fbpx

Teamuitje Brabant

Wil je een teamuitje organiseren in Brabant? Bijvoorbeeld in Breda of Eindhoven? Bij Uitjesbazen vind je leuke, originele bedrijfsuitjes voor grote groepen.

Groepsactiviteiten - Uitjesbazen

25+ leuke,
originele teamuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Teamuitjes voor
grote groepen

Home » Teamuitje » Teamuitje Brabant

Hét leukste teamuitje in Brabant!

Op zoek naar een leuk en origineel teamuitje in Brabant? Dan ben je bij Uitjesbazen aan het juiste adres. Met keuze uit meer dan 25 verschillende teamuitjes op locatie naar keuze. Ga bijvoorbeeld Den Bosch verkennen tijdens een Wie is de Rat City game? Of boek een Moorddiner in Eindhoven? Wij komen zelfs naar jullie kantoor in Tilburg toe om de leukste quizzen te presenteren. Test bijvoorbeeld jullie kennis over het koude kikkerlandje in onze Gek op Holland Quiz. Ook alle andere steden zijn ons als echte Brabanders niet vreemd. Van links naar rechts, wij laten net als Snollebollekes overal een onvergetelijke ervaring achter!

Ga samen met je team Brabant ontdekken

Ontdek de leukste steden in Brabant tijdens het spelen van de leukste en origineelste stadsspellen, Naast Wie is de Rat, rijkt ons aanbod nog veel verder. Zo hebben wij voor de heldhaftige onder ons dé spannendste Escape the City van het moment. Voor degene met lef en creativiteit bieden wij een doldwaze Crazy 88 in een stad naar keuze. Van plan om het allemaal iets rustiger te houden? Kies dan voor een van onze diner games. Tussen de gangen door samen op zoek naar oplossingen, maar lekker kletsen onder het genot van een hapje en een drankje. Vragen over de mogelijkheden? Twijfel dan niet om contact op te nemen voor advies op maat van onze eigen Brabanders!

Onze tip: combineer een teamuitje in Brabant met een lunch, diner of borrel!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Onze tip:

Combineer een teamuitje in Brabant met een lunch, diner of borrel. Wij werken nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Brabant en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of locatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie teamuitje!

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen!

Offerte aanvragen0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Recensies

WAT ZIJN WE TOCH TROTS OP ONZE Brabantse teamuijtes!

”Het was leuk om deze gekke bingo een keer met elkaar te spelen. Sommige collega’s moesten even wennen aan deze gekkigheid 😊 Snel de knop omzetten lukt dan niet iedereen – is niet erg, daar leert men van 😊”

Foute Bingo
Teamuitje Brabant

”Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Escape room op locatie
Teamuitje Brabant

”We hebben heel erg genoten en gelachen met elkaar, dat hadden we echt even nodig na de lock down. Het was wel weer even wennen om weer sociaal te zijn. Kan je de begeleiding mijn dank overbrengen? Volgens mij ben ik vergeten naar ze te zwaaien….”

Escape the City
Teamuitje Brabant

Impressie teamuitje in Brabant

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze verschillende activiteiten. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste teamuitjes in Brabant en omgeving. Dit doen wij voor elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd tijdens jullie teamuitje!

Online quiz - Goed nieuws! quiz | Uitjesbazen

Altijd een teamuitje op maat

Brabant, de leukste provincie voor een teamuitje. Ten minste dat vinden wij als échte Brabanders natuurlijk! Wij gaan jullie van onze mening overtuigen tijdens de leukste teamuitjes in deze provincie.

Heb je een vraag of kun je niet kiezen tussen onze activiteiten? Dat begrijpen wij maar al te goed. Neem daarom gerust contact met ons op voor meer informatie. Ook als jullie een persoonlijk tintje aan de activiteit willen toevoegen. Zo zorgen we altijd voor een teamuitje op maat!

Offerte aanvragen0413-302773

Bedrijfsuitje organiseren - Leuk en origineel | Uitjesbazen

Kies voor een prachtige stad in Brabant

In de onderstaande steden worden onze teamuitjes veel geboekt:

Voor dé kroon op jullie teamuitje in Brabant!

Offerte aanvragen 0413-302773