fbpx

Teamuitje Etten Leur

Wil je met jouw gezelschap een teamuitje organiseren in Etten Leur? Met een breed aanbod van 25+ activiteiten verzorgt Uitjesbazen hét perfecte teamuitje voor iedere groep.

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ leuke teamuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Inclusief enthousiaste begeleiding

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Teamuitje » Teamuitje Etten Leur

Een origineel uitje in Etten Leur

Welkom in Etten Leur, waar avontuur en teambuilding samenkomen! Uitjesbazen nodigt jullie uit voor een onvergetelijk teamuitje in deze bruisende stad. Ontdek samen met je collega’s de verborgen schatten, trotseer uitdagende opdrachten en versterk de band binnen jullie team tijdens een spectaculaire dag vol plezier en gezelligheid.

Kies voor een bijzonder uitje

Ontdek de meest opwindende teamuitjes in Etten Leur met Uitjesbazen! Laat je team de spanning voelen tijdens een meeslepende escape room ervaring, waar jullie samen moeten werken om puzzels op te lossen en te ontsnappen binnen een beperkte tijd. Of kies voor een uitdagende escape game op locatie, waarbij jullie de stad doorkruisen en raadsels oplossen om een mysterie op te lossen.

Voor een unieke en futuristische ervaring bieden wij ook Virtual Reality (VR) uitjes aan, waarin jullie in een virtuele wereld stappen en als team diverse uitdagende missies aangaan. Laat jullie teamwork, communicatie en probleemoplossende vaardigheden op de proef stellen tijdens deze spannende en interactieve activiteiten, die garant staan voor een onvergetelijke teambuildingervaring in Etten Leur.

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Inspiratie en ideeën voor jullie personeelsuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie teamuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste teamuitjes in Etten Leur en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Bekijk gerust onderstaande reviews en verkrijg de nodige tips en inspiratie voor jullie uitje. 🙂

“Onze host had de bingo echt super leuk gedaan! Heel enthousiast. We komen zeker nog een keertje terug!”

Testpeople
Sanne Fraanje
18 personen
Foute Bingo
Teamuitje Breda

Bedrijfsuitje Breda - Test People | Uitjesbazen

“Onze collega’s hebben genoten van de pub quiz. Velen positieve reacties hebben we mogen ontvangen. Pluspunten voor presentatrice Evelien, kei goed gedaan! 😀”

Dura Vermeer Bouw Zuid BV
Anne Hurkmans
29 personen
Pubquiz op locatie
Teamuitje Den Bosch

Bedrijfsuitje Den Bosch - Dura Vermeer | Uitjesbazen

”Wat een GEWELDIG spel is het moordspel zeg! We zijn er allemaal zo in opgegaan dat iedereen er aan het eind vol van zat. Namens alle collega’s bedankt!”

Auris De Spreekhoorn
Sabine Vermetten
42 personen
Moorddiner
Teamuitje Breda

Bedrijfsuitje Breda - Auris | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie teamuitje!

Combineer een teamuitje in Etten Leur met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Etten Leur en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie teamuitje.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Liever een teamuitje in de omgeving van Etten Leur?

Onze teamuitjes worden ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie teamuitje in Etten Leur!

Offerte aanvragen 0413-302773