fbpx

Teamuitje Tilburg

Bij Uitjesbazen vind je leuke, originele bedrijfsuitjes voor grote groepen. Wij zetten dé kroon op jullie teamuitje in Tilburg!

Groepsactiviteiten - Uitjesbazen

Teamuitjes voor
grote groepen

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Teamuitjes voor
grote groepen

Home » Teamuitje » Teamuitje Tilburg

Leuk teamuitje in Tilburg

Je bent op zoek naar een geweldig teamuitje in Tilburg voor jouw collega’s. Dan heb ik goed nieuws, je bent namelijk terecht gekomen op de site van Uitjesbazen. Al meer dan 10 jaar bazen in het organiseren van teamuitjes en groepsactiviteiten. Wat willen jullie doen? Escape games, quizzen en spelshows of toch een heus stadsspel. Bij ons kun je het zo gek niet bedenken! Ga met ons in zee en samen maken we er een onvergetelijke dag van in Tillywood!

Allerlei verschillende teamuitjes in Tilburg

Met ons breed aanbod aan allerlei verschillende soorten teamuitjes garanderen wij dat er voor elke samenstelling wel een geschikte uiting is! Ga bijvoorbeeld samen op pad in Escape the City. In deze spannende game ga je een spannende moordzaak oplossen. Weten jullie het hoofd koel te houden en de dader te pakken? Toe aan iets minder lugubers? Ga dan voor de Foute Bingoshow. Wij komen naar iedere gewenste locatie om daar een echt feestje te bouwen. En dat allemaal terwijl er prijzen gewonnen kunnen worden!

Moeite met kiezen? Voel je vrij om ons te bellen. Onze Kantoorbazen staan je graag te woord om je alle in’s en out’s over elk uitje te vertellen!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Veel gekozen locaties in Tilburg en omgeving:

Café Brandpunt

Image

Bodegón LaCabana

Image

Jouw horecagelegenheid of eventlocatie hier?

Image

Meesters

Image

Onze tip:

Combineer een bedrijfsuitje in Tilburg met een lunch, diner of borrel. Wij werken nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Tilburg en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of locatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie bedrijfsuitje!

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen!

Offerte aanvragen0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Recensies

Wat vinden bedrijven in Tilburg van ons?

We hebben met veel plezier het teamuitje afgelopen dinsdag middag gespeeld. Tot nu toe allemaal positieve reacties gehad van de medewerkers.

Stichting Het Werkt
Hans Trienekens
40 personen
Foute Bingo
Bedrijfsuitje Tilburg

Image

We hebben erg gelachen en het naar ons zin gehad.”

Osteopathie van Eijck
Job van der Klein
19 personen
Escape Room op locatie
Bedrijfsuitje Tilburg

Image

Ik vond het heel leuk de pubquiz en wat heeft Anne het goed gedaan!!! Ze is super spontaan en vrolijk. Leuk om naar te kijken. het was zeker een leuke activiteit.

Gemeente Tilburg
Ginger Commandeur
55 personen
Pubquiz op locatie
Bedrijfsuitje Tilburg

Image

Impressie teamuitje in Tilburg

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze verschillende activiteiten. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste teamuitje in Tilburg en omgeving. Dit doen wij voor elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd tijdens jullie teamuitje!

Online quiz - Goed nieuws! quiz | Uitjesbazen

Altijd een teamuitje op maat

Hebben jullie het gewenste teamuitje gevonden? Ga dan samen met je collega’s en Uitjesbazen op pad in het mooie Tilburg. Het begint natuurlijk allemaal met het aanvragen van een offerte. Dit is geheel vrijblijvend!

Heb je een vraag of kun je niet kiezen tussen onze activiteiten? Dat begrijpen wij maar al te goed. Neem daarom gerust contact met ons op voor meer informatie. Ook als jullie een persoonlijk tintje aan de activiteit willen toevoegen. Zo zorgen we altijd voor een teamuitje op maat!

Offerte aanvragen0413-302773

Bedrijfsuitje organiseren - Leuk en origineel | Uitjesbazen

Liever een teamuitje nabij Tilburg?

Geen probleem. Zo worden onze teamuitjes ook veel geboekt in:

Wij zetten dé kroon op jullie teamuitje in Tilburg!

Offerte aanvragen 0413-302773