fbpx

Teamuitje Oosterhout

Wil je met jouw gezelschap een teamuitje organiseren in Oosterhout? Met een breed aanbod van 25+ activiteiten verzorgt Uitjesbazen hét perfecte teamuitje voor iedere groep.

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ leuke teamuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Inclusief enthousiaste begeleiding

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Teamuitje » Teamuitje Oosterhout

Een origineel uitje in Oosterhout

Welkom in Oosterhout, een bruisende stad vol mogelijkheden voor een fantastisch teamuitje! Bij Uitjesbazen hebben we een uitgebreid aanbod aan activiteiten en arrangementen die zorgen voor een onvergetelijke dag vol teambuilding en plezier. Ontdek samen met je collega’s de charmante straatjes, historische bezienswaardigheden en unieke teambuildingactiviteiten die Oosterhout te bieden heeft!

Kies voor een bijzonder uitje

Ervaar de ultieme teamuitjes in Oosterhout met Uitjesbazen! Ontdek de spanning en sensatie van onze escape rooms, waar jij en je team in een race tegen de klok puzzels en raadsels moeten oplossen om te ontsnappen.

Of kies voor onze uitdagende escape games, waarbij je samenwerking en strategisch denken nodig hebt om missies te volbrengen en doelen te bereiken. Voor een unieke en meeslepende ervaring bieden wij ook VR-uitjes aan, waarbij je in een virtuele wereld stapt en samen met je team avonturen beleeft die je zintuigen prikkelen. Verleg grenzen, werk samen en creëer onvergetelijke herinneringen tijdens onze teamuitjes in het prachtige Oosterhout!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Inspiratie en ideeën voor jullie personeelsuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie teamuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste teamuitjes in Oosterhout en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Bekijk gerust onderstaande reviews en verkrijg de nodige tips en inspiratie voor jullie uitje. 🙂

“Onze host had de bingo echt super leuk gedaan! Heel enthousiast. We komen zeker nog een keertje terug!”

Testpeople
Sanne Fraanje
18 personen
Foute Bingo
Teamuitje Breda

Bedrijfsuitje Breda - Test People | Uitjesbazen

“Onze collega’s hebben genoten van de pub quiz. Velen positieve reacties hebben we mogen ontvangen. Pluspunten voor presentatrice Evelien, kei goed gedaan! 😀”

Dura Vermeer Bouw Zuid BV
Anne Hurkmans
29 personen
Pubquiz op locatie
Teamuitje Den Bosch

Bedrijfsuitje Den Bosch - Dura Vermeer | Uitjesbazen

“Alleen maar positieve reacties van mijn collega’s gehad! Complimenten hoor!! Leuke afwisseling van opdrachten/vragen die anders zijn dan andere ‘pubquizen’. Kortom, we hebben ons uitstekend vermaakt. Zal jullie zeker aanbevelen bij anderen.”

VGZ
Yvonne Theuns
43 personen
Pubquiz op locatie
Teamuitje Eindhoven

Bedrijfsuitje Eindhoven - VGZ | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie teamuitje!

Combineer een teamuitje in Oosterhout met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Oosterhout en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie teamuitje.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Liever een teamuitje in de omgeving van Oosterhout?

Onze teamuitjes worden ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie teamuitje in Oosterhout!

Offerte aanvragen 0413-302773