fbpx

Teamuitje Waalwijk

Wil je met jouw gezelschap een teamuitje organiseren in Waalwijk? Met een breed aanbod van 25+ activiteiten verzorgt Uitjesbazen hét perfecte teamuitje voor iedere groep.

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ leuke teamuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Inclusief enthousiaste begeleiding

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Teamuitje » Teamuitje Waalwijk

Een origineel uitje in Waalwijk

Welkom bij Uitjesbazen, dé expert in teamuitjes vol plezier en avontuur! Verken samen met je collega’s de bruisende stad Waalwijk tijdens een onvergetelijk teamuitje. Of je nu houdt van teambuilding, competitie of gewoonweg samen lachen, wij zorgen voor een ervaring die jullie nog lang zullen bijblijven.

Kies voor een bijzonder uitje

Stap in de wereld van spanning en mysterie met onze unieke teamuitjes in Waalwijk! Ervaar de opwinding van een escape room, waar jullie als team puzzels moeten oplossen en raadsels moeten kraken om te ontsnappen binnen de tijdslimiet. Of kies voor een uitdagende escape game, waarbij jullie de rol aannemen van detectives en een misdaad moeten oplossen in het hart van Waalwijk.

Voor een buitengewone virtuele ervaring bieden wij ook VR-uitjes aan. Duik in een andere realiteit en werk samen als team om spannende en uitdagende opdrachten te voltooien. Van avontuurlijke missies tot uitdagende teamgames, onze VR-uitjes bieden een grenzeloze wereld van plezier en teamwork.Met Uitjesbazen in Waalwijk ben je verzekerd van een teamuitje vol adrenaline, samenwerking en plezier. Onze ervaren begeleiders zorgen voor een naadloze organisatie, zodat jullie je volledig kunnen concentreren op het versterken van de teamgeest. Kies voor een onvergetelijke ervaring en boek vandaag nog jullie teamuitje bij Uitjesbazen in Waalwijk!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Inspiratie en ideeën voor jullie personeelsuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie teamuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste teamuitjes in Waalwijk en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Bekijk gerust onderstaande reviews en verkrijg de nodige tips en inspiratie voor jullie uitje. 🙂

“Onze collega’s hebben genoten van de pub quiz. Velen positieve reacties hebben we mogen ontvangen. Pluspunten voor presentatrice Evelien, kei goed gedaan! 😀”

Dura Vermeer Bouw Zuid BV
Anne Hurkmans
29 personen
Pubquiz op locatie
Teamuitje Den Bosch

Bedrijfsuitje Den Bosch - Dura Vermeer | Uitjesbazen

“Onze host had de bingo echt super leuk gedaan! Heel enthousiast. We komen zeker nog een keertje terug!”

Testpeople
Sanne Fraanje
18 personen
Foute Bingo
Teamuitje Breda

Bedrijfsuitje Breda - Test People | Uitjesbazen

“De activiteiten van Uitjesbazen zijn altijd erg goed georganiseerd. Afgelopen donderdag weer een hele leuke en goed georganiseerde middag gehad. Er werd zowel het moordspel als Crazy-88 gespeeld en over beide activiteiten hele positieve reacties ontvangen.”

Gemeente Gemert-Bakel
Meggie Spierings
158 personen
Crazy 88 Deluxe / Moordspel op locatie
Teamuitje Eindhoven

Bedrijfsuitje Gemert | Personeelsuitje - Teamuitje | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie teamuitje!

Combineer een teamuitje in Waalwijk met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Waalwijk en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie teamuitje.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Liever een teamuitje in de omgeving van Waalwijk?

Onze teamuitjes worden ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie teamuitje in Waalwijk!

Offerte aanvragen 0413-302773