende scenario’s beleven. Kies voor een onvergetelijk teamuitje in Breda en versterk jullie band als team terwijl jullie de grenzen verleggen en ontsnappen aan de alledaagse routine.

Breda | Uitjesbazen | Bedrijfsuitje | Teambuilding | Afdelingsuitje | Groepsactiviteit | Personeelsuitje | Teamuitje

Populaire teamuitjes in Breda

In het stadscentrum, bij een horecagelegenheid of gewoon op kantoor. Onze teamuitjes zijn op elke locatie in Breda mogelijk.

Inspiratie en ideeën voor jullie personeelsuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie teamuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste teamuitjes in Breda en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

PS. Kun je het gewenste teamuitje nog steeds niet vinden tussen onze populaire activiteiten? In onze blog “top 10 bedrijfsuitjes“ vind je een rangschikking van onze toppers. Wil jij een handig stappenplan hebben voor het organiseren van hét perfecte uitje, lees dan de blog “bedrijfsuitje organiseren”.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Een greep uit onze 300 Google reviews: 4,8/5 ★★★★★

We komen zeker nog een keertje terug! “Onze host had de Bingo echt super leuk gedaan! Heel enthousiast. We komen zeker nog een keertje terug!” Sanne Fraanje Breda – 18 personen Foute Bingo
Wat een GEWELDIG spel is het moordspel zeg! ”Wat een GEWELDIG spel is het moordspel zeg! We zijn er allemaal zo in opgegaan dat iedereen er aan het eind vol van zat. Namens alle collega’s bedankt!” Sabine Vermetten Breda – 42 personen Moordspel op locatie
De dames (Anne en Shanna) die de quiz op de dag zelf verzorgd hebben deden het heel erg leuk! “Afgelopen donderdag hebben wij na een projectteam dag met Hoppenbrouwers Techniek Best/Dongen/Breda de middag afgesloten met de Quiz Show Deluxe. Wat een leuke hilarische afsluiter van de dag was het! Ook het contact met Uitjesbazen (Tim) verliep heel soepel en er is goed meegedacht over hoe de middag zou moeten verlopen. De dames (Anne en Shanna) die de quiz op de dag zelf verzorgd hebben deden het heel erg leuk. Allen bedankt voor jullie bijdrage en wie weet tot ziens. :-)” Linda van Rijsbergen Breda – 50 personen Quiz Show Deluxe
Pluspunten voor presentatrice Evelien, kei goed gedaan! 😀 “Onze collega’s hebben genoten van de Pubquiz. Veel positieve reacties hebben we mogen ontvangen. Pluspunten voor presentatrice Evelien, kei goed gedaan! 😀” Anne Hurkmans Den Bosch – 29 personen PubQuiz op locatie
We hebben heel erg genoten en gelachen met elkaar. “We hebben heel erg genoten en gelachen met elkaar, dat hadden we echt even nodig na de lock down. Het was wel weer even wennen om weer sociaal te zijn. Kan je de begeleiding mijn dank overbrengen? Volgens mij ben ik vergeten naar ze te zwaaien….” Kam Chan Rotterdam – 60 personen Escape the City

Haal alles uit jullie teamuitje

Je bent er bijna uit, maar je hebt nog enkele vragen over de invulling van jullie teamuitje in Breda. Stel je vragen gerust via ons contactformulier, zodat wij vrijblijvend mee kunnen denken.

Wil je bijvoorbeeld een van onze activiteiten laten personaliseren? Kijk, dat is pas écht leuk en origineel. Wil je het teamuitje combineren met een lunchdiner of borrel? Uitjesbazen werkt samen met talloze horeca– en eventlocaties in heel Breda en omgeving. Ook handig wanneer je nog geen locatie op het oog hebt. Kortom: gezamenlijk stemmen we het teamuitje compleet af op jullie wensen.

Bel direct met een van onze kantoorbazen0413 302 773

Neem contact op

Liever een teamuitje in de omgeving van Breda?

Onze teamuitjes worden ook veel geboekt in:

Voor de kroon op jullie teamuitje in Breda!

Ja, ik wil nu een gratis offerte!