fbpx

Teamuitje Roosendaal

Wil je met jouw gezelschap een teamuitje organiseren in Roosendaal? Met een breed aanbod van 25+ activiteiten verzorgt Uitjesbazen hét perfecte teamuitje voor iedere groep.

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ leuke teamuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Inclusief enthousiaste begeleiding

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Teamuitje » Teamuitje Roosendaal

Een origineel uitje in Roosendaal

Welkom bij Uitjesbazen! Ben je op zoek naar een onvergetelijk teamuitje in Roosendaal? Zoek niet verder! Wij bieden een breed scala aan uitdagende en gezellige activiteiten die perfect zijn voor het versterken van de teamgeest en het creëren van langdurige herinneringen. Kom naar Roosendaal en ervaar een onvergetelijk avontuur met jouw team!

Kies voor een bijzonder uitje

Wil je met jouw team een unieke en spannende ervaring beleven in Roosendaal? Bij Uitjesbazen hebben we de perfecte teamuitjes voor jullie! Duik in de mysterieuze wereld van escape rooms, waar jullie samen moeten werken om puzzels op te lossen en te ontsnappen binnen de tijdslimiet.

Of kies voor onze uitdagende escape games, waarin jullie als team op avontuur gaan in de stad, op zoek naar aanwijzingen en het oplossen van raadsels. Liever een virtuele beleving? Stap dan in de wereld van virtual reality en beleef adembenemende avonturen met jouw team. Met onze Teamuitjes in Roosendaal creëren we een onvergetelijke ervaring vol spanning, teamwork en plezier!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Inspiratie en ideeën voor jullie personeelsuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie teamuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste teamuitjes in Roosendaal en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Bekijk gerust onderstaande reviews en verkrijg de nodige tips en inspiratie voor jullie uitje. 🙂

“Onze host had de bingo echt super leuk gedaan! Heel enthousiast. We komen zeker nog een keertje terug!”

Testpeople
Sanne Fraanje
18 personen
Foute Bingo
Teamuitje Breda

Bedrijfsuitje Breda - Test People | Uitjesbazen

“De activiteiten van Uitjesbazen zijn altijd erg goed georganiseerd. Afgelopen donderdag weer een hele leuke en goed georganiseerde middag gehad. Er werd zowel het moordspel als Crazy-88 gespeeld en over beide activiteiten hele positieve reacties ontvangen.”

Gemeente Gemert-Bakel
Meggie Spierings
158 personen
Crazy 88 Deluxe / Moordspel op locatie
Teamuitje Eindhoven

Bedrijfsuitje Gemert | Personeelsuitje - Teamuitje | Uitjesbazen

”Wat een GEWELDIG spel is het moordspel zeg! We zijn er allemaal zo in opgegaan dat iedereen er aan het eind vol van zat. Namens alle collega’s bedankt!”

Auris De Spreekhoorn
Sabine Vermetten
42 personen
Moorddiner
Teamuitje Breda

Bedrijfsuitje Breda - Auris | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie teamuitje!

Combineer een teamuitje in Roosendaal met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Roosendaal en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie teamuitje.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Liever een teamuitje in de omgeving van Roosendaal?

Onze teamuitjes worden ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie teamuitje in Roosendaal!

Offerte aanvragen 0413-302773