fbpx

Teamuitje Breda

Ben je op zoek naar een leuk teamuitje in Breda? Uitjesbazen organiseert al méér dan 10 jaar dé leukste teamuitjes in Breda en omgeving!

Groepsactiviteiten - Uitjesbazen

25+ leuke,
originele teamuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Teamuitjes voor
grote groepen

Home » Teamuitje » Teamuitje Breda

Leuk teamuitje in Breda

Een teamuitje in Breda. De beste keuze die er is! Vooral als je kiest voor Uitjesbazen. Op elke gewenste locatie of gewoon lekker in het centrum. Wij komen met onze busjes naar jullie toe om er een onvergetelijke tijd van te maken. Professionele begeleiding, leuke opdrachten of puzzels en natuurlijk het intens levendige Breda. Dus waar kiezen jullie voor? Een stadsspel door hartje Breda? Een dinerspel in een van de leuke restaurantjes? Of jullie kantine op stelten zetten met een teamuitje op locatie? De keuze is reuze en volledig aan jullie! Boek jullie ideale teamuitje in Breda en dan zien we jullie daar. 🙂

Het gouden duo: Breda & Uitjesbazen

Een combinatie van groen, monumentaal en water gaat samen met een combinatie van plezier, strijd en samenhorigheid. Kortom: Breda en Uitjesbazen! Een perfect duo om een voor jullie het ultieme teamuitje te verzorgen. Stadsspellen door het gezellige Breda. Voer bijvoorbeeld dé gekste opdrachten uit tijdens een Crazy 88 Deluxe. Of ga de strijd aan onder het genot van een hapje en een drankje met een Moorddiner. Liever jullie kennis over ons koude kikkerlandje testen? Kies dan voor onze Gek op Holland Quiz. Er is voor ieder wat wils en niks is voor ons te groot of te gek. Waar wacht je nog op? Boek hét gewenste teamuitje op maat!

Onze tip: combineer een teamuitje in Breda met een lunch, diner of borrel!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Onze tip:

Combineer een teamuitje in Breda met een lunch, diner of borrel. Wij werken nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Breda en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of locatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie teamuitje!

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen!

Offerte aanvragen0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Recensies

WAT ZIJN WE TOCH TROTS OP ONZE BREDASE teamuijtes!

”Onze host had de bingo echt super leuk gedaan! Heel enthousiast. We komen zeker nog een keertje terug.”

Testpeople
Sanne Fraanje
18 personen
Foute Bingoshow

Bedrijfsuitje Breda - Test People | Uitjesbazen

”Wat een GEWELDIG spel is het moordspel zeg! We zijn er allemaal zo in opgegaan dat iedereen er aan het eind vol van zat. Namens alle collega’s bedankt!”

Auris De Spreekhorn
Sabine Vermetten
42 personen
Moorddiner

Bedrijfsuitje Breda - Auris | Uitjesbazen

”Hartelijk dank voor het verzorgen van de pubquiz. We vonden het leuk allemaal.”

PCPO Midden Brabant
Corina van de Wakker
16 personen
Pubquiz op locatie

Image

”De Bingo was een succes! Deelnemers vonden het erg leuk, dus dank voor de organisatie!”

Maandag@ Interim Professional
Rosa Jongbloed
19 personen
Foute Bingoshow

Image

Impressie teamuitje in Breda

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze verschillende activiteiten. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste teamuitjes in Breda en omgeving. Dit doen wij voor elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd tijdens jullie teamuitje!

Online quiz - Goed nieuws! quiz | Uitjesbazen

Altijd een teamuitje op maat

De Brabantse cultuur komt hier écht tot leven. Op elke hoek van de straat merk je de gezelligheid en word je hierdoor omarmt! Breda stelt zeker niet teleur als het gaat om een teamuitje!

Heb je een vraag of kun je niet kiezen tussen onze activiteiten? Dat begrijpen wij maar al te goed. Neem daarom gerust contact met ons op voor meer informatie. Ook als jullie een persoonlijk tintje aan de activiteit willen toevoegen. Zo zorgen we altijd voor een teamuitje op maat!

Offerte aanvragen0413-302773

Bedrijfsuitje organiseren - Leuk en origineel | Uitjesbazen

Liever een teamuitje nabij Breda?

Geen probleem. Zo worden onze teamuitjes ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie teamuitje in Breda!

Offerte aanvragen 0413-302773