fbpx

Teamuitje Tilburg

Wil je met jouw gezelschap een teamuitje organiseren in Tilburg? Met een breed aanbod van 25+ activiteiten verzorgt Uitjesbazen hét perfecte teamuitje voor iedere groep.

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ leuke teamuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Inclusief enthousiaste begeleiding

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Teamuitje » Teamuitje Tilburg

Een origineel uitje in Tilburg

Welkom bij Uitjesbazen, dé plek voor unieke teamuitjes in Tilburg! Laat de dagelijkse routine even achter je en dompel je onder in een onvergetelijk avontuur met je collega’s. Van spannende city games tot uitdagende escape rooms, wij bieden de perfecte activiteiten om de teamspirit te versterken en onvergetelijke herinneringen te creëren.

Kies voor een bijzonder uitje

Bij Uitjesbazen Tilburg staan we garant voor teamuitjes die zorgen voor een ongekende dosis plezier en teambuilding! Ontsnap aan de dagelijkse sleur met onze uitdagende escape rooms, waarin jullie samen moeten puzzelen, samenwerken en de juiste strategie moeten vinden om te ontsnappen.

Voor een extra dimensie bieden we ook spannende escape games met Virtual Reality, waarin jullie met behulp van geavanceerde technologie in een meeslepende virtuele wereld worden ondergedompeld. Of wat dacht je van een VR-uitje, waarbij jullie als team samen de grenzen van de werkelijkheid kunnen verkennen en de meest ongelooflijke avonturen kunnen beleven? Met onze diverse en uitdagende activiteiten creëren wij de ideale omgeving om jullie teamspirit te versterken en een onvergetelijke dag in Tilburg te beleven.

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Inspiratie en ideeën voor jullie personeelsuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie teamuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste teamuitjes in Tilburg en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Bekijk gerust onderstaande reviews en verkrijg de nodige tips en inspiratie voor jullie uitje. 🙂

“Onze host had de bingo echt super leuk gedaan! Heel enthousiast. We komen zeker nog een keertje terug!”

Testpeople
Sanne Fraanje
18 personen
Foute Bingo
Teamuitje Breda

Bedrijfsuitje Breda - Test People | Uitjesbazen

“Onze collega’s hebben genoten van de pub quiz. Velen positieve reacties hebben we mogen ontvangen. Pluspunten voor presentatrice Evelien, kei goed gedaan! 😀”

Dura Vermeer Bouw Zuid BV
Anne Hurkmans
29 personen
Pubquiz op locatie
Teamuitje Den Bosch

Bedrijfsuitje Den Bosch - Dura Vermeer | Uitjesbazen

“De activiteiten van Uitjesbazen zijn altijd erg goed georganiseerd. Afgelopen donderdag weer een hele leuke en goed georganiseerde middag gehad. Er werd zowel het moordspel als Crazy-88 gespeeld en over beide activiteiten hele positieve reacties ontvangen.”

Gemeente Gemert-Bakel
Meggie Spierings
158 personen
Crazy 88 Deluxe / Moordspel op locatie
Teamuitje Eindhoven

Bedrijfsuitje Gemert | Personeelsuitje - Teamuitje | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie teamuitje!

Combineer een teamuitje in Tilburg met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Tilburg en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie teamuitje.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Liever een teamuitje in de omgeving van Tilburg?

Onze teamuitjes worden ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie teamuitje in Tilburg!

Offerte aanvragen 0413-302773