Uitje aanvragen
25+ originele teamuitjes
25+ originele teamuitjes
Vanaf 5 tot 2.500 personen
Vanaf 5 tot 2.500 personen
300+ Google beoordelingen: 4,8 ★★★★★
300+ Google beoordelingen: 4,8 ★★★★★

Een origineel uitje in Oosterhout

Welkom in Oosterhout, een bruisende stad vol mogelijkheden voor een fantastisch teamuitje! Bij Uitjesbazen hebben we een uitgebreid aanbod aan activiteiten en arrangementen die zorgen voor een onvergetelijke dag vol teambuilding en plezier. Ontdek samen met je collega’s de charmante straatjes, historische bezienswaardigheden en unieke teambuildingactiviteiten die Oosterhout te bieden heeft!

Categorieën

Wij organiseren altijd hét juiste type teamuitje in Oosterhout.

Kies voor een bijzonder uitje

Ervaar de ultieme teamuitjes in Oosterhout met Uitjesbazen! Ontdek de spanning en sensatie van onze escape rooms, waar jij en je team in een race tegen de klok puzzels en raadsels moeten oplossen om te ontsnappen.

Voor ieder wat wils

Of kies voor onze uitdagende escape games, waarbij je samenwerking en strategisch denken nodig hebt om missies te volbrengen en doelen te bereiken. Voor een unieke en meeslepende ervaring bieden wij ook VR-uitjes aan, waarbij je in een virtuele wereld stapt en samen met je team avonturen beleeft die je zintuigen prikkelen. Verleg grenzen, werk samen en creëer onvergetelijke herinneringen tijdens onze teamuitjes in het prachtige Oosterhout!

Oosterhout | Uitjesbazen | Bedrijfsuitje | Teambuilding | Afdelingsuitje | Groepsactiviteit | Personeelsuitje | Teamuitje

Populaire teamuitjes in Oosterhout

In het stadscentrum, bij een horecagelegenheid of gewoon op kantoor. Onze teamuitjes zijn op elke locatie in Oosterhout mogelijk.

Inspiratie en ideeën voor jullie personeelsuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie teamuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste teamuitjes in Oosterhout en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

PS. Kun je het gewenste teamuitje nog steeds niet vinden tussen onze populaire activiteiten? In onze blog “top 10 bedrijfsuitjes“ vind je een rangschikking van onze toppers. Wil jij een handig stappenplan hebben voor het organiseren van hét perfecte uitje, lees dan de blog “bedrijfsuitje organiseren”.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Een greep uit onze 300 Google reviews: 4,8/5 ★★★★★

We komen zeker nog een keertje terug! “Onze host had de Bingo echt super leuk gedaan! Heel enthousiast. We komen zeker nog een keertje terug!” Sanne Fraanje Breda – 18 personen Foute Bingo
Pluspunten voor presentatrice Evelien, kei goed gedaan! 😀 “Onze collega’s hebben genoten van de Pubquiz. Veel positieve reacties hebben we mogen ontvangen. Pluspunten voor presentatrice Evelien, kei goed gedaan! 😀” Anne Hurkmans Den Bosch – 29 personen PubQuiz op locatie
Super leuk, en top georganiseerd! ”Dinsdag 6 juli jl. hebben wij -als Havenbedrijf Moerdijk- de Quaranteambuilding gespeeld. Super leuk, en top georganiseerd!” M. van Wijnen Roosendaal – 30 personen Quaranteambuilding

Haal alles uit jullie teamuitje

Je bent er bijna uit, maar je hebt nog enkele vragen over de invulling van jullie teamuitje in Oosterhout. Stel je vragen gerust via ons contactformulier, zodat wij vrijblijvend mee kunnen denken.

Wil je bijvoorbeeld een van onze activiteiten laten personaliseren? Kijk, dat is pas écht leuk en origineel. Wil je het teamuitje combineren met een lunchdiner of borrel? Uitjesbazen werkt samen met talloze horeca– en eventlocaties in heel Oosterhout en omgeving. Ook handig wanneer je nog geen locatie op het oog hebt. Kortom: gezamenlijk stemmen we het teamuitje compleet af op jullie wensen.

Bel direct met een van onze kantoorbazen0413 302 773

Neem contact op

Liever een teamuitje in de omgeving van Oosterhout?

Onze teamuitjes worden ook veel geboekt in:

Voor de kroon op jullie teamuitje in Oosterhout!

Ja, ik wil nu een gratis offerte!